Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Radu_Toretto last won the day on 27 December 2015

Radu_Toretto had the most liked content!

Community Reputation

1,095 Renowned

2 Followers

About Radu_Toretto

 • Rank
  Born to be wild !
 • Birthday 04/09/1993

Contact Methods

 • Website URL
  Array

Profile Information

 • Gender
  Array
 • Location
  Array
 • Interests
  Array

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Array
 • Nick CS
  Array
 • GFX Skill
  Array

Recent Profile Visitors

42,685 profile views
 1. Nick: Radu Versuri melodie: Video dintr-un film: -
 2. Neata. Mai e cineva aici ? De la ultima postare de acum 3 ani am degenerat grav. Am trecut de mai bine de 1 an pe heavy / black / symphonic black / power. De la balade si chestii dragute de la Metallica si Guns, am ajuns la Behemoth, Dimmu Borgir, Gorgoroth, ceva black romanesc (Negura Bunget) si inca vreo cateva.
 3. Salut. Un .dll nu se pune pur si simplu intr-un folder si te astepti sa mearga. Se "instaleaza" cu un fixer. Ia de aici acest program : http://dll-files-fixer.en.softonic.com/cauti fisierul .dll care iti lipseste (cu ajutorul programului), apoi il instalezi. La instalarea programului iti cere sa instalezi tot felul de prostii, respinge-le, nu iti folosesc.
 4. Na, sa fiu si eu in rand cu voi http://i.imgur.com/hlng4he.jpg
 5. La Interests se trec 3-4 cuvinte. Ce te pasioneaza pe tine, ce te intereseaza, prin ce iti ocupi timpul, chestii de genul, nu versuri din shitra benz. Pro.
 6. Scuza-ma. http://www82.zippyshare.com/v/zXiKhpNA/file.html LE: Am gasit. Oscar Benton - Bensonhurst Blues https://www.youtube.com/watch?v=FfFsPQ4ag8c
 7. Salut. Ma poate ajuta cineva cu fragmentul din melodia atasata ? Nu reusesc sa-i aflu numele. Mersi. forum.softpedia.com/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_id=1684075
 8. Tura de Duminica, 18.10.2015. Iasi - Suceava, cu vizita la Cetatea de Scaun proapat deschisa dupa restaurari - Botosani - Iasi.
 9. Tura de Duminica, 04.10.2015. Iasi - Movila lui Burcel, Miclesti, jud. Vaslui - Vaslui - Roman, jud. Neamt - Miclauseni (unde nu am mai intrat la palat) - Iasi.
 10. Retro Car Show - Iasi - 16 august 2015.
 11. Lacul Rosu / 9 august 2015 Obosit, ars de soare, terminat de caldura, nebarbierit si cu o dorinta arzatoare de a ajunge cat mai repede acasa.
 12. Inca un set de poze din ultima tura de weekend. 650 km in 2 zile. Multe peisaje lasate in urma pentru ca nu poti opri chiar de fiecare data sa faci poze. 9 august 2015 Traseu : Iasi - Targu Neamt (Rezervatia de Zimbri Neamt / Casa memoriala Ion Creanga / Cetatea Neamtului) - Poiana Teiului - Borsec - Toplita - Gheorgheni - Lacu Rosu - Cheile Bicazului - Barajul Bicaz - Piatra Neamt - Roman - Iasi
 13. Si eu editez pozele pe care le fac publice. Ce se vede pe topic nu este tocmai ce a iesit de pe camera / telefon. Insa, la mine editare inseamna corectie de contrast, corectie de luminozitate si foarte putin umblu pe culori (10% sa zicem). In rest, incerc sa las pozele cat mai "normale". Poftim, un exemplu foarte bun : needitat editat Nu ai nevoie de softuri complicate ca sa faci o fotografie sa arate mai bine. Si sincer, nici nu vreau asta. Eu sunt la nivel de incepator, fac fotografii din placere, doar pentru mine si sunt multumit de rezultate.
×
×
 • Create New...