Jump to content


Photo

A apărut Mozilla Firefox 4 RC, versiunea finală e aproape gata


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
No replies to this topic

#1 Kawa

Kawa

    The WEIRDO one !

  • Moderator Global
  • 2,892 posts
  • Time Online: 66d 15h 1m

Posted 10 March 2011 - 07:19 PM

Firefox 4 arată mai bine ca oricând, iar cel mai nou Release Candidate ne aduce la doar un pas distanță de versiunea oficială a aplicației, așteptată pentru această primăvară.

Posted Image

Firefox 4 ne întâmpină cu o interfață reproiectată și performanțe îmbunătățite, dar și un set extins de facilități.

Din noua interfață se face remarcat butonul Firefox, plasat deasupra barei de tab-uri pentru a câștiga un plus de spațiu la afișarea paginilor web. Butonul cu un design împrumutat din browser-ul Opera pune la dispoziție același set de funcții ca și sistemul clasic de meniuri din Firefox 3, grupate într-un meniu unic și mai compact.

Dintre butoanele restilizate remarcăm butonul unic pentru Refresh și Stop, iar în partea stângă avem un buton dedicat pentru bookmark-uri.

Posted Image
(Mozilla Firefox 4 RC promite performanțe îmbunătățite)

Mulțumită suportului primit din partea dezvoltatorilor, în prezent mai mult de 70% din add on-urile pentru Firefox 3 sunt compatibile și cu Firefox 4, iar restul pot fi testate chiar de utilizatori, raportând apoi problemele întâlnite folosind utilitarul Compatibility Reporter.

Cu ajutorul comunității de beta testeri, Firefox 4 RC a remediat peste 8000 de bug-uri, descoperite de la prima versiune Firefox 4 beta și până acum.

Sursa: go4it


Edited by Kawasaki, 10 March 2011 - 07:20 PM.