Alynn

Moderator Global
 • Content Count

  3,634
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Alynn last won the day on 15 November 2018

Alynn had the most liked content!

Community Reputation

733 Reputable

5 Followers

About Alynn

 • Rank
  ڪے Old team ڪے
 • Birthday 06/10/1993

Contact Methods

 • Website URL
  http://★★★★★
 • Discord
  ★★★★★

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  USA
 • Interests
  ★★★★★

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Alynn
 • Nick CS
  Alynn
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

57,184 profile views
 1. Va anuntam ca suntem in cautare de Moderator Fun si Sport . Daca considerati ca aveti o activitate buna pe forum si timpul va permite sa moderati aceasta sectiune , va asteptam cu o cerere aici => https://www.egaming.ro/cereri-moderator/ ( nu conteaza cate postari aveti sau de cat timp aveti contul creat) oricine poate aplica. Moderatorul Fun se ocupa de aceste sectiuni : https://forum.egaming.ro/forum/22-caffe/ Moderatorul Sport se ocupa de aceasta sectiune: https://forum.egaming.ro/forum/75-sport/ Mult Succes!
 2. ai forumul, pentru ce iti mai trebuie aplicatie? poti folosi aplicatia tapatalk, daca chiar ai nevoie de aplicatie.
 3. @imAjax , warn up , post neimplicat , nu te mai baga unde nu iti fierbe oala, chiar nu intelegi? @CraZZyKiLl3R - o sa vorbim si revin cu un raspuns mai pe seara, am vazut de aseara cererea ta si am adaugat sv, am vazut cam 3 playeri on. Multumim! -edit- Respins, foarte putini playeri pe sv, pe viitor daca o sa mai cresteti, te asteptam cu o noua cerere. Succes.
 4. Respins, cine doreste asta poate dona pentru Premium User , in + multi ar abuza de aceasta comanda. Multumim pentru idee, te mai asteptam si cu alte propuneri !
 5. stiu de aceasta cerere.. am urmarit serverul cateva zile dar nu sunt playeri,intr-o singura noapte am vazut 3 playerii cu HyperX inclusiv. @HyperX ne poti spune si o medie a playerilor pe server? poate m-am uitat eu cand nu trebuie.
 6. germana, este destul de grea. @KjaeR asta cu limba intoarsa e pe oltenia deci nu cred ca o stiu multi, vorbeam si eu cand eram mai mic in cartier . "ce zaci moșule "
 7. Android power, am avut si IOS si android, prefer android, mi se pare muuuuult mai bun.
 8. Salutare, voi de ce nu vb aici
 9. Nickname: Alynn Level: 15 Vârsta reală: 25 Facțiuni precedente: toate De ce dorești să te alături facțiunii Crips ?: Sa ajut la rival-war , war-uri , pentru ca este o echipa frumoasa si vreau sa ajut la dezvoltarea acesteia În ce interval orar joci SA-MP ?: 17:00 - 00:00 Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: Never! ( Bineinteles) Poți să lucrezi în echipă ?: Da Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://imgur.com/a/JejR3AS Alte precizări:
 10. Salut, 1. " In acest topic membrii Crips vor posta poze din cadrul factiunii " => nu esti membru crips 2. "Nu sunt admise pe forum mesaje și cuvinte, link-uri sau imagini obscene, vulgare, cu orientare sexuală, instigatoare, amenințătoare, rasiste, discriminatoare sau de altă factură, care să jignească sau să umilească membrii forumului. [ Stergerea posturilor pana la banarea contului în functie de gravitatea faptelor ]" ai pus in ambele postari poza cu limbaj obscen 3. Conturi clona se stie de cand lumea ca nu ai voie sa folosesti. 4. Nu mai confundati sa:mp cu forumul Sper ca ai inteles din ce am scris mai sus , ca ai incalcat mai multe reguli, decat cele prezentate de vlad. Vlad a procedat corect. Closed!
 11. Suntem in cautare de Moderator Sport. Daca sunteti pasionati de sporturi si doriti sa ne ajutati, va asteptam cu o cerere la: https://www.egaming.ro/cereri-moderator/ Moderatorul Sport se ocupa de aceasta sectiune: https://forum.egaming.ro/forum/75-sport/
 12. Grecia . Costinești deși este foarte aglomerat