Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Vlad26

[Prezentare] Delta force Xtreme 2

Recommended Posts

Poster : image-08CD_4F4FD310.jpg

Numele jocului : Delta force 2 xtreme

Descriere :Delta Force Xtreme 2 va da ocazia sa controlati un membru al gruparii de elita americane Delta. Va veti lupta in Europa de Est si Asia de Sud-Est, incercand sa invingeti un cartel malefic format din ex-ofiteri ai armatei sovietice ce fac comert cu arme catre lorzii drogurilor si teroristi pe piata neagra.

 

Fiecare obiectiv al diverselor misiuni este concentrat pe distrugerea bazelor inamice, strangerea de infor######, dezarmare de rachete si alte misiuni strategice. Delta Force Xtreme 2 foloseste engine-ul Blackhawk pe care a fost construit originalul DFX.

 

Oricum, imbunatatirile aduse acestui engine permit un multiplayer mult mai rapid, suport pentru mai multi jucatori, balistica mult mai buna, sisteme anti-cheat mai performante si mai ales schimbari semnificative de balansare a game-play-ului pentru a putea sustine mai multe vehicule.

 

Jocul contine 2 campanii, fiecare cu cate 10 misiuni, mai multe moduri multiplayer (Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag, Flagball si King of the Hill), pana la 150 de jucatori activi pe server in mod simultan si o comunitate de peste 6000 de jucatori.

 

Cerinte de sistem : Video Card: Direct3D video card with 64 MB or greater required # OS: Windows

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...