sInK

Hall Of Fame
 • Content Count

  2,814
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

sInK last won the day on 6 July 2019

sInK had the most liked content!

Community Reputation

647 Reputable

About sInK

 • Rank
  The Doctor
 • Birthday 09/11/1996

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  sInK
 • GFX Skill
  Novice
 • GFX Battle Loses
  2

Recent Profile Visitors

43,225 profile views
 1. VladM

  La multi ani Marean!

 2. Salut, MC vine de la manelecraft?

 3. VladM

  La multi ani sInK ! 

 4. Da, acolo ar trebui bagate ca sa apara cand porneste GM-ul.
 5. Salut, astea se pot adauga cu: https://wiki.sa-mp.com/wiki/CreateActor Poti sa adaugi text deasupra preluand pozitia botului prin https://wiki.sa-mp.com/wiki/GetActorPos si dupa creezi un 3DTextLabel la acele coordonate: https://wiki.sa-mp.com/wiki/Create3DTextLabel
 6. Nick: sInK Votez: Eugen85 Motiv: M-a facut sa rad si sa ma gandesc la Vaslui.
 7. Are armura de Albacher, ii da +2.5 rezistenta la ban
 8. Eu am luat toate postarile de la topicul cu sugestii la rand, am luat ce mi s-a parut interesant si erau si jucatorii de acord si as vrea sa le facem. Daca te uiti, in ultimul timp s-au implementat multe chestii propuse. Originalitatea nu se mai cauta, se cauta servere unde faci bani usor, nu ii pasa nimanui de economia serverului atata timp cat jucatorii au pe ce sa dea banii..
 9. Pai in mare parte PAWN este bazat pe C++, nu e nicio diferenta mare intre ele asa ca pe GM asta lucram destul de usor ca avem deja multe functii scrise ce ne usureaza munca. Pe alt GM ar trebui sa rezolvam intai bugurile si sa modificam o gramada de lucruri. Ca sa iti faci o idee, b.ugged a pornit de la vortex roleplay, un GM aproximativ gol cu 2-3 factiuni si cateva comenzi si a durat 1 an si ceva sa ajunga la un nivel decent gamemodeul. Ar fi ok sa postati la sugestii toate chestiile ce le vreti scoase/adaugate chiar daca sunt chestii simple, e ok sa le avem acolo. Eu ma uit mereu pe sugestiile alea chiar daca nu raspund la ele si e mult mai usor sa avem toate chestiile intr-un loc.
 10. Ideea e ca in mare parte comunitatea s-a format datorita svului de samp insa si restul comunitatii e la fel de importamta dar nu am dat importanta categoriei in care postez asta. Idei e ok sa veniti si voi, sa ne dam toti cu parerea legat de asta ca sa nu facem chestii de capul staffului cum se faceau acum cativa ani. Sunt multe chestii useless la gm, dupa cum ai vazut am incercat sa scoatem o mare parte din ele. Nu cred ca schimbarea gamemodeului e o solutie buna atata timp cat il aducem la nivelul gamemodeurilor serverelor mari.
 11. Momentan nu mai depindem foarte mult de XanTo. Ca sa schimbam gamemodeul este foarte mult de munca, multe buguri de rezolvat. Gamemodeul este ok si daca il modificam in continuare o sa fie si mai ok, il putem aduce la nivelul serverelor mari ceea ce planuiesc sa fac. Nu sunt multe modificari de facut pt ca din cate vezi, deja avem multe sisteme ce se afla si pe altele unele mai imbunatatite. Tema actuala mie imi place dar ati putea sa veniti cu o idee de tema. Iar ca 3rd party hooks, ce ati vrea sa fie adaugat?