All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Police Department recruteaza Minim level 10 3 locui disponibile Pentru a va asigura intrarea in factiune, trebuie sa stiti: Regulament Police Department Wanted list & amenzi Comenzi disponibile in joc Model de postare:
 3. Lista cu angajatii Police Department Leader: Bidyy  Chief VladM* - Co Leader Co Leader Captain uNNk - Organizator aXeL - Leader SWAT Safy7 Lieutenant jumby - Membru SWAT - Membru SWAT Sergeant Bercea Officer Cadet Total membrii: 6 + Leader Recrutari: ON Legenda: * - Faction Warn * - Avertisment verbal * - Membru inactiv anuntat * - Membru inactiv neanuntat # - Membru vechi
 4. Recrutari: Demiteri: SEB0NE- a fost demis in data de 18.10.2018, ora 20:00 (/ouninvite | Inactivitate ) Dia- a fost demis in data de 18.10.2018, ora 20:00 (/ouninvite | Inactivitate )
 5. Exista o tranzactie pe server ce este calculata si in zecimale motiv pentru care balanta se transforma intr-un numar real din unul intreg. Am sa caut sa vad care-i sistemul ce face asta si dupa am sa elimin banii ce contin acele zecimale.
 6. Nick: robert37 Sugestie: Eliminarea virgulei din zona banilor. Acest lucru ar beneficia playerilor deoarece uneori este foarte enervant sa iti vezi banii urmati de chiar si 7 zecimale.
 7. pai daca chiar asa e.. desi sunt mai multi palyeri pe serveru de mc decat de Samp xD
 8. Nick in Joc: robert37 Descriere: Descriere: Poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Link la Poze: https://imgur.com/a/RvdSIW4
 9. Nume artist: Joyner Lucas Nume piesa: I love Link melodie: Alte precizari: -
 10. Pe ce server sunt "oameni englezi"? S-a facut asta si pe samp in trecut si n-a ajutat cu nimic. Daca e cineva care nu stie romana sa posteze in engleza oriunde ca isi traduce lumea, nu are nevoie de o sectiune intreaga. Respins.
 11. CONTRA, este o comunitate romaneasca, nu avem asa multi "vizitatori" pe cat spui tu, lumea intra aici sa se "joace" ori sa caute unele informat.ii nu sa invete limba engleza. Din cate stiu "Chrome" are instalat un plug-in care traduce automat. La fel poate fi si pentru ei, ce discutam noi aici, insa tu doresti o sectiune dedicata lor, oricum mi se pare aiurea, pentru ca nu avem nici noi vizitatori din propria tara. P.S mai usor tati ca omori lb.romana, atentie la scriere.
 12. Welcome! Propun si eu sa incerci MTA :). Sper sa-ti placa aici la noi, Dom’ Roberto.
 13. Dupa cum stiti, sunt oamei englezi pe server, eu propun o sectiune aparte, numita “English Forum”, unde oamenii pot vorbi unii cu altii, v-a fi o schimbare mica, si nu v-a ajuta cu mult, asa sa atragem si playeri englezi, si poate pun-ti so voi o obligare la staff sa stie engleza macar pe o scara de la 0 la 10, sa fie 6 sau genu’. Daca e nevoie v-oi ajuta cu ce pot, pot eo’ sa fac unele dintre sectiune, insa nu pot realiza nimic fara un vot, nu? Am insumi idei in care consist intre sectiuni, sper sa va ganditi, si propun si aici sa fie un model. O sugestie nu stralucita, si nici prea buna, dar prinde cu incetul.
 14. O aplicatie nu si are rostul in acest sens, mai ales ca vorbim de o investitie. Exista aplicatii facile forumurilor daca vrei sa primesti notificari, in rest, ai tot ce ti trebuie aici, la insemana. Propunere respinsa.
 15. Aplicatia doar iti da de stire la ce se v-a intampla pe servere si notifocari in advans. Nu am zis ca v-a fi un forum...
 16. Inca mai astept PM de la voi cu sugestii pentru update la serverul de SA:MP!

  1. imAjax

   imAjax

   Face-ti si voi un mini event, gen o cursa sau cv de halloween, premii genu’ “Locul 1 - 1 luna Award Winner pe Forum / 1kk”. Vxa fi o alegere, si doar primii 3 v-or lua premii. Estem o idee de halloween, si dac-o fi, face-ti  si un gift system, gen la fiecare zi logat, 20k, dua cv. Nu sunt ideii stralucite, dar pnm sunt pe 4g si se termina, n-am timp sa mai scriu :). 

  2. iTA

   iTA

   Am zis PM si detaliat, cand ai tu timp

 17. ai forumul, pentru ce iti mai trebuie aplicatie? poti folosi aplicatia tapatalk, daca chiar ai nevoie de aplicatie.
 18. Last week
 19. Dați si voi o parere stimați domni și dom’șoare.

