Welcome to The Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.

oldMVP

Members
 • Content Count

  2,114
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

oldMVP last won the day on 2 May

oldMVP had the most liked content!

Community Reputation

1,058 Renowned

6 Followers

About oldMVP

 • Rank
  Living Legend
 • Birthday 04/04/1998

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.google.ro
 • Discord
  PAiN#1842
 • Steam
  vali_xray

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  oldMVP
 • Nick CS
  oldMVP
 • Nick MC
  ZupIsBack
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

28,400 profile views
 1. e regula scrisa prost, prietene. nu are niciun sens sa-l pedeapsca cu FACTION warn pentru ceva ce ti-a scris pe /whisper. Toata lumea stie ca de cand cerul si pamantul limbajul se reclama la sectiunea PLANGERI (cele normale, nu plangere fata de vreo factiune). dar asa esti tu mai dur si te-a deranjat enorm faptul ca un copil te-a facut muist la cei peste 20 de ani+ pe care ii ai. sunt 20 de playeri pe server si tu faci 2 postari in legatura cu aceeasi penibilitate. totusi, nu inteleg, te incanta enorm faptul ca acest player ar putea lua mute 30 de minute pentru ca te-a facut muist? sa fii sanatos ca destept sigur nu te faci.. warn up/ post neimplicat.
 2. tu esti chiar prost rau . pare ca vorbim 2 limbi diferite si intelegem amandoi cuvintele in mod diferit. am cerut sa inchida plangerea pentru ca vin astia ca tine si posteaza aiurea chestii nelegate de subiectul plangerii. pentru limbaj pe forum ai butonul de report. cat despre limbajul de joc chiar nu stiu ce zic :D; o persoana care face plangere pentru "prost" (de mentionat si faptul ca ai contul din 2010, deci ar trebui sa te mai fi desteptat si tu putin cu timpul) consider ca nu este intreaga la minte.. in fine :D. faptul ca va strangeti ca niste lipitori sa faceti plangeri si sa va dati like unul altuia ma face sa ma simt atat de bine ca ma hate uiti, pentru ca stiu ca mi am facut treaba si mi-o fac in continuare iar voi nu mai stiti ce sa mai faceti. nu crezi ca va distrati cam mult pe forum?
 3. smecheri dupa tastatura..

  1. Show previous comments  8 more
  2. oldMVP

   oldMVP

   ne-ai promis video la toti tu.. vedem 😍

  3. TheLeperKing

   TheLeperKing

   sunt fanu tau nr unu eartama

  4. VladM

   VladM

   Ascultati Radio eGaming cu DJ Gipsy !Β :bananadance:

 4. prietene.. asa e pe server-ul asta de cand cerul si pamant.. sk la casa se pedepseste cu prison iar sk la spawn-ul factiunii cu demiterea. am jucat pe servere diferite atatia ani?
 5. shaco, Vlad26 - Acceptati pentru teste! Recrutari OFF.
 6. Recrutari ON! 2 locuri
 7. ti am explicat o data... a doua oara sa-ti explice cine mai vrea
 8. spawn kill la casa si spawn kill la SPAWN-ul factiunii sunt 2 chestii diferite care se sanctioneaza deosebit.
 9. nimic, spawn kill inseamna sa-l omori fix in locul in care se spawneaza. asta inseamna ca tu sa stai pe loc si sa nu te misti
 10. o sa il cert eu putin! trebuia sa ti dea helper, nu mute, scuze!
 11. asta e top, pain 1993, deep pockets, chicago freestyle, d4l printre fav mele
 12. oldMVP

  Cereri moduri/skinuri

  https://gtaxmods.com/skins/75625-grove-street-families-fam1-fam2-fam3-sweet-smoke-by-persh.html sunt toate rank-urile acolo, in afara de unul singur cred
 13. era rival-war intre italian si triads :(; imi ajutam alianta