Jump to content


Photo

Windows 8 Consumer Preview - 1 milion de download-uri în prima zi


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
No replies to this topic

#1 Kawa

Kawa

    The WEIRDO one !

  • Moderator Global
  • 2,897 posts
  • Time Online: 67d 16m 21s

Posted 02 March 2012 - 06:49 PM

Versiunea Consumer Preview a celui mai nou sistem de operare Microsoft a reuşit să strângă încă din prima zi în care a fost pus la dispoziţia publicului nu mai puţin de 1 milion de download-uri.

Posted Image


Chiar dacă încă este în versiune beta, Windows 8 a reuşit să atragă atenţia a milioane de utilizatori din întreaga lume, dornici să afle ce rezervă viitorul pentru PC-urile Windows, dar şi tot mai po######rele tablete. Cele din urmă par să primească foarte multă atenţie din partea Microsoft, compania adăugând numeroase optimizări la nivel de interfaţă, menite să permită noii versiuni Windows să funcţioneze cât se poate de natural pe ecranul touch al unei tablete.

Tocmai aceste noutăţi au stârnit interesul şi imaginaţia utilizatorilor, care au descărcat într-un ritm frenetic kit-ul de instalare pentru Windows 8 Consumer Preview, traficul de date generat pe serverele Microsoft şi nu numai atingând în doar 24 ore un volum de peste 3.5 petabytes (3.5 mil GB), corespunzând unei viteze de download combinate ce se apropie de 41 GB/s.

Rămâne de văzut dacă şi aprecierile utilizatorilor la adresa schimbărilor din noua versiune Windows sunt unele pozitive, sau acestea se dovedesc a fi prea radicale pentru a fi acceptate de publicul deja familiarizat cu intarfaţa sistemului Windows 7.

Posted Image


Sursa: go4it