Jump to content


Photo

Skype 5.8 aduce suport pentru apeluri video Full HD


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
No replies to this topic

#1 Kawa

Kawa

    The WEIRDO one !

  • Moderator Global
  • 2,894 posts
  • Time Online: 66d 20h 40m 44s

Posted 03 February 2012 - 06:36 PM

Skype a lansat o versiune īmbunătăţită a clientului software pentru platforma Windows.

Posted Image


Dacă dispunem de o conexiune la internet cu viteză de minim 2 Mbps şi un webcam performant, Skype 5.8 oferă posibilitatea de a comunica prin apeluri video Full HD cu prietenii sau familia. Deoarece tehnologiile utilizate pentru funcţia de compresie video sunt dezvoltate īn parteneriat cu Logitech, Skype recomandă pentru utilizare webcam-ul Logitech C920, capabil să asigure compresia hardware a materialului video fără pierderi semnificative de calitate şi cu un impact minim asupra procesorului din sistem.

O altă noutate este posibilitatea de a comunica prin apeluri audio/video cu prietenii de pe Facebook, indiferent dacă aceştia au sau nu cont de utilizator Skype.

Funcţia Group screen sharing ne permite să arătăm conţinutul desktop-ului windows, sau doar fereastra unei aplicaţii, către unul sau mai mulţi participanţi la sesiunea de videoconferinţă activă, totul fără īntrerupe conexiunea video cu aceştia.

Push to Talk este o funcţie nou introdusă, ce permite alegerea unei combinaţii de taste prin care putem iniţia īn mod direct un apel Skype, comunicānd astfel cu prietenii fără a īntrerupe sesiunile de jocuri PC pentru a intra interfaţa clientului Skype 5.8.

http://storage0.dms....=440&height=176


Sursa: go4it