Jump to content
Sign in to follow this  
RedDisciple

Serie A

Recommended Posts

Ronaldinho, cel puţin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Argentinianul Zarate, acuzat de manifestări fasciste

 

Fotbalistul argentinian de la clubul italian de fotbal Lazio Roma, Mauro Zarate, a fost convocat la Comisia de disciplină a Federaţiei italiene de fotbal (FIGC), fiind acuzat de "

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chivu si Lobont, titulari in Supercupa Italiei: Inter - Roma 3-1

 

nter Milano a castigat Supercupa Italiei, dupa ce a invins, cu 3-1, pe AS Roma, acesta fiind primul trofeu al "nerazzurrilor" in era Benitez.

 

 

Scorul a fost deschis de AS Roma, in minutul 21, autorul golului, picat la capatul unui contraatac, fiind norvegianul Riise. Scorul la pauza a fost 1-1, Goran Pandev reusind sa egaleze in minutul 41, o parte de vina avand-o si Bogdan Lobont, care nu a reactionat mai repede la pasa incomoda trimisa in propriul careu de Vucinic.

 

Milanezii au trecut in avantaj in minutul 69, Samuel Eto'o (foto) marcand din trei metri, dupa ce fost servit de Diego Milito. Camerunezul a realizat dubla in minutul 80, cand l-a invins cu un sut pe coltul scurt pe Lobont, care se astepta ca mingea sa fie trimisa in partea cealalta a portii.

 

Cristi Chivu, capitanul echipei nationale a Romaniei, a fost titular pe banda stanga a apararii lui Inter si jucat pe toata durata partidei.

 

 

 

Sursa: sport365.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fiorentina va purta pe tricouri logo-ul "Save the Children"

 

Fiorentina, echipa atacantului rom

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Italia are un LIDER surpriza! Cesena este pe primul loc dupa 35 de ani"

 

Italia are un lider SURPRIZA! Cesena ocupa primul loc in clasament dupa 35 de ani. Juventus si Milan sunt pe 9 si pe 10.

Erjon Bogdani a marcat golul victoriei cu Lecce, iar Cesena este pe primul loc in Serie A dupa 35 de ani. De pe 2 octombrie 1975 nu a mai fost Cesena prima in Italia.

 

Cesena are 7 puncte dupa 3 etape la fel ca Interul lui Chivu.

 

 

www.sport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lazio terorizează "Diavolul milanez"! Vezi ce "arme" pregătesc romanii pentru Ronaldinho şi Ibra.

 

x1k7c5.jpg

 

Radu Ştefan şi ai lui nu se sperie de atacul de vis al Milanului. Ronaldinho, sau Ibrahimovic vor avea viaţă grea cu Lazio. Romanii au preluat modelul Benfica şi şi-au tras o nouă mascotă. Lazialii au cumpărat un vultur cu care speră să schimbe soarta ultimelor sezoane şi să sperie granzii care vor veni pe Olimpico.

 

Numele noii mascote a lazialilor va fi dezvăluit chiat

Share this post


Link to post
Share on other sites

VIDEO / Discutie incredibila intre Chivu si Benitez: "Daca ma mai lasa singur in aparare, eu plec, ies de pe teren!"

Nu a fost seara lui Chivu la derby-ul cu Roma. Chivu a fost huduit tot meciul de fanii Romei, care nu l-au uitat pentru ca anul trecut le-a aratat degetul mijlociu.

Insa asta nu a fost tot. Gazzetta dello Sport a dezvaluit o discutie incredibila pe care Chivu a avut-o inainte de pauza cu antrenorul Rafa Benitez.

 

Pentru ca jocul nu mergea asa cum si-ar fi dorit, Benitez si-a trimis fundasii pe contraatac. Chivu a fost mereu prins la mijloc intre atacantii Romei, iar in minutul 38 a primit si cartonasul galben. Camerele Sky au surprins un moment extrem de tensionat. Inainte de pauza, Chivu s-a indreptat catre banca lui Inter si a tipat la Benitez: "Daca nu alearga si ei, eu plec, ies de pe teren", a spus capitanul nationalei cu nervii la pamant si constient ca poate primi oricand un al doilea galben.

 

"De obicei este mereu un jucator avansat, in seara asta nu", i-a spus si Maicon tehnicianului lui Inter.

 

watch?v=cMem52DUpFE&feature=player_embedded

 

 

www.sport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Milan dă 41 de milioane pe Gerrard!

Echipa lui Allegri vrea să-######i

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inter n-a trecut de "Bătr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sampdoria il vrea pe Mutu in locul lui Cassano! Vezi cu ce super atacant ar putea face cuplu in atacul Sampdoriei:

Adi Mutu este subiectul transferurilor in Italia! Iesirea nervoasa a lui Cassano impotriva oficialilor Sampdoriei l-a adus din nou pe Mutu in centrul discutiilor.

Chiar daca si-a cerut in cele din urma scuze, Cassano nu va fi iertat de sefii Sampdoriei care vor sa-l vanda in iarna cu 32 de milioane de euro si sa cumpere doi jucatori.

 

O optiune ar fi cuplul Milito - Di Natale, insa jocul argentinianului a scazut mult in acest sezon. De asemenea, jucatorul care atrage cel mai mult este Cavani, insa fotbalistul lui Napoli costa 31 de milioane de euro.

 

In cele din urma, cei de la Sampdoria si-au intors privirile catre Mutu. Costa doar 6 milioane, iar Fiorentina este dispusa sa-l cedeze. Cu restul de bani, Sampdoria vrea sa-l aduca pe Di Vaio.

 

 

Sursa: sport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...