All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Salut! În 2006-2007 am început sa activez, am avut numele Cosmin_Gtt împreună cu Sorin_Gtt, Vicol_Gtt și cu DutzuuBv. Am jucat o perioada lunga de timp dacă mai țineți minte atunci teritoriale erau în Sf, eram în fracțiunea Ykz împreună eram invincibili. Se juca pe brânci pe timpul acela cel puțin sa faci bani era job-ul tracker și erau mulți pleyeri dornici sa joace. Amintiri frumoase.
 3. Yesterday
 4. Salutare! la sfârșitul anului 2013, am început sa activez pe aceasta comenunitate. De unde am aflat de ea? De la un prieten de-al meu, care a activat in trecut, iar in acea perioada, m-a introdus și pe mine in “aceasta lume”. Deși nu era mult timp de când auzisem de San Andreas Multiplayer, totul se petrecea de parca știam acest lucru de o viața... Chiar de atunci, am rămas aici, chiar dacă am avut un timp de inactivitate. Am rămas și pana in acest moment, deoarece, de-a lungul timpului, mi-am “găsit” mulți prieteni virtualiza totul a devenit mult mai atrăgător
 5. Ai dreptate, @JesTyCk.. Genial! Pentru ca am fost impreuna 🥰
 6. Poster : Regia / Autori: Simon Cellan Jones Roluri / Actori: Ryan Phillippe Gen: Acţiune Data lansarii : 15 noiembrie 2016 Scurta Prezentare : Bob Lee Swagger , fost lunetist in ifanteria marina, duce acum o viata linistita, dar accepta sa-si ajute fostul comandant sa impiedice asasinaria presedintelui SUA. Sursa: https://www.cinemagia.ro/filme/shooter-1078519/ Trailer: PS: Recomand !
 7. Poster : Regia / Autori: Len Wiseman Roluri / Actori: Tom Ellis, Lauren German Gen: Fantastic Data lansarii : 2015 Scurta Prezentare : Satana, supărat pe viața lui plictisitoare din iad, vine și locuiește în Los Angeles pentru a ajuta omenirea și pentru a curăța „mizeriile” provocate de ea, iar prin abilitățile sale telepatice aduce la suprafață cele mai profunde dorințe sau gânduri ale oamenilor. Sursa: https://www.cinemagia.ro/filme/lucifer-624997/ Trailer: PS: Recomand !
 8. O sa il incerc si eu saptamana asta,sper sa fie la fel de reusit ca primu de obicei a doua parte e mai nasoala decat prima,sper sa ma insel
 9. Salutare In 2009 am aflat ca exista samp si sharp orizont(sabotag3 aveam nickname-ul atunci) am jucat o perioada scurta de timp pana si-a schimbat ip-ul si nu am mai gasit nimic, nu stiam de forum nu stiam de nimic atunci.. pana in 2010 cand am gasit pe youtube un filmulet cu egaming targu mures abia la cativa ani am aflat ca s-a schimbat din sharp orizont.Eram foarte fascinat ca puteam juca atatia oameni,san andreas online...vremuri foarte frumoasa.
 10. Tu de unde ai aflat de eGaming? Asteptam raspunsul tau aici!
 11. Tu de unde ai aflat de eGaming? Check and reply.
 12. Tu de unde ai aflat de eGaming? Spune povestea ta aici. 

   

 13. Salutare dragi eGameri! In trecut a fost facut un topic asemanator in alta sectiune a forumului, m-am gandit sa deschid aici acest topic pentru a afla si de la cei nou veniti(si cei vechi) de unde au aflat de eGaming. Incep eu iar voi puteti posta dupa acest model. Am aflat de eGaming undeva prin anul 2009, pe atunci jucau foarte multi prieteni de ai mei aici inclusiv fratele meu "PisoYash/Vanatorul". Am jucat o perioada pe contul lui iar apoi m-am hotarat sa imi fac si eu cont. Si uite asa din 2009 tot aici, tot cu voi! ORIGINAL TOPIC CREDITS: @luc1aw
 14. L-am vazut in Cinema saptamana trecuta, este genial filmul, recomand.
 15. Bun venit pe eGaming! Iti urez o sedere cat mai placuta!
 16. Last week
 17. Nick-ul tau: Cosminbv Nume: Cosmin Prenume: Zaharia Varsta: 25 Locatia: Brasov Jocul/rile Preferat(e): Sa:mp, LoL O scurta descriere despre tine: Distractiv, glumeț, ambitios De unde ai aflat de eGaming: Dutzuubv O poza cu tine(sa vedem si noi cu cine stam de vorba,nu este neaparat sa pui o poza):inca nu
 18. Poster : Regia / Autori: Adil El Arbi, Bilall Fallah Roluri / Actori: Will Smith, Martin Lawrence Gen: Acţiune Comedie Crimă Thriller Data lansarii : 7 ianuarie 2020 Scurta Prezentare : Ce se întâmplă când Băieții Răi devin bărbați? Ei bine, după 25 de ani de la lansarea primului film “Bad Boys”, îi regăsim pe celebrii detectivi Mike Lowrey și Marcus Burnett la fel de simpatici cum îi știm. Doar că acum îi cam bântuie criza vârstei mijlocii, pe fiecare în alt fel: Marcus tocmai devine bunic și se gândește deja la pensionare pentru a petrece mai mult timp în familie, dar Mike se împăunează cu forma sa de zile mari și vrea să demonstreze că este mai pregătit ca oricând să-i… Sursa: https://www.cinemagia.ro/filme/bad-boys-for-life-488523/ Trailer:
 19. Poster : Regia / Autori: Todd Phillips Roluri / Actori: Robert De Niro, Joaquin Phoenix, Marc Maron, Zazie Beetz Gen: Crimă Dramă Thriller Data lansarii : 31 August 2019 Scurta Prezentare : Filmul își concentrează acțiunea originală și nemaivăzută până acum pe marile ecrane în jurul unuia dintre cele mai controversate personaje negative din universul DC. Cu o viziune amplă și complexă, Phillips explorează traiectoria lui Arthur Fleck (Phoenix), un individ ignorat de societate, cu o personalitate imprevizibilă și fascinantă, care nu poate fi inclus în niciun stereotip. Ce se obține este un studiu de personaj disprețuit de societate care devine nu doar un sumbru caz social; ci și o poveste… Sursa: https://www.cinemagia.ro/filme/joker-2112925/ Trailer:
 1. Load more activity