Whitey

Members
 • Content count

  1914
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Whitey last won the day on 2 April 2011

Whitey had the most liked content!

Community Reputation

24 Excellent

About Whitey

 • Rank
  Sharp Orizont
 • Birthday 02/05/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Craiova
 • Interests
  Sa ajut comunitatea.

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Whitey
 • GFX Skill
  Professional

Recent Profile Visitors

12728 profile views
 1. Ca sa plasezi un anunt trebuie sa dai /placenews, nu /w.
 2. Nickname: Whitey Level: 12 Varsta reala: 19 Factiuni precedente: News Reporter De ce doresti sa te alaturi factiunii FMA?: Pentru ca imi place adrenalina, iar condusul este activitatea mea favorita! In ce interval orar joci SA-MP?: 10:00-16:00 Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: Da Poti sa lucrezi in echipa?: Desigur Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: http://imgur.com/9GJ5zS3 Alte precizari: " I've got the need for speed! "
 3. Unii comentati pe aici doar sa va aflati in treaba. Ok, am avut 10 playeri in factiune din care 5-6 erau on non-stop. Apoi cum pot sa ii tin daca playerii cand dadeau /ad in loc sa dea placenews iar cei care erau in masura sa dea kick, sa sanctioneze nu faceau nimic? Unii lideri ma si certau cand le ziceam sa dea si ei placenews sa dea un exemplu pentru ceilalti playeri in loc sa dea /ad cand e NR ON, dar asa e in Romania. Alte activitati am facut event de cel mai activ player + fotograful factiunii. Dar la un moment-dat o sa se plictiseasca pentru ca nu exista alte activitati de facut pe server, playerii sunt putini si stau afk. E normal ca atunci cand un membru ajunge la un level mai mare o sa vrea sa intre intr-o mafie sau alta factiune in care sa faca ceva bani cu adevarat, si nu-mi dati exemplu taxi pentru ca au fost o gramada de momente cand erau 5-6 on si dadeam /service taxi si nu era niciunul on-duty, stati pe prietenie in factiune, e un lucru normal si bravo lui Jestyck ca are atatia membrii, dar activitatea e foarte scazuta. Jumate din playerii de pe server sunt afk. Am si eu o intrebare, atunci cand deschizi un server si ai putini playeri, iti faci limitele de factiune pentru 150 de playeri sau pentru maxim 40-50 cati ai tu? Si in plus lipsa de playeri noi, adica playeri cu level mic, duce la lipsa de membrii in factiunile in care nu poti face DM sau activitati regulate chiar daca sunt playeri mai putini pe server. Pot sa dau eu prima si sa fac ce vreau, atata timp cat levelul sa fim seriosi se face destul de usor, iar "regula" discutata in care se spunea sa se tina cont de faptul ca un player trebuie sa treaca prin anumite factiuni sa ajunga in alta nu este respectata(Chiar de cei care au sugerat-o, surprinzator sau nu). LE: Vorba aia "Lasati-ne sa ne pregatim de Champions League" dar noi nu avem nici macar reguli si limite de Europa League.
 4. Sambata, ora 12:00, o sa fie sedinta in care o sa se imparta salariille + un event surpriza cu premii. Cine nu vine si nu e anuntat, faction warn. Postati activitatea la Rank Up/Down. Cine nu posteaza FW. Whitey, Network Producer
 5. Pro, dar e cam mult 100.000$ pe zi, de exemplu iti iei un motor si in 2 saptamani e dus. Sa se adauge ceva de genul minus 1 sau 2% din pret pe fiecare zi. Asa nu ii scade valoarea foarte repede.
 6. Pune pozele din nou. Nu-mi merg linkurile
 7. Atentie! Noua metoda de rank up! Va astept sa postati fiecare sambata/vineri inainte de sedinta! Cei care nu posteaza vor fi sanctionati cu faction warn.
 8. Poti pune pozele din nou? Intre timp asteptam si raspunsul lui
 9. Sa se adauge la GPS. Pro, o sugestie buna.
 10. Baieti am probleme cu netul iar. Pana luni sper sa rezolv. Whitey.
 11. Sambata, ora 12:00, o sa fie sedinta in care o sa se imparta salariille + un event surpriza cu premii. O sa aleg CO Leader. Cine nu vine si nu e anuntat, faction warn. Whitey, Network Producer