Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] NHL 15: Noutati tehnice impresionante

Recommended Posts

161.jpeg

 

NHL 15 va fi lansat in magazine pe data de 9 septembrie 2015, urmand sa fie disponibil pentru PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4 si Xbox One. Foarte multe imbunatatiri vor fi prezente in jocul din acest an, cele mai importante fiind la nivelul coliziunilor dintre hocheisti, miscarea pucului, fizicul, mimica si echipamentele jucatorilor, dar si la atmosfera din arena de joc.

Pentru a reproduce momentele de impact, NHL 15 va beneficia de noul 12 Player NHL Collision Physics, un sistem care vrea sa aduca pe console fiecare fractiune de secunda din cele mai spectaculoase momente ale unui meci de hochei. Dinamica pucului va fi influentata de o serie de variabile, inclusiv starea ghetii. Astfel, vor rezulta trasee mai greu de prezis, dar o fizica mult mai reala.

Jucatorii au fost refacuti in totalitate, fiecare sportiv fiind alcatuit din trei elemente separate: corpul, tricoul si restul echipamentului. Tehnologia Dynamic Cloth face ca miscarile hocheistilor sa castige in dinamism, hainele urmand sa fie influentate de viteza si factori de impact.

 

nhl15.jpg

 

Fetele au primit o serie de raspunsuri la stari emotionale, dar si imbunatatiri in ceea ce priveste aspectul grafic. NHL 15 va ma beneficia de avantajul noilor console in ceea ce priveste arenele si publicul, existand in acest moment posibilitatea de a captura fiecare detaliu din tribuna, inclusiv luminile si cele peste 19.000 de locuri.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pacat ca nu se mai face si pentru PC, era un joc frumos.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pacat, dar asta e! Ramanem noi cu FIFA si jocurile noastre! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...