Alynn

Moderator Global
 • Content count

  3,606
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Alynn last won the day on 10 June

Alynn had the most liked content!

Community Reputation

716 Reputable

4 Followers

About Alynn

 • Rank
  ΪͺΫ’ Old team ΪͺΫ’
 • Birthday 06/10/1993

Contact Methods

 • Website URL
  http://β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
 • Skype
  β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  USA
 • Interests
  β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Alynn
 • Nick CS
  Alynn
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

54,398 profile views
 1. Grecia . CostineΘ™ti deΘ™i este foarte aglomerat
 2. Vlad26: Fiind o situatie fara precedent, n-o sa scoatem moderatorul definitiv nimanui, insa cei din grupul "Admin RPG" nu vor mai avea posibilitatea sa acorde warn-uri, pana cand vor da dovada de incredere. 1. Nu ai voie sa ii editezi postarea, doar in situatia in care face reclama la alte servere, in rest nu ai nici un drept. 2. Nici macar nu stii ce inseamna double post dar ii dai warn up pentru asta, cu motivul hate. 3. Pe partea de sa:mp nu ma bag, @HonciucGabriel o sa raspunda pentru plangere, el este Manager-ul serverului , asa ca asteptati un raspuns din partea lui. @RespawN nu mai face alt topic, in cazul in care mai ai dovezi de postat imi dai un PM. Am restabilit ceea ce ai postat initial. Topic closed!
 3. @VladM regulile nu le faci cum ti se scoala tie, poate pe sa:mp voi sunteti "zei" dar pe forum nu. Daca te doare adevarul il ignori, dar eu zic ca mai bine inveti din ce iti spun playerii ca pana la urma daca nu sunt ei, voi sunteti degeaba. Momentan sunt de pe telefon. o sa dicut cu tine mai tarziu. @RespawN & @oldMVP suspend scos. Closed.
 4. Va anuntam ca suntem in cautarea unui Moderator Fun . Daca considerati ca aveti o activitate buna pe forum si timpul va permite sa moderati aceasta sectiune , va asteptam cu o cerere aici => https://www.egaming.ro/cereri-moderator/ ( nu conteaza cate postari aveti sau de cat timp aveti contul creat) oricine poate aplica. Moderatorul Fun se ocupa de aceste sectiuni : https://forum.egaming.ro/forum/22-caffe/ Mult Succes!
 5. Va anuntam ca suntem in cautare de Moderator Fun si Sport . Daca considerati ca aveti o activitate buna pe forum si timpul va permite sa moderati aceasta sectiune , va asteptam cu o cerere aici => https://www.egaming.ro/cereri-moderator/ ( nu conteaza cate postari aveti sau de cat timp aveti contul creat) oricine poate aplica. Moderatorul Fun se ocupa de aceste sectiuni : https://forum.egaming.ro/forum/22-caffe/ Moderatorul Sport se ocupa de aceasta sectiune: https://forum.egaming.ro/forum/75-sport/ Mult Succes!
 6. La multi ani eGaming !!!
 7. La multi ani eGaming!

  1. imAjax

   imAjax

   La multzi ani we!

 8. pacaleala de 4 august csf n-ai csf
 9. @imAjax moderator suspendat 7 zile , data viitoare ramai fara moderator, tu moderezi inclusiv acest sub-forum si nu stii ce ai de facut sa inteleg, asta nu este topic pentru spam. @Aleksa avertisment verbal , tu esti la prima abatere , sunteti moderatori , daca voi nu respectati regulile atunci cine ? Daca aveti nelamuriri , imi dati pm. @Andrei_TMB - avertimsent verbal si pentru tine , citeste in regulament partea asta "Nu te pune sa saluti pe toti,ai voie sa postezi doar odata. => Warn up." Welcome back.
 10. La mulΘ›i ani al batran :D multa sanatate!

  1. Andrei26

   Andrei26

   Multumesc frumos, Alin ! :)Β 

 11. Respins, closed! @AjaxRPP - avertisment verbal, la urmatoarea abatere primesti avertisment sau ne despartim, nu te mai baga unde nu iti fierbe oala.