Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

RoBoTzI

[CLOSED] Problema comanda admin

7 posts in this topic

Buna mi-am facut recent un server de cs pe admin mod.La instalare nu am avut nicio problema.Am porint serverul am dat in consola la cs setinfo _parola(asa am pus eu sa fie) parola si cand ma bag pe server si incerc sa folosesc o imi spune ca nu am dreptul sa o folosesc.Ma chinui intr-una sa caut o cale de rezolvare.Mentionez am avut si amx mod si mi-a facut aceasi problema.Va rog ajutati-ma :bananadance:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esti sigur ca iti citeste addonsu?

 

Scrie in consola serverului ( nu a ta ) "meta list" fara ghilimele.

Share this post


Link to post
Share on other sites
jtoxp3.jpg uite cum imi apare ...nu prea ma stiu eu dar cred ca il citeste addonu

Share this post


Link to post
Share on other sites

precum observi, apare "bad load" la amxmodx ar trebui sa apara ca si la celelalte "RUN"

 

 

Esti sigur ca ai "instalat" adminmod si nu amxmodx ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

pai eu am instalat ,adminmod amxmod nu stiu de ce mai apare :| trebuie sa scrie run si la amxmod daca am adminmod ??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Incearca sa stergi adminmod, daca nu cauta alt addons pe google.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.