Whitey

VIP
 • Content count

  1914
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Whitey last won the day on 9 December 2015

Whitey had the most liked content!

About Whitey

 • Rank
  Sharp Orizont
 • Birthday 02/05/97

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Craiova
 • Interests
  Sa ajut comunitatea.

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Whitey
 • GFX Skill
  Professional

Recent Profile Visitors

12674 profile views
 1. Ca sa plasezi un anunt trebuie sa dai /placenews, nu /w.
 2. Unii comentati pe aici doar sa va aflati in treaba. Ok, am avut 10 playeri in factiune din care 5-6 erau on non-stop. Apoi cum pot sa ii tin daca playerii cand dadeau /ad in loc sa dea placenews iar cei care erau in masura sa dea kick, sa sanctioneze nu faceau nimic? Unii lideri ma si certau cand le ziceam sa dea si ei placenews sa dea un exemplu pentru ceilalti playeri in loc sa dea /ad cand e NR ON, dar asa e in Romania. Alte activitati am facut event de cel mai activ player + fotograful factiunii. Dar la un moment-dat o sa se plictiseasca pentru ca nu exista alte activitati de facut pe server, playerii sunt putini si stau afk. E normal ca atunci cand un membru ajunge la un level mai mare o sa vrea sa intre intr-o mafie sau alta factiune in care sa faca ceva bani cu adevarat, si nu-mi dati exemplu taxi pentru ca au fost o gramada de momente cand erau 5-6 on si dadeam /service taxi si nu era niciunul on-duty, stati pe prietenie in factiune, e un lucru normal si bravo lui Jestyck ca are atatia membrii, dar activitatea e foarte scazuta. Jumate din playerii de pe server sunt afk. Am si eu o intrebare, atunci cand deschizi un server si ai putini playeri, iti faci limitele de factiune pentru 150 de playeri sau pentru maxim 40-50 cati ai tu? Si in plus lipsa de playeri noi, adica playeri cu level mic, duce la lipsa de membrii in factiunile in care nu poti face DM sau activitati regulate chiar daca sunt playeri mai putini pe server. Pot sa dau eu prima si sa fac ce vreau, atata timp cat levelul sa fim seriosi se face destul de usor, iar "regula" discutata in care se spunea sa se tina cont de faptul ca un player trebuie sa treaca prin anumite factiuni sa ajunga in alta nu este respectata(Chiar de cei care au sugerat-o, surprinzator sau nu). LE: Vorba aia "Lasati-ne sa ne pregatim de Champions League" dar noi nu avem nici macar reguli si limite de Europa League.
 3. Nume: Whitey Poza /pday: http://i.imgur.com/ylszosn.png
 4. a fost bossulica, ne vedem mai tarziu si pt tn
 5. Sal sal!
 6. Da da, am avut niste probleme v-am mai zis cu netul si sper sa se rezolve. Am intrat cat am putut. Intru azi toata ziua!
 7. Pro, dar e cam mult 100.000$ pe zi, de exemplu iti iei un motor si in 2 saptamani e dus. Sa se adauge ceva de genul minus 1 sau 2% din pret pe fiecare zi. Asa nu ii scade valoarea foarte repede.
 8. hai samp
 9. acasa la tine ma tu nu primesti
 10. Sa se adauge la GPS. Pro, o sugestie buna.
 11. Azi o sa pot intra. O sa stau non-stop in joc imi dati /w pt rank-up si salarii.
 12. Cf baaa, nu zice nimeni nimic, postati si voi activitatea sambata + sambata sedinta la 12:00
 13. Nume concurent : Whitey Esti de acord cu regulile?: Da STEAM ON/OFF
 14. Pro. Atata timp cat se va tine cont si de raportul nr de playeri online/nr maxim de playeri in factiune. Sa se umble si aici un pic. Personal am 10 membrii in factiune si cred ca e ok. Dar daca s.ar micsora nr de locuri si cu putin atunci activitatea ar creste din cauza concurentei. Asa se gandesc lasa ba ca mai sunt 5-6 locuri disponibile, n.o sa primesc uninvite/fwarn sau daca primesc plec in alta factiune asemanatoare ca sunt multe locuri.