LaRkinnn

Members
 • Content count

  756
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

LaRkinnn last won the day on 24 February

LaRkinnn had the most liked content!

Community Reputation

193 Respected

About LaRkinnn

 • Rank
  Big Papa #
 • Birthday 07/28/1997

Contact Methods

 • Website URL
  Http://eGaming.Ro/
 • Skype
  PM
 • Steam
  -

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Constanta
 • Interests
  Egaming Community

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  LaRkiNN
 • Nick CS
  LaRK!NN-
 • Nick MC
  -
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

4594 profile views
 1. r00t Admin yooBogdan - inactiv Administrator sergius - Nu comentez ca imi iau iar warn. Moderator Global Rakku - inactiv Vlad26 - activ dar prea fitos Sink - activ si foarte de treaba Moderator Alynn - Activ si de treaba miLaneZ - Activ Arssura - Nu comentez Andrei25 - Activ si de treaba Designer Eugen85 - nu comentez LilGangsta - nu comentez William - De treaba ziADRIAN - Nu comentez, prea fitos pe samp cu functia lui de admin .. Admin RPG Jestyck - Nu comentez , ati inceput cu planuri marete si ati ramas tot la 10 playeri.. unde sunt update-urile si planurile bine gandite? Sink - Am zis mai sus Rakku- Am zis mai sus Andrutz - Am zis mai sus. ( isi face treaba ok , este un admin capabil si cu capul pe umeri ) Vlad26 - Am zis mai sus ( prea fitos cu atatea functii ) italianuL- Fratele meu , activ , de treaba si a luat admin down pe nedrept ( el merita admin level 5 ) Safy7 - Este un player ok , nu am ce sa zic despre el , isi face treaba destul de bine. Derbe- Are admin dar intra de 2 ori pe saptamana si uneori ajunge chiar la si mai putin.. nu stiu daca isi merita functia ziADRIAN- La fel pot spune ca si in situatia lui DERBE.. nu merita aceasta functie .. Pentru a fi admin trebuie sa fi activ si implicat 100% dar nu vad asta la acesti doi admini. Lozio - De treaba,se implica , si mereu ajuta playerii atunci cand e nevoie. BlackDay - Este un admin ok , isi face treaba bine, este activ , si ma bucur ca a primit lider ca merita din plin. Helpers William - Am zis mai sus. ItsMakePvP - Prea copilaros si mult prea naiv pentru aceasta functie dEEjay - Activ si de treaba Bioh - Inactiv, nici nu mai stiu ce cauta cu functia de helper.. kafani - Activ, de treaba , vine mereu la /needhelp si mereu m-a ajutat cand am avut nevoie,respect! Wraith - Activ si de treaba. Leaderi italianuL - Ca si lider isi face treaba excelent, un lider vechi, capabil pentru orice functie , nu ca altii ( se stiu ei ) Lozio - Am zis mai sus BlackDay - Am zis mai sus kafani - Am zis mai sus Wraith - Am zis mai sus Alex_Robert -Activ , succes cu liderul. Nas - Nu comentez kid16 - Fratele meu indian , este un player ok , la locul lui si foarte glumet, isi merita din plin functia si m-a ajutat mereu cand am avut nevoie. Suport Tehnic RPG CaRaMeLL - Scripter ... nu stiu ce sa zic , ma asteptam la mai multe update-uri odata cu revenirea ta dar m am inselat. HonciucGabriel - Idem ca si la Caramel Moderator RTO YeLLoW22 - Nu cunosc Alex14G - nu cunosc Moderator CS KeLLy - Inactiv Ovidiu666 - Nu cunosc Moderator MC Totala - Nu cunosc P18Alex - Nu cunosc DjStivz - Nu cunosc Yagmur - Nu cunosc Moderator RPP DanyAlex - Nu cunosc GabrielGoku - Nu cunosc ZeOX - Nu cunosc
 2. Șeful de sală îl întreabă pe ospătar: – I-ai făcut clientului de la masa zece nota de plată? – Da, domnule. – Extraordinar tip! Continuă să zâmbească.
 3. Pro,o idee foarte buna .. asa nu mai stau dupa ala ca e nemultumit sau nu .. Prezinti pretul , se gaseste cumparator bine, daca nu asta e.
 4. Multumesc frumos! Sunt foarte reusite! Felicitari , esti un designer bun.
 5. Pro, si eu m am intampinat cu problema asta.. asa ar fi cel mai simplu
 6. Pro, masinile alea sunt cele mai frumoase si trebuie facut ceva cu ele
 7. Vrei sa te faci cunoscut pe server ? Fa o cerere de live AICI ->> 

   

  1. eL_casTeLLaNo

   eL_casTeLLaNo

   Te mai f..i cu Andone?

  2. Exchange
 8. Idem cu ce a zis Kid! Era ceva interesant si cred ca ar trebuii adaugat iar
 9. PRO,este o idee destul de buna, trebuie sa avem cumva un avantaj ca si cops..
 10. Pro pentru 1 Contra pentru 2 nu trebuie neaparat stock la ds, multi castiga masini la /getgift si e ok
 11. Justice for @iTA

 12. Odata ce tu iti arestezi suspectii si se pune la /myactivity si in weekend iei salariu tot din banii aia ce te ar deranja?