Sign in to follow this  
Sweet Johnson

O prima educatie

3 posts in this topic

Dupa cei 7 ani de acasa, incepe "o prima educatie" , numita Scoala Generala.

Probabil multi dintre voi, sunteti inca intr-o sc. generala presupun, iar altii probabil de la liceu pana la facultate. Ce pareri aveti voi despre prima etapa cum ii spun eu, "generala" ?

In ce clase de la I - VIII ati avut probleme, sau cum va amititi voi aceste clase? (pt cei ce au terminat)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm :)) , I - IV probabil cele mai usoare clase, nu aveai atatea griji cu teze sau "sa-mi scot media", sau problema absentelor, era ceva usor.

V - VIII au inceput problemele, profesor la fiecare obiect, tezele, stresul, au inceput problemele absentelor, tezele unice dintr-a 7 a si a 8 a. Destul de greu, dar distractia e mai mare ca in I - IV .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ciclul primar a trecut repede . Eram prea copil sa imi dau seama ce se intampla in jurul meu .

Nu aveam probleme cu tezele sau cu absentele si aveam numai FB .

 

Ciclul gimnazial a fost o cadere brusca pentru mine dintr-o extrema in alta . De la o scoala de cartier am ajuns la cel mai renumit colegiu din oras in clasa a V-a . Acolo mi-am facut prieteni si am invatat cum functioneaza lucrurile .

 

Din clasa a VI-a - a VII-a au aparut si probleme cu absente si note proaste , in clasa a VII-a sustinand si teza unica ..

In clasa a VIII-a eram deja mai maturi si a trecut repede , nu am avut probleme , profesorii ne-au sustinut si ei cu note bune , iar unii din ei nu puneau absenti intentionat . Despartirea de clasa a VIII-a a fost una grea.

 

In prezent , in clasa a IX-a nu am probleme , am ramas la acelasi colegiu , cunosc pe toata lumea si pe toti profesorii .

Edited by deW.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.