Jump to content


Photo

Chrome 11 beta


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 Kawa

Kawa

  The WEIRDO one !

 • Moderator Global
 • 2,896 posts
 • Time Online: 67d 6m 5s

Posted 30 March 2011 - 07:47 AM

Desi a urcat foarte rapid in preferintele utilizatorilor, Google nu reduce deloc ritmul dezvoltarii browser-ului Chrome. Ba chiar il accelereaza, noi si noi versiuni zburand pe langa noi. Ceilalti producatori se chinuie cu anii, in timp ce un nou Chrome apare aproape lunar. Si astfel s-a ajuns deja la Chrome 11, un numar mai mare decat a atins Microsoft la batranul lor Internet Explorer.

Posted Image

Totusi, acest Chrome 11 este inca in perioada de beta. Dar suntem siguri ca o va parasi cat de curand. Iar principala facilitate introdusa de el este functia de recunoastere a vorbirii, si transformare a sa in text. Ce poate fi integrata de programatori in site-uri, printr-o simpla linie de cod, si pusa la dispozitia vizitatorilor. Cum se vede si mai jos (doar daca folositi Chrome 11). Click pe link-ul de mai jos si apasati pe acel microfon, apoi vorbiti.

http://www.arenait.n...me-11-beta.html


Totul se face prin HTML5, chiar daca certificarile nu au fost inca obtinute. Iar rezultatele sunt in general bune, dar aveti grija ca trebuie sa-i vorbitit doar in engleza. In plus, noul browser stie CSS 3D accelerat hardware, si a primit si o icoana usor retusata. Poate pana la varianta finala Chrome 11 va mai beneficia de cateva functii suplimentare. Desi ma indoiesc. Are oricum destule.

Am testat noul Google Chrome 11 beta cu Peacekeeper, si rezultatele au fost, asa cum ne asteptam, foarte bune. Noul beta este si mai performant decat Chrome 10, chiar daca nu cu mult. Dar sa lasam numerele sa vorbeasca:

Posted Image

Sistemul de test este cel cu care v-am obisnuit: procesor Intel Core 2 Duo la 3.2 GHz, chipset i965P, 2 GB DDR2 la 800 MHz, placa video GeForce 7300GT GDDR3, RAID 0 320 GB *2 si Windows 7 64 bits. Iar Google Chrome 11 beta poate fi descarcat de aici.

Sursa: Arena IT#2 Senbonzakura

Senbonzakura

  Gamer in charge

 • Members
 • PipPipPipPipPipPipPipPip
 • 822 posts
 • Time Online: 3h 33m 51s

Posted 30 March 2011 - 08:13 AM

Incredibil , debea asteptam sa apara aceasta versiune .