oldMVP

Members
 • Content count

  2043
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

oldMVP last won the day on 23 February

oldMVP had the most liked content!

2 Followers

About oldMVP

 • Rank
  Living Legend
 • Birthday 04/04/98

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.google.ro
 • Skype
  thezupisback

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  oldMVP
 • Nick CS
  oldMVP
 • Nick MC
  ZupIsBack
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

23075 profile views
 1. Probabil cel de la care a pornit aceasta cadere, in mari proportii, sa propuna wipe acum . Unde ai fost pana acum, patroane? E prea tarziu acum ca sa mai aducem inapoi playerii care joaca pe unul din cele 3 servere cu 1000 de playeri, sau cate sunt. Pana si activitatea pe forum a scazut, deci nu sunt multe de facut. Parerea mea este ca ar trebui sa cautam servere de 50-100 de playeri, pe care sa le convingem sa se mute la noi ( ceea ce costa, desigur ). Daca serverul va ajunge pe la ~100 de playeri, cred ca vor reveni cativa dintre cei vechi. ( varsta nu conteaza atat de mult, daca te distrezi prin intermediul acestui joc )
 2. Salut sunt Peyn daca ma mai sti.Ma bucur sa te revad te-am trimis acest pm casa te intreb daca mai vrei sa joci pe eG ? Multa Bafta incontinuare:*

 3. Bine ati venit, RPP. Sunt singurul caruia nu ii apare serverul cand incearca sa intre pe el ? :))

 4. da, astept si eu premier league-ul. acolo e nebunia, mai ales dupa transferurile facute
 5. da, putin
 6. impacati-va cu ideea ca serverul a murit si nu mai are cine sa il reinvie. degradarea serverului a inceput de prin 2012 si era inevitabil sa nu se ajunga aici. nu vedeti si voi ca toti prostii au ajuns admini si au sfarsit scosi din cauza abuzurilor facute? cati oameni au contestat alegerile "prietenesti" ale lui jestyck si ale celorlalti. sincer, imi pare rau pentru administrator, care, consider ca nu are nicio vina. el a acceptat sa preia serverul dupa ce o gramada de retardati l-au stricat. de asemenea, felicitari scripterilor care au reusit sa modernizeze serverul ( de mentionat faptul ca in vremurile bune, cu multi playeri, nu existau update-uri ). 

  1. Show previous comments  2 more
  2. Vladutz26

   Vladutz26

   aaa. Iarta-ma ca-s inactiv, o sa incerc sa ma schimb.

  3. SMOKER

   SMOKER

   Nu mai fiti rai cu Adrean ca va bate

  4. AdriaN

   AdriaN

   Nu am amenintat eu pe nimeni ;) tu cu unnk va cacati pe voi ca veniti la GL sa ma bateti :)

 7. patroane, stii cum arata un buletin?
 8. Titlu oficial: La Cosa Nostra 2015 - Lider OLDPLAYAHHZUP ( oldMVP ) Data lansarii: 22.03.2015 Gen: Istoric Durata: 3:51
 9. Titlu oficial: Surenos Gang 2016 - Lider oldMVP Data lansarii: 04.12.2016 Gen: Istoric Durata: 2:44 Scurta prezentare: O multime de amintiri din perioada in care am fost lider al acestei minunate factiuni.
 10. Ca sa va un review despre ce este acum : In afara de uNNk nimeni nu isi da macar cel mai mic interes. Toti stau si fac bani. Ati facut misiune sa facem 50 killuri si primesc prison pentru 23 de killuri. Totul ok, mi se pare corect. Dar sa imi spui pe /report ca tu nu ma scoti din jail ( tinand cont ca este bug din cauza voastra, ati stat 2 saptamani pe serverul de teste jucand pacanele, probabil ) este deja penibil. Mai tarziu, dupa ce fac reclama in mod intentionat ca sa va scap de o grija, spui pe chat ca tu scoti pe toata lumea din jail si iti asumi.

   Multa bafta la pescuit, AdriaN admin level 5 pe eGaming!

  1. Show previous comments  5 more
  2. AdriaN

   AdriaN

   Ce bine le zice Florin :))

    

   Old, daca e rakku on,jestyck, kawa si ei nu te scot din jail eu de ce sa ma hazardez ? 

  3. oldMVP

   oldMVP

   ai dreptate si tu aici, nepasarea e la nivel maxim la toti, oricum :))

  4. oldMVP

   oldMVP

   eu nu am inteles de ce dupa ce am cerut eu ban tu ai zis ca scoti din jail pe propria raspundere :) 

 11. e din cauza faptului ca suntem spawnati toti in acelasi loc....
 12. Welcome!
 13.   pareri? :))

  1. s1cK

   s1cK

   dai chu cits

 14. Ma intreb care este motivul introducerii c-shotului in 2017, an in care acest tip de tras este interzis pe orice server. Se incurajeaza aim-ul ( fiind posibil chiar si sa te filmezi cu el, putini isi dau seama ). Consider ca trebuia scoasa doar restrictia de pe armele automate .. sa nu te mai blochezi cand tragi cu m4 si apesi C pentru a opri animatia, in rest totul era ok. Dar asa va place voua :)