oldMVP

Members
 • Content count

  2,061
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

oldMVP last won the day on 12 August

oldMVP had the most liked content!

Community Reputation

941 Distinguished

2 Followers

About oldMVP

 • Rank
  Living Legend
 • Birthday 04/04/1998

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.google.ro
 • Skype
  thezupisback

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  oldMVP
 • Nick CS
  oldMVP
 • Nick MC
  ZupIsBack
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

25,171 profile views
 1. nici n-ar trebui sa-ti puna vreo dovada, din moment ce nu ai poza din momentul banului
 2. oldMVP

  Gift OLDMVP

  ms fra dar voiam simplu si fara fundal
 3. patroane.. lasa cum faci tu banii. noi te-am intrebat de ce ne-ai dat SCC si DESYNC. VladM : e ciudat cum poti posta dupa topic closed , @Vlad26 ce s-a intamplat ?
 4. @HonciucGabriel Am primit si eu o eroare ciudata la 01:55. Am inteles ca poate fi data doar de admini, deci sper sa verifici.
 5. Nickname: oldMVP Level: 8 Vârsta reală: 20 Facțiuni precedente: - De ce dorești să te alături facțiunii Crips ?: Doresc sa ajut la dezvoltarea factiunii alaturi de prietenii mei. În ce interval orar joci SA-MP ?: 14:00-24:00 Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: Da Poți să lucrezi în echipă ?: Da Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://imgur.com/a/8kT331u Alte precizări:
 6. Greseli in ambele limbi ( atat romana, cat si engleza ). Ma asteptam si la niste explicatii de ce nu esti de acord cu acele propuneri, dar ok
 7. Se poate si o argumentare? Nu de alta, dar vad ca ultimele 2 postari au aceleasi nume
 8. #1. Crearea unui virtual world pe teritoriul pe care se desfasoara un war. Adica membrii celor doua factiuni care desfasoara un war sa fie introdusi intr-un virtual world ( pe care doar membrii factiunilor respective il vad ) in momentul in care intra pe teritoriu. #2. Implementarea unui sistem de tipul /order ( cum e la Hitman ) pentru factiunile DM. Presupun ca majoritatea ne-am plictisit doar de deagle si m4 si propun ceva de genul: Rank 1 - deagle Rank 2 - deagle + M4 Rank 3 - deagle + M4 + MP5 Rank 4 - deagle + M4 + MP5 + rifle Rank 5 - deagle + M4 + MP5 + rifle + combat shotgun Rank 6 - deagle + M4 + MP5 + rifle + combat shotgun + tec9 In acest fel cred ca rank-urile ar dobandi, din nou, un scop. #3. Am vazut pe panel ca limitarea actuala este de 20/25 de membri. Nu stiu daca chiar asa este, dar daca este cea corecta, consider ca ar trebui schimbata la 10 membri ( cu tot cu lider ). #4. Introducerea in arena ( war-urile din arena ) a celor 4 dimensiuni disponibile la paintball. Cred ca ar fi ceva mai interesant sa mai schimbi zona. #5. Cred ca s-a mai propus, dar o scriu in caz de s-a uitat :)). Consider necesara implementarea a unor misiuni pentru factiunea Taxi Company de genul: "Livreaza produsul x la 24/7 Y ". Aceste misiuni sa fie platite bine si sa aiba o limita zilnica ( gen sa poti face un anumit numar de misiuni pe ora ). #6. Corectati pls greselile din textele afisate ( gen cand dai rob si etc ) deoarece sunt multe greseli si bat foarte urat la ochi. Daca o sa mai am idei si o sa se inchida topic-ul o sa dau un PM si o sa revin.
 9. a tras si dupa mine, tot db, dar mai dubios e ca face asta cu adminul langa el. daca il omorai tu probabil incepea sa te injure