Jump to content

Joker12

Members
  • Content Count

    505
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

96 Recognised

About Joker12

  • Rank
    Senior.
  • Birthday 04/12/2002

Contact Methods

  • Discord
    Array

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array
  • Interests
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • GFX Skill
    Array

Recent Profile Visitors

4,265 profile views
  1. Se redeschide serverul de samp?

    1. Show previous comments  2 more
    2. imAjax

      imAjax

      E doar un singur server care la moment e inchis (nu crec ca se v-a redeschide), si daca ar porni toti IAR de la ZER0, ar fi nedrept, multi au muncit foarte mult pentru lucrurile lor; case, masini etc. S-ar lasa multi de server pentru ca cine lucreaza extrem de mult, si la urma ramane cu NIMIC

       

      P.S - R.I.P eGaming SA:MP; 2008 - 2018.

      Rest in PIECES server-ule, ca nu mai esti intreg, si nici nu v-ei mai fi mai mult ca probabil 😕.

    3. 1North4Side

      1North4Side

      Ajax , dupa cate bug abusuri s au facut , crede ma ar fi chiar de cacat sa se reia de unde a ramas. 

  2. Joker12

    Old but gold !

    https://www.youtube.com/watch?v=qqhy5dQq-Fw
  3. Uite , am gasit acest PS3 slim , 320GB: http://www.sigmanet.ro/consola-playstation-3-slim-320-gb si imi convine pretul , am sunat la ei si costa 18 lei transportul , dar mie sa nu imi iau teapa.. Nu cred ca e vreo diferenta intre slim si super slim / ultra slim...Nu?
  4. Pai , caramel , nu prea am bani decat de acesta...poate strang bani sa-i iau un HDD.
  5. Aha , am vazut tutorialul cu Jailbreak , dar nu cred ca poate sa imi faca cineva ceva in Romania .Bine ca mi-ai spus , daca imi iau o sa incerc , nu mai cumpar jocuri aiurea.. Legat de consola , nu ii pot lua un convertor de carduri? e cam scump pentru mine acela de 500gb pentru ca are si 2 jocuri incluse [in valoare de 190 lei ] Inca o intrebare: Trebuie sa-i iau eu cablu HDMI? sau il are inclus? Acel stick cu software-ul nu trebuie scos nici macar odata nu?Sau doar il instalezi si poti scoate stick-ul?
  6. Ok , il voi cumpara intr-o zi , dar acolo scria 12 GB , uite link-ul: http://www.altex.ro/consola-sony-ps3-super-slim-12gb-blu-ray-2-controllere , scrie si capacitatea HDD-ului la specificatii.Stiu ca nu e in stoc pe site , dar probabil ca doar in Bucuresti nu este , eu sunt din Arges , si am vazut consola la magazinul altex din pitesti. Si inca o intrebare.Pot viziona filme pe el?Si jocurile nu se instaleaza / dezinstaleaza sa stiu sigur.. P.S.:Ce-i jailbreak?
  7. Salut.As vrea sa-mi iau o consola PlayStation 3 de 12GB.Dar..Mai merita bani ? deja a aparut PS4..Dar e cam scump , si as vrea sa-mi iau un PS3 pentru ca e mai ieftin.Eu as crede ca merita , pentru ca am vazut ca si acum , pentru PS2 va aparea FIFA 2014.Deci , ce spuneti ? Sa-l iau sau nu ?.. Si inca o intrebare: Pe Playstation 3 se dezinstaleaza jocurile?
  8. Scuze de 2x post. Cand l-am luat de pe net a mers! Am uitat sa pun in postul anterior
  9. Am si eu NFS Undercover si nu imi merge.Cand il instalez imi da o eroare din folderul "SOUND/Speech" la fisierul "copspeechdat_en.big". Stie cineva ce are?Uitati o poza:
×
×
  • Create New...