Jump to content
Sign in to follow this  
fade

Mutu are Italia la picioare

Recommended Posts

Mutu are Italia la picioare

 

Presa din Italia ridica il ridica in slavi pe Adrian Mutu. Romanul a calificat Fiorentina de unul singur in sferturile de finala ale Cupei Italiei, iar presa din Cizma nu a contenit cu laude la adresa "Briliantului".

 

"Legea lui Mutu" - a titrat Corriere dello Sport, care a apoi a continuat: "Romanul a pus umarul la revenirea din meciul cu Chievo. Acum urmeaza Lazio. Mutu si Fiorentina au stralucit", a scris sursa citata.

 

Gazzetta dello Sport i-a acordat nota 8 lui Mutu, desemnandu-l omul meciului. De asemenea, La Nazione a laudat prestatia atacantului roman.

 

"Mutu a facut spectacol! A realizat o "doppietta" si a oferit un assist. Fenomenul a castigat aproape de unul singur impotriva lui Chievo", a mentionat ziarul italian.

 

Adrian Mutu a inscris, joi, doua goluri in partida cu Chievo Verona din optile Cupei Italiei, incheiata cu victoria Fiorentinei, scor 3-2.

 

Pentru Adrian Mutu acesta a fost al patrulea gol in doar opt zile, dupa cele doua reusite in Serie A, impotriva celor de la Siena si Bari.

 

Onlinesport

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mutu a inceput anul din plin :)) sper sa continue asa!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...