   

   

  1. imAjax
  2. VRazvan

   VRazvan

   Abia imi fac licenta la facultate dar sa mai fac si asa ceva? :))

  3. imAjax

   imAjax

   :) pai n-am zis ca tu, am zis ca v-om intind eo mana la alti debeloperi :) 

 20. Dupa cum vedeti si in titlu, propun o aplicatie facuta de staff-ul egaming-ul-ui, unde poti vedea noutati despre comunitate, starea serveril-or si multe altele. Aceasta este o oportunitate sa facem parteneriar cu developeri, si oameni care sunt buni dispusi de aceasta propunere. Este o sansa la un “nou inceput”, nu ma luati cu “eGaming e vechi si nxare nevoie de un nou inceput”, nu propun un wipe de conturi, ci o aplicatie. V-a fi una unica, nici-o alta comunitate n-are o aplicatie proprie. Aceasta comunitate este veche, si are sanse la un nou inceput, prin asta ma refer ca v-a ridica playeri, ca doar asta vad ca vreti, si v-a avea sansa la ceva care v-a fi o shcimbare enorma. De aici preluati voi, nu mai am ce sa zic, decat sa considerati propunerea, este una de gandit la, eu’ singur zic ca-i o idee buna, si fara discutii v-a aduce oameni pe comunitate.
 21. Pro. Putem realiz ao baza in care mailurile v-or fi trimise doar utilizatorilor activi in ultima luna, sau ceva de genul, asa baza nu se v-a opri la doar 300 de mailuri trimise. Ar merge si prin o aplicatie facuta de eGaming, dar inca nu ma ajuns la acea oprire, mai avem multe. Dar nu e o idee rea.
 22. Nickname: Locked Level: 3 Vârsta reală: 21 Facțiuni precedente: - De ce dorești să te alături facțiunii Taxi Company ?: Sa ajut factiunea sa ajunga la un nivel mai inalt. În ce interval orar joci SA-MP ?: Nu am un interval stabil Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: Da Poți să lucrezi în echipă ?: Da Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://imgur.com/IUIE1Xj Alte precizări:-
 23. Se poate folosi optiunea de "Bulk Mail" care este activa pe aceasta platforma(Ip.Board) si puteti trimite email tuturor membrilor sau doar un anumit numar. Insa nu vor primi mail-ul trimis cei care nu au bifata optiunea sa primeasca email de la admin/webmaster. Aceste setari sunt in profilul fiecarui membru al forumului. Daca nu merge nici aceasta metoda desi ar trebui sa mearga, se poate folosi limbajul HTML+pHp pentru trimiterea fortata cu ajutorul mail-ului webmaster pe care a fost instalat forumul
 24. 1) Nickname in joc: - P18ALEX 2a) Varsta: - 23 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 1941226 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: - Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator de Minecraft: - Sa am oare cam un an juma? Cam asa ceva. Cred ca prin martie 2017 m-am apucat, cand m-am despartit de gagicamea. Era Ioancii owner. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: Pe alte servere? Eu sunt patriot. Am avut pe eGaming: helper, moderator, admin, organizator, terra, manager.Ba chiar si helper cu OP. Si cand nu era atent VRazvan, mai aveam si VIP sau Owner. shhh, sa nu ii spuneti. 6) Ai citit regulamentul serverului?: - As putea spune ca da. L-am si corectat de cateva ori. 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: - 2zile, 2 ore si 20 minute 8 ) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): - Stau in spawn si vorbesc pe chat. Sincer, as vrea sa pot spune mai multe, dar doar asta fac. Bineinteles, ajut si playerii, ca na...old habits dies hard. Mai dau si cate un RTP. Ce ciudat e sa astepti 2 secunde la teleportare. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) -Sigur ca pot. Doar daca nu are Razvan chef sa lucreze la server la 3 dimineata. Ca na, oamenii mai merg si la munca. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) -Carisma.Inteligenta.Vocabularul.Felul meu prietenos de a fi. Frumusetea. Inteligenta. Calitatile mele organizatorice. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Are Razvan de cine sa se ia, ca probabil i-a terorizat pe astia mici de cand am plecat:)) 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Bai, sincer nu ii cunosc pe toti. Da am auzit ca Neko e helper. Te pup, Neko!!! Usui, scuze, dar nu m-am putut abtine. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) -Bai. Sincer. Parca imi e dor de Minecraft. Viata reala e naspa, imi placea mai mult cand stateam online toata ziua. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: - 3 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: - Sa ajut orice jucator, da. Sa iau testul, nu stiu. Vezi exemplu testul lui Yagmur de acum ceva timp 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: - Aoileu, iar ma intreaba asta daca am luat salariul. 17) Alte mentiuni: - Am dat 14 milioane la dentist, intreaba si tu luna viitoare. 18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?: - Nu 19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?: - Nu mai tin minte, sincer 20) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunitatii? (https://mc-eg.com/discord)-P18ALEX
 25. Inteleg, poate va ajuta cineva sa o reabilitati?
 1. Load more activity