oldMVP

Members
 • Content count

  2,052
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

oldMVP last won the day on 14 February

oldMVP had the most liked content!

Community Reputation

928 Distinguished

2 Followers

About oldMVP

 • Rank
  Living Legend
 • Birthday 04/04/1998

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.google.ro
 • Skype
  thezupisback

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  oldMVP
 • Nick CS
  oldMVP
 • Nick MC
  ZupIsBack
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

24,775 profile views
 1. nu-i mai spunem la multi ani server-ului vara asta? :(

  1. Vlad26

   Vlad26

   Ba da, dar venim cu luminari :( 

  2. HonciucGabriel
 2. @William accepta-l si pe mtudor are cerere in liga de 2 zile si a fost si el in campionat
 3. ne accepti fra si pe noi? sau ne bagi in a2-a etapa?
 4. pentru mine (amigo7603): Anglia pentru mtudor12: Anglia
 5. Primul episod: Maine apare episod nou
 6. larkin nu ma asteptam din partea ta 

  https://imgur.com/a/Cw1rs

  1. Show previous comments  1 more
  2. KjaeR

   KjaeR

   ala esti tu si dai vina pe altu labare?

  3. FenomenaL

   FenomenaL

   :))))))) s-a prins  laic

  4. VladM
 7. si cu lag si fara lag gloantele se duc in aceeasi directie :)). problema ar fi daca respectivul admin are lag ( daca are un pc de cacat si incearca sa si filmeze de pe el )
 8. @sergius @JesTyCk va uitati si voi, patronilor? sau nu va intereseaza subiectul?
 9. Salut, in incercarea de a scapa de amatorii de DM de pe server care incearca sa se evidentieze prin renko sau alte coduri vin cu propunerea urmatoare: am facut rost de un fisier care se activeaza in joc prin comanda /btrack. Acesta face posibila urmarirea traiectoriei gloantelor ( traiectoria exacta, nu minte ). Va las aici un video ca sa intelegeti: ( imi cer scuze daca nu se vede calumea, dar nu sunt pe pc-ul meu principal ) Tutorial cum sa instalati modul: 1. Aveti nevoie de cleo si sampfuncs ( va las eu aici link http://www80.zippyshare.com/v/yJOItWhn/file.html, trebuie doar sa le dati copy/paste fix in folderul principal al GTA-ului, nimic mai mult ) 2. Dati copy/paste la asta ( http://www100.zippyshare.com/v/pyAdIwub/file.html ) in folderul SAMPFUNCS Daca cineva e doritor sa ajute si incearca modul si primeste vreo eroare, sa-mi spuna. E posibil sa fie din cauza crack-ului sau a versiunii de samp/cleo. Cred ca introducerea obligatorie a acestui mod in staff ar usura descoperirea codatilor ( cel putin pe cei cu no recoil ).
 10. si acum a venit jestyck cu povestile triste de genul " nu ma apara si pe mine nimeni? " ba da fra, uite ca au venit cativa spartani sa iti zica cat de folositor si activ esti. mi se pare grotesc faptul ca unii il mai pupati in pula pe jestyck in 2018, mai ales in situatia actuala a serverului. eu v-am propus doar sa schimbam lucrurile pentru ca am vazut serverul asta fara jestyck, si credeti-ma, mergea mult mai bine decat cum este acum. ( asta pentru astia cu conturi pe forum din 8 februarie 2018 sau din 2016 ). prin faptul ca refuzi orice schimbare a staffului, sergiu, pare ca totul merge perfect. nu vrei sa ne arati si noua, astora, care consideram ca jestyck e inutil ce a facut el in aceasta luna?

  1. Show previous comments  10 more
  2. Hawkk

   Hawkk

   Din cate stiu eu managerul e o substitutie a administratorului vechi ,a fost pus cu scopul de a  usura munca administratorului luand decizii pentru server-ul de samp . Administratorul se refera strict la forum. De ce sa nu se puna un scripeter care e in masura sa decida daca acel proiect este realizabil sau nu ? . Sa nu se puna un om care are zeci de abateri si plangeri in trecut carui comportament e prea bine cunoscut . E doar parerea mea . 

  3. oldMVP

   oldMVP

   sa mi-l arati si mie pe ala care nu are abateri in trecut :P

  4. PriMe

   PriMe

   Oricum la 50 de playeri sa ai nevoie de nu stiu cati admini, si de un project manager. Daca lumea nu are incredere in admini sa ia deciziile corecte nu stiu de ce va mai straduiti,

 11. Pai ceva nou ar fi un nou manager, nu? Daca are probleme cu viata personala ar putea sa cedeze locul cuiva caruia chiar ii pasa si este interesat de serverul de sa:mp.