Jump to content


Photo

Windows 8 - prezentare oficială şi download


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
No replies to this topic

#1 Kawa

Kawa

    The WEIRDO one !

  • Moderator Global
  • 2,892 posts
  • Time Online: 66d 15h 1m

Posted 14 September 2011 - 03:35 PM

Microsoft a ţinut prima prezentare detaliată pentru Windows 8 şi a pus la dispoziţia publicului o versiune demonstrativă a acestui sistem de operare.

Posted Image
(Windows 8 - Desktop)


Posted Image


Prezentarea ţinută cu ocazia evenimentului Microsoft BUILD developer conference a conturat imaginea unui sistem de operare complet reconstruit şi bine adaptat pentru noua lume a tabletelor.

Unul din elementele cele mai proeminente din Windows 8 este noua interfaţă Metro, creată pentru tablete şi dispozitive touch în general. Noua interfaţă este perfect utilizabilă şi pentru cei care preferă încă mouse-ul şi tastatura clasică, iar dacă dorim ceva mai multă flexibilitate avem la dispoziţie şi interfaţa Windows clasică, într-o versiune semnificativ îmbunătăţită faţă de cea afişată în Windows 7 .

Posted Image
(Windows 8 - Metro UI)


Lista îmbunătăţirilor continuă cu o versiune îmbunătăţită de Windows Explorer, mai bine adaptată pentru configuraţii multi-monitor, un Task Manager complet nou şi browser-ul Internet Explorer 10, disponibl în versiune clasică pentru PC şi echipat cu noua intefaţă Metro, adaptată pentru ecrane tactile şi tablete.

Dacă Windows 7 este mai rapid şi consumă mai puţine resurse decât Windows Vista, Windows 8 atacă şi mai agresiv problema consumului de resurse şi promite performanţe vizibil îmbunătăţite chiar şi faţă de Windows 7.

Posted Image
(Windows 8 - Internet Explorer 10)


Pentru mai multe detalii despre Windows 8 şi primele impresii cu acest sistem de operare, vă invităm să reveniţi în orele următoare pentru un articol de prezentare detaliat.

Sursa: go4it


Edited by Kawasaki, 12 March 2012 - 05:51 PM.