oldMVP

Members
 • Content Count

  2,068
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

oldMVP last won the day on 16 December 2018

oldMVP had the most liked content!

Community Reputation

966 Distinguished

2 Followers

About oldMVP

 • Rank
  Living Legend
 • Birthday 04/04/1998

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.google.ro
 • Discord
  thezupisback

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  oldMVP
 • Nick CS
  oldMVP
 • Nick MC
  ZupIsBack
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

27,342 profile views
 1. serverul de samp l-am omorat cu totii, unii mai putin, altii mai mult. au fost anumite decizii care au influentat server-ul, dar cei care  isi doreau cu adevarat ca serverul sa mearga mai departe s-au vazut la ultimele wipe-uri. s-au incercat modificari, dar nu au mai functionat si trebuie sa acceptam asta :))

  1. Show previous comments  3 more
  2. prime301

   prime301

   Suntem prea in varsta pentru a ne petrece noptile si ziua pe samp, majoritatea din 2008-2009, lucram, avem familie, avem alte ocupatii, nu zic ca nimeni nu se mai joaca, dar uite eu odata la 2-3 zile mai am timp 2-3 ore sa ma joc, dar nu o sa aleg sa le pierd pe samp, ma joc csgo, rust, gta 5, iar lumea s-a axat spre jocurile de acest gen sau catre battle-royale. Demult trebuia sa se axeze pe alte jocuri, ma mir ca dupa aproape 3 ani inca se mai discuta de samp. Iar jucatorii noi la care viseaza lumea adica genul de copii de 12-14-16 ani, care sa vina aici si sa joace la fel cum am fost noi 3-4-5 ani, deja sunt ocupati cu Fortnite sau alte jocuri. Server-ul mereu s-a bazat pe playerii de acuma aproape 10 ani, cand copii aia de 12-14 ani pe care noi ii detestam si ii faceam sa se simta prost aici la noi, ei erau ultima sansa a acestui server.

  3. oldMVP

   oldMVP

   asta era si ideea, d-aia am terminat fraza cu "trebuie sa acceptam asta" :( 

  4. DaNy10

   DaNy10

   dany10 na murit, servarul asta este rip !

    

    

   scaotetimi suspend pe saund si vedeti 150 on serios va zic

 2. Text: nu vreau text, vreau doar sa se vada cat mai frumos Imagine: https://imgur.com/a/mL5dK5O
 3. Direct din studio, de pe play.egaming.ro; SEB0NE ii da diss lui aWm_eG

  qayIIqw.png

 4. iti raman stelele si dupa relog?
 5. o8QtXAc.pngEvent deagle subacvatic pe Play.eGaming.Ro

   

   

 6. Play.eGaming.Ro

  gZEGjnQ.jpg

 7. Server-ul s-a redeschis, pe un host stabil. connect 93.119.26.214:7777

 8. Diverse: Cinefilul anului: prafy Muzicianul anului: SBN. Sportivul virtual: SBN, Spammerul anului:yungpulse. Cuplul anului: Vlad26 & Andrei26 Nou venitul anului: Aleksa Cea mai mare dezamagire: VladM Most helpful of the year: Vlad26 Cel mai bun graffer: Vlad26 Cea mai mare dezamagire in grafica: Exchange Cel mai inactiv moderator: addonis San Andreas Multiplayer: Cel mai bun Manager RPG: JesTyCk Cel mai bun lider:Darkk. Cel mai bun helper: prafy Cel mai bun admin: Vlad26, Cel mai bun scripter: sinK Cel mai bun regizor (eG-TV): Marci, prafy Cel mai activ player: LaRkinnn Cel mai popular player:aWm97. Cel mai rau player: aWm97 eGaming Minecraft: Cel mai bun admin: _Usui_, Cel mai bun helper: DANlje Cel mai activ player: Nicus Cea mai mare dezamagire: Timpo eGaming MTA RPP: Cel mai bun owner: DanyAlex Cel mai activ admin: DanyAlex Cel mai bun jucator: DanyAlex Best of: Moderatorul anului: SBN Globalul anului: Vlad26 Cel mai activ user: miLaneZ Cel mai popular user: RaduReleu Revenirea anului: sinK
 9. oldMVP

  Gift OLDMVP

  ms fra dar voiam simplu si fara fundal
 10. Greseli in ambele limbi ( atat romana, cat si engleza ). Ma asteptam si la niste explicatii de ce nu esti de acord cu acele propuneri, dar ok
 11. Se poate si o argumentare? Nu de alta, dar vad ca ultimele 2 postari au aceleasi nume
 12. #1. Crearea unui virtual world pe teritoriul pe care se desfasoara un war. Adica membrii celor doua factiuni care desfasoara un war sa fie introdusi intr-un virtual world ( pe care doar membrii factiunilor respective il vad ) in momentul in care intra pe teritoriu. #2. Implementarea unui sistem de tipul /order ( cum e la Hitman ) pentru factiunile DM. Presupun ca majoritatea ne-am plictisit doar de deagle si m4 si propun ceva de genul: Rank 1 - deagle Rank 2 - deagle + M4 Rank 3 - deagle + M4 + MP5 Rank 4 - deagle + M4 + MP5 + rifle Rank 5 - deagle + M4 + MP5 + rifle + combat shotgun Rank 6 - deagle + M4 + MP5 + rifle + combat shotgun + tec9 In acest fel cred ca rank-urile ar dobandi, din nou, un scop. #3. Am vazut pe panel ca limitarea actuala este de 20/25 de membri. Nu stiu daca chiar asa este, dar daca este cea corecta, consider ca ar trebui schimbata la 10 membri ( cu tot cu lider ). #4. Introducerea in arena ( war-urile din arena ) a celor 4 dimensiuni disponibile la paintball. Cred ca ar fi ceva mai interesant sa mai schimbi zona. #5. Cred ca s-a mai propus, dar o scriu in caz de s-a uitat :)). Consider necesara implementarea a unor misiuni pentru factiunea Taxi Company de genul: "Livreaza produsul x la 24/7 Y ". Aceste misiuni sa fie platite bine si sa aiba o limita zilnica ( gen sa poti face un anumit numar de misiuni pe ora ). #6. Corectati pls greselile din textele afisate ( gen cand dai rob si etc ) deoarece sunt multe greseli si bat foarte urat la ochi. Daca o sa mai am idei si o sa se inchida topic-ul o sa dau un PM si o sa revin.