VladM

VIP
 • Content count

  1,421
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

VladM last won the day on 27 February

VladM had the most liked content!

Community Reputation

634 Reputable

1 Follower

About VladM

 • Rank
  Director
 • Birthday 07/06/1996

Contact Methods

 • Website URL
  http://forum.egaming.ro

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pitesti / Bucuresti
 • Interests
  Sa ajut comunitatea !

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  BlackDayy
 • Nick CS
  VladM
 • Nick MC
  -
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

21,745 profile views
 1. Cum arata eG Sa:Mp cand implinea 4 ani (2012).. (vezi mai jos) - click

   

  1. Show previous comments  4 more
  2. AjaxRPP
  3. FenomenaL

   FenomenaL

   @AjaxRPP am o curiozitate.. de unde ai tu habar de ce se intampla acum atatia ani aici? :))) ca aveai 4 ani cand ne jucam noi aici.Sau ai fost in trend cu tehnologia :))). 

  4. AjaxRPP

   AjaxRPP

    @FenomenaL. Aveam 10 in 2012, dar ma rog =)) 

   Tu crezi ca la 10 nu jucam SA:MP? =)) 

   Doar ca eram prea, cum sa zic... “pitic” pentru a aplica pentru orice ;) si imi era lene sa-mi fac cont pe forum xD

   Serveru’ eGaming de sa:mp a fost primul meu sv de samp pe care am jucat xD, si am inceput in 2009 cand aveam 7 ani.

 2. Hatzzz

  1. Show previous comments  1 more
  2. MeXi

   MeXi

   nea de-acolo

  3. JesTyCk

   JesTyCk

   Să moară Geaxana

  4. iTA

   iTA

   Sa dea Dumnezeu sanatate lui Mishu

 3. Am nevoie de bani 

  Listen this

   

 4. r00t Admin yooBogdan - Il stiu de mult ar face treaba buna , pacat ca e inactiv Administrator sergius - m-a suparat in trecut dar pot sa spun ca m-am inselat de unele chestii. E ok! Moderator Global Rakku - de treaba Vlad26 - de treaba si isi face treaba Sink - prietenul tuturor, ajuta cu ce poate pe toata lumea, de treaba si gayut Moderator Alynn - veteran pe aici miLaneZ - omul care nu stinge pc cu anii Arssura - Andrei25 - puyutz de treaba si nu prea are incredere in el Designer Eugen85 - i-am dat rank 3 LilGangsta - n-am mai auzit de mult de tine, il stiu de cand juca Sa:Mp William - enactiv ziADRIAN - enactiv si el Admin RPG Jestyck - Ogrezeanu, omu care coordoneaza echipa, de treaba si intelegator. Da ma nebunule ! Sink - Am zis mai sus Rakku- Am zis mai sus Andrutz - Am zis mai sus Vlad26 - Am zis mai sus italianuL- iTalian la furat in Italia, glumesc, de treaba, activ, pretenas Safy7 - L-am invatat cum se joaca fifa, de treaba Derbe- De treaba ziADRIAN- Am zis mai sus Lozio - Medic veteran, de treaba BlackDay - Cine-i asta? Helpers William - Am zis mai sus ItsMakePvP - L-am invatat tainele Sa:Mp-ului si il striga pe @iTA tata dEEjay - Fost Hitman, de treaba, activ Bioh - Raperul eG kafani - de treaba Wraith - de treaba Leaderi italianuL - Am zis mai sus Lozio - Am zis mai sus BlackDay - Waileu kafani - Am zis mai sus Wraith - Am zis mai sus Alex_Robert - Si pe el l-am invatat tainele Sa:Mp-ului Nas - nasos de treaba kid16 - de treaba, il stiu de mult Suport Tehnic RPG CaRaMeLL - veteran si el, face treaba dar cam enactiv HonciucGabriel - de treaba, face treaba Moderator RTO YeLLoW22 - Alex14G - Moderator CS KeLLy - Jandarm de meserie, enactiv, de treaba Ovidiu666 - Asta nu mai trebuie sa fie admin de mult Moderator MC Totala - veteran, zis si EuSuntAla, face treaba pe MC acolo si cere mereu voturi P18Alex - DjStivz - Yagmur - Moderator RPP DanyAlex - GabrielGoku - ZeOX -
 5. Nick: BlackDay Votez: iTA Motiv: Scurt, dar amuzant.
 6. Hitman Agency va recruta curand! Pregatiti-va cererile! Se vor scoate 2 locuri la concurs, cei mai buni or sa intre !

  1. EuGeN85

   EuGeN85

   huoo tigane, de ce minti lumea

 7. Nick forum: BlackDayySteam link: (Link-ul ce duce la profilul dvs, nu vreau sa vad SteamID-uri sau username): http://steamcommunity.com/id/vladmoisescu/Numar: (Intre 1 si 30, trebuie sa corespunda cu numarul pe care l-ati trecut in comentariu de la articol): 13 PS: vezi ca ai trecut anul 2015 acolo
 8. voi va puteti conecta pe serverul de SaMp ? mie nu imi apare sa scriu parola

  1. Scorpionu

   Scorpionu

   nu mergeeeeeee

 9. N-a mai intrat din 18 februarie pe forum !
 10. https://postimg.org/image/5atl8rt7f/

  Caut chiriasi ! Rent $69 :O

  1. Vlad26

   Vlad26

   Ca la tigani 

  2. CrunK3

   CrunK3

   Toate pe bulgaria si fara asigurare !

  3. VladM
 11. pro, sper sa dea bine si sa fie cautata ! Chestia cu orele trebuia schimbata chiar daca nu se va adauga factiunea (adica sa expire licentele in functie de orele jucate nu la o anumita data .. )
 12. Nick-ul tau pe server: VladM Nick-ul celui reclamat: ovidiu666 Motivul reclamarii(din ce cauza?ti-a dat ban aiurea , a abuzat de comenzi , te-a injurat , etc...): ban aiurea Ora si data primirii ban-ului: Adresa ta de ip: 79.116.143.157 STEAM ID(daca exista): STEAM_0:0:31966853 Dovada: ( minim 2 poze ):