All Activity

This stream auto-updates   

 1. Past hour
 2. Te vom contacta pe facebook
 3. si am uitat sa mentionez ca am experienta in staff.
 4. Today
 5. salkf eLoOeL
 6. Numele Tau (Real): Petre Alin Nume pe server : LoOL Varsta: 16ani Link PROFIL FACEBOOK: https://www.facebook.com/alin.petre.583 Descrierea ta personala (minim 80 cuvinte): Ce pot sa va zic despre mine...Daca ar fi sa incep cu ceva as incepe cu faptul ca imi place muzica (rap/manele). Iubesc masinile si sunt pasionat. Sunt foarte optimist si sociabil , mai sunt si amuzant cand este momentul. M-am nascut in localitatea Medgidia , jud. Constanta si traiesc si in momentul de fata tot in aceasta localitate. Si cam atat despre mine <3
 7. Dupa cum ati sesizat si voi, in ultimul timp , serverul de samp a scăzut in playeri. In ciuda încercărilor de a redresa într-un fel această situație nu sa reușit sa se evite ceea ce poate unii din voi și-au dorit de mult timp. Pe data de 27.04.2018 serverul de samp al comunitatii se va inchide pe o perioadă nelimitată. Motivul principal a acestei decizii, este lipsa unei persoane cu cunoștințe de scripting si timp liber pentru a se ocupa Cum trebuie de update-uri si buguri la timp. Serverul se va redeschide doar in eventualitatea in care cineva cu timp destul si cunostinte in scripting se va oferi sa se ocupe de server. Chiar si in cazul asta serverul va fi deschis doar pentru cei nostalgici de dragul vremurilor vechi, si va di mutat pe un alt host. Dar asta doar in condițiile prezentate mai sus. Până atunci comunitatea se va concentra pe celelalte servere, care au rezultate si pe proiecte de viitor .
 8. Yesterday
 9. Dati si voi un wipe,poate se mai face ceva .. daca il tineti in 10playeri  nu faceti nimic. Nu mai aveti nimic de pierdut. Seara faina!

  1. Pabu

   Pabu

   Oo cric cf ? N-ai murit?

  2. kryky64

   kryky64

   Încă nu ,mai am puțin :)),tu cmf ?

  3. Pabu

   Pabu

   Pe aici cu sarbatorile, astept 1 mai

 10. Aiurea , plictiseala
 11. WIPE MC.eGaming.RO Din diverse motive de securitate serverul de Minecraft va primi WIPE. Problema este ca noi rulam la baza o fersiune foarte veche a unor sisteme, ce a dus la deteriorarea bazelor de date ce ingreunau functionarea serverului si nu de putine ori acesta in cele din urma. Acest wipe nu va avea in vedere si staff-ul, toti acestia vor pleca de la sarcina de helper in functie de necesitatile serverului. Totodata o sa punem la dispozitie, pe viitor actuala harta pentru a fi revizitata.
 12. Last week
 13. PM si vreau dovada ca ai 15 ani.
 14. Te vom contacta pe fb.
 15. sallkf drift legens
 16. Drift Legens : Sokudo ,Vecs,Scai and ZuZu
 17. Am vorbit porcos pe /ad si nu m-a vazut nimeni hue hue hue hue

  https://imgur.com/a/HDsNirl

  1. Pabu

   Pabu

   Daca ai jucat si cu aim sau ai injurat server-ul chem bajetii sa iti dea ban k?

  2. iTA
 18. T/C Respins avem deja admini in teste si deocamdata nu avem nevoie !!
 19. ------------------------------------------------ NUME TOPIC: Inscriere RANKUP [Miclea Vlad Vasile] ------------------------------------------------ Nume (Real) :Miclea Vlad Vasile Nume pe server:RPP|KaEn[BKM] Nume Cont :mariusmisteriosul GRAD DETINUT :SMOD Vechime cu gradul detinut: 3 luni + Link profil FACEBOOK :https://www.facebook.com/vlad.miclea6 Ce curs doresti sa urmezi (SMOD/ADMN)?:ADMIN
 20. Nick: AsiaExpress Varsta: Am varsta frumoasa de 19 ani. Cate ore petreci pe server: 4-5 ore. Cu ce poti ajuta serverul daca devii Admin?: As ajuta jucatorii noi inregistrati pe server si a evitat jucatorii care joaca cu cod, adica sa ii explic ca nu ai voie, ca risti sa fii sanctionat.
 21. gen o cerere :)))
 22. T/C Acceptat , ai 5 zile de proba daca nu treci te astept cu cererea VIP.
 23. Nick:B1scui7e Varsta:16 ani Cate ore petreci pe server:3-4-5 ore Cu ce poti ajuta serverul daca devii Admin?:pot ajuta cu buguri , playeri sa ii potolesc , mai dau niste idei pt eventuri etc , tin serverul in miscare cum ar veni , ajut playeri cei noi etc .
 24. T/C Respins , nu te-am vazut activ pe server incearca peste careva zile !!
 25. Nick:LarnaCA Varsta:16 Cate ore petreci pe server:3-4 Cu ce poti ajuta serverul daca devii Admin?:Ajut playerii remediera bugu-rilor sugestii ajut comunitatea sa fie mai buna aduc playeri.
 26. Nume:[BGS]StarLight Idee:Daca de exemplu cineva isi creeaza un grup cu #afafafRomania sa zicem, in acel moment cand el iti da invite iti apare numele grupului cu gri,iar in tab apare ,,#afafafRomania.As vrea daca se poate ,sa fie si pe tab numele grupului colorat. Link:- Marime:-
 27. Ce s-a intamplat pe aici? Iar e mort sa:mp-u?

 1. Load more activity