All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. Abuzul este ca au folosit comenzi aiurea pe mine: skick, comanda care imi da desync(nu stiu cum se numeste) , ban 3 zile pentru ca l-am facut pitic unde se da dupa parerea mea maxim mute 3 ore sau sa zicem ban 1 zi in cel mai rau caz, acordarea de lider fara alegeri + limbajul a fost adresat lui italianul iar eu am primit ban de la vladm. Sunt o gramada de abuzuri, dar au facut asta doar pentru fun si nu au folosit doar pe mine au folosit si pe old. Acum fara sa fiu hater sau ceva dar majoritatea serverului nu ii vrea admini pe ei 2 si nu spun asta ca mi-au facut ceva mie in special ci spun asta pentru ca asta se discuta pe server wt etc..si reacturile postului. Si ca sa mai adaug si abuzul de pe forum cu toate ca nu ai tu legatura cu asta dar iti spun doar ca sa sti
 4. Grecia . Costinești deși este foarte aglomerat
 5. 2018-08-16 01:27:33 | AdmCmd: RespawN was skicked by VladM, reason: ia o pauza (16-8-2018) Inainte sa se dea restart s-a folosit comanda /logoutall pentru salvarea datelor. Cine ti-a dat ban 3 zile ? iTa sau VladM? Nici o problema,vor fi si ei simpli membri la factiunea dorita . Aici tin sa precizez ca in mare parte este adevarat,dar nu au facut avere fata de ceilalti jucatori..m-au ajutat la testat doar,si pt asta le multumesc.. Dupa cum am spus si la punctul 4,vor fi doar membri la factiunea dorita. Ce abuz au facut ? @RespawN
 6. Ce ai alege dintre Vama Veche si Costinesti? Eu unul as alege Vama Veche deoarece "acolo" este statiunea dedicata tinerilor, parerea mea. Nota: Dupa ce ati votat, sunteti rugati sa postati in acest topic, motivul alegerii.
 7. Cumpara jocuri cu pana la 96% REDUCERE -> 

   

 8. Saptamana aceasta nu rata REDUCERI DE PANA LA 96% !!! CITIZENS OF EARTH STEAM CD KEY - 0,46€ - 96% REDUCERE FALLOUT 4 SEASON PASS STEAM CD KEY - 14,82€ - 70% REDUCERE EUROPA UNIVERSALIS IV - ART OF WAR EXPANSION STEAM CD KEY - 6,82€ - 66% REDUCERE RESIDENT EVIL 7: BIOHAZARD - SEASON PASS EU STEAM CD KEY - 14,99€ - 50% REDUCERE BATTLEFIELD V PRE-ORDER ORIGIN CD KEY - 44,98€ - 25% REDUCERE Nu uita de codul de reducere EGCOM!
 9. In fiecare saptamana vor fi postate in acest topic reducerile pe care nu le puteti rata pe site-ul partenerilor nostri, Kinguin.com! De asemenea, nu uitati sa folositi codul de reducere EGCOM, care aduce produsele la un pret si mai mic decat cel afisat! eGaming.ro recomanda cu incredere KINGUIN BUYER PROTECTION! Evita orice fel de probleme prin bifarea casutei si asigura-ti calitatea produsului ales!
 10. Crezi ca ceva nu merge bine sau ai vreo idee pentru noi? Posteaz-o cat mai rapid in sectiunea de Sugestii -> https://forum.egaming.ro/forum/1134-sugestii-forum/

 11. Avem deja o Dacia 1310 pe server.
 12. Cam prost texturat modul + ca e deja un septar pe Greenwood.
 13. 74.000$ la un plin de benzina ? :)

  1. sergius

   sergius

   La ce peco din Romania e asta ?, Sau e undeva in afara ? Totusi mi se pare mult 74000, cred ca pe undeva e o greseala, adica sigur e o greseala.

   Ah, sau stai o sec..... @Vlad26  @Alynn @JesTyCk  astia la sectiunea lor nu au topicuri de buguri ? ca deja ma bagase in spital de infarct, gandindu-ma ca nu o sa-mi mai permit sa scot masina din garaj in viata mea . Hai ca-i dau disable la status pentru stiri false, dar rezolva te rog cu topicul pentru raposrteaza un bug pe samp, ca cine stie ce buguri or mai fi pe viitor si nu vreau sa am surprize pe status, ms  .

  2. Alynn

   Alynn

   daca faci cu inima nu are rost sa rezolvam :)) 

    

   ps : au Raporteaza un Bug

  3. Vlad26
 14. Nume pe server:NotHax#Padurar Nume mod:Dacia 1310 Break 1988 ID(ex infernus 411):greenwoo Marime:greenwoo.dff (2.1mb)greenwoo.txd (5.35mb) Link:https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/cars/76444-dacia-1310-break-1988.html
 15. ChrisAngel - Avertisment. vedem la finalul testelor daca va ramane in echipa sau nu PS: se vede ca si tu il provoci
 16. Sunt pro cu cele spuse de italianul . Este adevarat ca unii pot "abuza" de acest level , dar nici nu poti neglija playerii nou veniti.
 17. Salut !

  A mai patit careva cu BUG la cont sa nu primeasca RP-urile ?

  1. Alynn

   Alynn

   ia rent la o casa si o sa primesti, asa am patit si eu si cica asa este gandit sistemul,cand am luat rent a fost totul ok..

  2. Gattros

   Gattros

   Mersi frumos ! Asa e trebuie sa stai in casa 

 18. Boss, ai 5 lei pana luni?

  1. Show previous comments  2 more
  2. sergius
  3. P18ALEX

   P18ALEX

   Stiu ca are...am intrebat politicos ca na...nu tre sa stie lumea ca stiu ca are:))

  4. VRazvan
 19. Nu e vorba de foame. Dar așa îmi fac și eu un cont și stau maxim LEVEL 5, fac DM sau DB pe cop și ce să-mi facă? Îmi dă wanted 1 până se plictiseste?
 1. Load more activity