Jump to content

deW.com

Members
  • Content Count

    2,007
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

deW.com last won the day on 13 January 2013

deW.com had the most liked content!

Community Reputation

256 Rising Star

About deW.com

  • Rank
    Sugar Daddy
  • Birthday 04/12/1995

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • GFX Skill
    Array

Recent Profile Visitors

16,602 profile views
  1. Coperta Albumului (optional): Numele Albumului: Khalifa Denumirea melodiilor: 1.BTS 2.Celebrate (feat. Rico Love) 3.Elevated 4.City View (feat. Courtney Noelle) 5.Cowboy 6.Bake Sale (feat. Travis Scott) 7.Call Waiting 8.Make a play (feat. J.R. Donato) 9.Most of us 10.Zoney (feat. Sebastian) 11.Lil (feat. Ty Dolla Sign) 12.No Permission (feat. Chevy Woods) 13.iSay (feat. Juicy J.) Link playlist:
  2. Ok,va multumesc pentru sfaturi. O sa il joc asa cum e , oricum , doar in unele momente sacadeaza pt o secunda si apoi revine. Multumesc inca odata , o seara placuta.
  3. Am o problema la jocul GTA IV. L-am instalat de curand si observ ca are momente cand imi sacadeaza.La sacadare ma refer la faptul ca sare fpsul de la 25 la 9 pentru o secunda si apoi revine. Imi este destul de incomod sa joc jocul asa.Le-am pus toate pe nimi iar la video card usage imi apare 229/1000 MB si tot la fel face. Sistemul meu arata cam asa: AMD Athlon II Triple Core 3,30 GHz 4GB RAM Video Card : ATI Radeon 5450 HD HDD : 1TB Alte jocuri care au cerinte asemanatoare merg perfect,fifa 12,mafia 2,AC Revelations,SC Conviction etc. Nu stiu ce poate avea dar v-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta cu o idee / solutie. Multumesc.
  4. Eu l-am vazut si pur si simplu nu ma puteam "dezlipi" de pc ca sa ma uit la PB . Un serial exceptional , dupa parerea mea cel mai bun serial pe care l-am urmarit cu mare placere . Pacat ca a murit Michael . Oricum dupa analizele facute diagnosticul era ca urmeaza sa moara . Il recomand cu placere la toata lumea . Sezonul 1 , 2 si 4 mi-au placut cel mai mult . RIP Brad Bellick(s4) , Charles Patoshik(s2) , John Abruzzi(s2) , Lechero(s3) & Michael Scofield(s4) .
  5. Mama , vad ca v-ati pus rau de tot pe chat aici discutand despre serial . Am sa-l downloadez si eu sa ma uit dupa ce termin Chuck . Am auzit ca e bunicel ps : Discutati pe /w ingame sau pe forum despre faptul ca Ohh , nu stiam ca Lloyd e homosexual si in viata reala sau ca trebuia sa vand filmul lui Havey sau turcului milionar sau orice alte chestii detaliate despre film pentru ca se face spam aici . Doar ne dam cu parerea nu ne bagam in detalii aici pe forum . Sper ca ati inteles
  6. Eu am ajuns la sezonul 2 ep. 10 . Serialul este fantastic chiar este unul din serialele la care m-am uitat cu mare placere din toata celelelate . Toata secretele C.I.A. in capul unui om . Sper sa mai apara si sezonul 4 . Merita vazut . Nota 10 ! OFF : Exista bs player din vara trecuta care descarca singur subtirarile in aproximativ 20 de limbi si poti sa alegi orice subtitrare vrei . Downloadati ultima versiune de BS , 2.5 parca
  7. Si acum va gasiti voi 2 zmei sa dezgropati topicuri de 2 luni . Mare e gradina Domnului . Dati closed sa nu se bage toata lumea aiurea sa dezgroape topicuri pt. +1 .
  8. Doamne Nu te supara ca iti spun dar esti de`adreptul INCAPABIL sa realizezi un film . Daca nu il poti nu il face . Grafica slaba ,lag,performante pc slabe, engleza te doboara , ai dat cu storyline-ul de toti peretii Puteai macar sa dai /fuel sa nu se vada acel fuel bar . Ti-a luat jumatate de film ca sa prezinti actori + ca nu am inteles nimic . Daca e trailer prezinti 2-3 actori cum a facut Pushki la Silence Tu ai pus tot filmu acolo si pariez ca atunci cand il vei termina pe tot vei avea doar 2-3 scene aferente care nu vor aduce un plus filmului . Urat de tot . 6/10 cu indulgenta .
  9. Asa e Au fost cateva meciuri in care Steaua i-au subestimat pe Dinamo si s-au ales cu o infrangere . In orice caz Dinamo in aceasta perioada nu reprezinta un pericol .
  10. Cadu CFR-ist afirma ca Dinamo e cea mai tare echipa , normal ca nu v-a spune ca Dinamo sunt la ananghie , lucrurile acestea se spun la conferintele de presa , la fel cum o echipa mare spune despre o echipa mica cu , care se v-a infrunta 'Ne facem probleme fata de meci pentru ca x sunt o echipa buna' chiar daca nu sunt . Oricum Dinamo nu ocupa nici macar podiumul dupa parerea mea
  11. Asa e Nimeni nu se mai ocupa acum de Dinamo , bine ca s-a gasit G.Becali sa cumpere echipa poate asa v-a fi mai finantata si vor avea performante mai puternice .
  12. A fost bun dayro un an .. dupa au dat fitele si faima in el si a facut cum au facut ceilalti argentinieni care au venit la Steaua si au plecat (ex.Carlos,Andrey,Elton) . Nimeni nu il mai vrea la Steaua ps : sTar te-ai gandit dupa o saptamana sa postezi ?
  13. Frumos e funny . Clowni vor conduce lumea
×
×
  • Create New...