oldMVP

Members
 • Content Count

  2,061
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

oldMVP last won the day on 12 August

oldMVP had the most liked content!

Community Reputation

942 Distinguished

2 Followers

About oldMVP

 • Rank
  Living Legend
 • Birthday 04/04/1998

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.google.ro
 • Discord
  thezupisback

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  oldMVP
 • Nick CS
  oldMVP
 • Nick MC
  ZupIsBack
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

25,353 profile views
 1. oldMVP

  Gift OLDMVP

  ms fra dar voiam simplu si fara fundal
 2. Nickname: oldMVP Level: 8 Vârsta reală: 20 Facțiuni precedente: - De ce dorești să te alături facțiunii Crips ?: Doresc sa ajut la dezvoltarea factiunii alaturi de prietenii mei. În ce interval orar joci SA-MP ?: 14:00-24:00 Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: Da Poți să lucrezi în echipă ?: Da Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://imgur.com/a/8kT331u Alte precizări:
 3. Greseli in ambele limbi ( atat romana, cat si engleza ). Ma asteptam si la niste explicatii de ce nu esti de acord cu acele propuneri, dar ok
 4. Se poate si o argumentare? Nu de alta, dar vad ca ultimele 2 postari au aceleasi nume
 5. #1. Crearea unui virtual world pe teritoriul pe care se desfasoara un war. Adica membrii celor doua factiuni care desfasoara un war sa fie introdusi intr-un virtual world ( pe care doar membrii factiunilor respective il vad ) in momentul in care intra pe teritoriu. #2. Implementarea unui sistem de tipul /order ( cum e la Hitman ) pentru factiunile DM. Presupun ca majoritatea ne-am plictisit doar de deagle si m4 si propun ceva de genul: Rank 1 - deagle Rank 2 - deagle + M4 Rank 3 - deagle + M4 + MP5 Rank 4 - deagle + M4 + MP5 + rifle Rank 5 - deagle + M4 + MP5 + rifle + combat shotgun Rank 6 - deagle + M4 + MP5 + rifle + combat shotgun + tec9 In acest fel cred ca rank-urile ar dobandi, din nou, un scop. #3. Am vazut pe panel ca limitarea actuala este de 20/25 de membri. Nu stiu daca chiar asa este, dar daca este cea corecta, consider ca ar trebui schimbata la 10 membri ( cu tot cu lider ). #4. Introducerea in arena ( war-urile din arena ) a celor 4 dimensiuni disponibile la paintball. Cred ca ar fi ceva mai interesant sa mai schimbi zona. #5. Cred ca s-a mai propus, dar o scriu in caz de s-a uitat :)). Consider necesara implementarea a unor misiuni pentru factiunea Taxi Company de genul: "Livreaza produsul x la 24/7 Y ". Aceste misiuni sa fie platite bine si sa aiba o limita zilnica ( gen sa poti face un anumit numar de misiuni pe ora ). #6. Corectati pls greselile din textele afisate ( gen cand dai rob si etc ) deoarece sunt multe greseli si bat foarte urat la ochi. Daca o sa mai am idei si o sa se inchida topic-ul o sa dau un PM si o sa revin.
 6. nu-i mai spunem la multi ani server-ului vara asta? :(

  1. Vlad26

   Vlad26

   Ba da, dar venim cu luminari :( 

  2. HonciucGabriel
 7. Primul episod: Maine apare episod nou
 8. larkin nu ma asteptam din partea ta 

  https://imgur.com/a/Cw1rs

  1. Show previous comments  1 more
  2. KjaeR

   KjaeR

   ala esti tu si dai vina pe altu labare?

  3. FenomenaL

   FenomenaL

   :))))))) s-a prins  laic

  4. VladM
 9. si cu lag si fara lag gloantele se duc in aceeasi directie :)). problema ar fi daca respectivul admin are lag ( daca are un pc de cacat si incearca sa si filmeze de pe el )