Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Whitey last won the day on 2 April 2011

Whitey had the most liked content!

Community Reputation

24 Excellent

About Whitey

 • Rank
  Sharp Orizont
 • Birthday 02/05/1997

Profile Information

 • Gender
  Array
 • Location
  Array
 • Interests
  Array

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Array
 • GFX Skill
  Array

Recent Profile Visitors

13,203 profile views
 1. Ca sa plasezi un anunt trebuie sa dai /placenews, nu /w.
 2. Unii comentati pe aici doar sa va aflati in treaba. Ok, am avut 10 playeri in factiune din care 5-6 erau on non-stop. Apoi cum pot sa ii tin daca playerii cand dadeau /ad in loc sa dea placenews iar cei care erau in masura sa dea kick, sa sanctioneze nu faceau nimic? Unii lideri ma si certau cand le ziceam sa dea si ei placenews sa dea un exemplu pentru ceilalti playeri in loc sa dea /ad cand e NR ON, dar asa e in Romania. Alte activitati am facut event de cel mai activ player + fotograful factiunii. Dar la un moment-dat o sa se plictiseasca pentru ca nu exista alte activitati de facut pe server, playerii sunt putini si stau afk. E normal ca atunci cand un membru ajunge la un level mai mare o sa vrea sa intre intr-o mafie sau alta factiune in care sa faca ceva bani cu adevarat, si nu-mi dati exemplu taxi pentru ca au fost o gramada de momente cand erau 5-6 on si dadeam /service taxi si nu era niciunul on-duty, stati pe prietenie in factiune, e un lucru normal si bravo lui Jestyck ca are atatia membrii, dar activitatea e foarte scazuta. Jumate din playerii de pe server sunt afk. Am si eu o intrebare, atunci cand deschizi un server si ai putini playeri, iti faci limitele de factiune pentru 150 de playeri sau pentru maxim 40-50 cati ai tu? Si in plus lipsa de playeri noi, adica playeri cu level mic, duce la lipsa de membrii in factiunile in care nu poti face DM sau activitati regulate chiar daca sunt playeri mai putini pe server. Pot sa dau eu prima si sa fac ce vreau, atata timp cat levelul sa fim seriosi se face destul de usor, iar "regula" discutata in care se spunea sa se tina cont de faptul ca un player trebuie sa treaca prin anumite factiuni sa ajunga in alta nu este respectata(Chiar de cei care au sugerat-o, surprinzator sau nu). LE: Vorba aia "Lasati-ne sa ne pregatim de Champions League" dar noi nu avem nici macar reguli si limite de Europa League.
 3. Pro, dar e cam mult 100.000$ pe zi, de exemplu iti iei un motor si in 2 saptamani e dus. Sa se adauge ceva de genul minus 1 sau 2% din pret pe fiecare zi. Asa nu ii scade valoarea foarte repede.
 4. Sa se adauge la GPS. Pro, o sugestie buna.
 5. Pro. Atata timp cat se va tine cont si de raportul nr de playeri online/nr maxim de playeri in factiune. Sa se umble si aici un pic. Personal am 10 membrii in factiune si cred ca e ok. Dar daca s.ar micsora nr de locuri si cu putin atunci activitatea ar creste din cauza concurentei. Asa se gandesc lasa ba ca mai sunt 5-6 locuri disponibile, n.o sa primesc uninvite/fwarn sau daca primesc plec in alta factiune asemanatoare ca sunt multe locuri.
 6. Whitey

  [Sugestie] Jail

  Nick server: Whitey Descriere: Sa ti se ia drugs/materials pe care le ai la tine atunci cand te aresteaza/dai surrender/mori omorat de un cop. De ce? Pentru ca in realitate cand esti arestat si intri in inchisoare ramai fara nimic, te controleaza de tot ce ai la tine. Astfel ar sporii utilitatea seifurilor, iar atunci cand cineva iese din jail si e afk, daca un cop ii da frisk nu mai poate primii prison/wanted/take aiurea.
 7. Nick server: Whitey Descriere: 1. Sa poti inchiria masina+barca/avion in acelasi timp. Acum nu te lasa, iar la fish ai nevoie de ambele. 2. Sa se adauge barci personale din care poti pescui https://wiki.sa-mp.com/wiki/Vehicles:Boats deoarece odata cu noul update fishul a devenit important. Daca se adauga barci, sa se faca un port, care sa apartina de /rentboat si sa dai bani sa iti poti lasa barca acolo. 3. Diminuarea numarului de masini de civili, ar aduce sporirea jobului taxi + adaugarea de cateva biciclete/scutere in plus. 4. Sa se mute bizul Rent Bike in LS , multe locatii sunt disponibile, la fel si rent car lv, deoarece nu-si au rostul acum in LV. Cel putin rent bike LV e pustiu acolo. 5. La rent car LV fie ca e mutat sau nu sa se adauge limuzina 6. La rent bike sa se adauge si 2 monsteruri cred ca ar atrage multi playeri. 7. Sa se mute cazinoul si ce mai e prin LV in LS, cazinoul poate fi pus in centru intr-o cladire mare, sau cautat un loc frumos unde sa fie amplasat/gen plaja. (asta daca nu vreti sa mutati tot in LV). Sa se adauge si poker ca in sugestiile anterioare.
 8. Pro, am luat casa level 12 si am decat o masa si baia in ea
 9. Whitey

  Portofoliu Atlas

  Te bagi la contests? Sau la projects?
 10. Whitey

  Portofoliu Atlas

  Te-ai pus pe treaba serios, bravo Cat ai scos pana acum?
 11. O idee foarte buna, ce se mai aude de sugestii? Sunt luate in calcul?
 12. tbt 2012: mijloc: bulldogel.ro :
 13. Un mass gainer bun? Mentionez ca am arderile extrem de rapide si chiar daca mananc foarte mult pe zi nu prea reusesc sa pun pe mine si dau jos imediat daca o zi nu mananc bine.
×
×
 • Create New...