Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ANDREY_BIKER_13

Adio

7 posts in this topic

Va salut pe toti dar va anunt ca ma voi lasa de SAMP dupa cele intamplate cu Cop. Pur si simplu nu imi vine sa cred existat atatea posturi in care se arata de bug ex <a href="http://sharporizont.ro/forum/index.php?showtopic=4858" target="_blank">http://sharporizont.ro/forum/index.php?showtopic=4858</a> dar eu am fost demis. Daca nu mi se va da crezare ma voi lasa de SAMP putand sa ma joc pe alte srv dar nu pot.. Sharp Orizont este cel care imi place ori totul ori nimic. Mi-a facut placere cu voi si vreau sa imi iau la revedere de la Bau care este pentru mine mai mult ca un frate si nu il voi uita niciodata, Mahasat un baiat foarte glumet si iti da impresia ca e dur dar el defapt glumeste dar in felul lui. Respect si pentru [RaR] [mistretu] [surubelnita] george_mihai, capone_andrei, neo venin, why, bobo, PoWneR, Sharp, Smoke, Baietas, Lucian, Gogutz, silviuu, Si multi altii cu care m-am inteles bine si m-a ajutat ascultande-mi toate cerererile si vorbele. Au fost adevarati prietei dar mi s-a facut o nedreptate ca sa spun asa :-s mereu am fost cel care e pedepsit pt un lucru care li s-a intamplat si multor altora... si aici si in viata reala. VA salut pe toti si voi reveni daca se va clarifica situatie daca nu va las cu bine si sa aveti tot ce va doriti de la viata. Bye Bye :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa-Pa :) , nush ce sa spun, pt o chestie dinasta sa face acest gest nu e prea bine, dar e alegerea ta.

 

Ps: iti spun eu ca nu te vei lasa de samp, ia exemplu lui "MikeyDarkAngle" si o sa vezi!

Share this post


Link to post
Share on other sites

La revedere Mia facut placere sa joc cu tn

 

PS:Ai fost un om cum se cada nu ca alti....Nici eu nu cred ca o sa te lasi da Sa:mp ai multa amintiri pe Server si deasta cred ca nu o sa te lasi :) Ii alegerea Ta eu sper sa Nu te lasi da Sa:mp :-s

Share this post


Link to post
Share on other sites

io ce sa zic.. n`as zice adio ptr k te vei intoarce, chiar numa ptr 5-10 min sa ne intrebi ce mai facem.. aici sunt cunostiinte si prieten cu care te`ai inteles bine si cu care ai putut vb cate ceva.. asa ca iti zic un simplu La revedere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Relax...Dupa o sapt(Maxim 2)deja iti vine dorul sa joci pe Server...Multi prieteni,alta armonie,etc etc....Totusi..Daca te vei lasa de SA:MP,iti spun Bafta si la Revedere!

 

Sarbatori Fericite si La Multi Ani! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

schimba factiunea si fa-ti prieteni noi :)

 

numa'bine

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.