Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

[Closed] Grand Theft Auto 5 este oficial!

Recommended Posts

187.jpeg

 

Grand Theft Auto 5 (GTA 5) a fost dezvaluit de RockStar Games pe 2 noiembrie 2011 odata cu lansarea primului trailer oficial. Actiunea jocului va avea loc in Los Santos, versiunea Grand Theft Auto a Los Angeles-ului, iar personajul cheie pare a fi un tata care-si doreste sa se retraga din afacerile murdare. Fiind un mafiot, copiii sai par sa fi mostenit si calitatile sale de gangster, asa ca, viata din afara lumii interlope pare a fi destul de scurta.

 

Anumite scene din trailer ne duc cu gandul la recesiune, ceea ce inseamna ca GTA 5 va avea loc in zilele noastre.

 

GTA 5 este dezvoltat tot de RockStar North, studioul scotian care a produs si jocul Grand Theft Auto 4. Lansat in 2009, GTA 4 a avut vanzari record, fiind vandut in peste 20 de milioane de exemplare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asteptari mari de la GTA 5

 

359.jpeg

 

In urma anuntului facut de Rockstar Games privind lansarea noului joc Grand Theft Auto, actiunile Take Two Interactive Software (publisher-ul jocului) au avut o crestere de aproape 8%, intr-un interval de cateva zile. Pe data de 24 octombrie, inainte ca RockStar Games sa afiseze pe propria pagina de internet ca GTA 5 se afla in productie, actiunile Take-Two Interactive (Nasdaq: TTWO) erau cotate la 14,39 USD, in cateva zile (28 octombrie) atingand un maxim al ultimilor luni, adica 16.21 USD/actiune.

 

Asteptarile investitorilor sunt destul de mari, ultimul joc al seriei, Grand Theft Auto IV, totalizand incasari de 500 de milioane de dolari doar in prima saptamana dupa lansare.

 

Take Two Interactive Software detine, pe langa franciza Grand Theft Auto, licentele asupra jocurilor Civilization, Max Payne, Midnight Club, BioShock si Top Spin. De asemenea, prin parteneriate cu ligile de profil, lanseaza anual jocuri sub titlurile NBA 2K, NHL 2K si MLB 2K.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cred ca ati jucat toti GTA Vice City... daca va uitati la trailer-ul GTA V, la secunda 40 il arata pe acel om pe balcon, mie mi se pare ca seamana cu Tommy Vercetti, versiunea "old". (E "rolu principal din GTA Vice City). Iar vocea din trailer mi se pare ca seamana cu a actorului Ray Liotta, voce care apare si in Vice City... :-??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Astept cu nerabdare sa apara pe piata jocul.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...