JesTyCk

Administrator
 • Content Count

  2,847
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  53

JesTyCk last won the day on 30 September

JesTyCk had the most liked content!

Community Reputation

1,084 Renowned

About JesTyCk

 • Rank
  ★ Taxi Company ★
 • Birthday 12/31/1996

Contact Methods

 • Discord
  exo.jestyck.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Interests
  Să fiu de ajutor in orice problemă şi să mă distrez.

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  JesTyCk
 • Nick CS
  JesTyCk
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

21,280 profile views
 1. Toate laudele le merită domnul @Kurama
 2. JesTyCk

  Cerere DNS

  Afiliere aflată în discuții ! @Danyel PS : Aștept să-mi dai mesaj în privat pentru a pune la punct toate detaliile. Mulțumesc anticipat !
 3. Aștept un mesaj în privat pentru a discuta unele detalii. Până atunci Topic Closed!
 4. Domnul Răzvan a facut o greșeală radicală în ceea ce privește sancțiunea ta, deoarece aceasta este una mult prea mică. Este serverul lui, iar tu n-ai pic de obraz și recurgi la astfel de lucruri nesimtite, ca este cotch sau auto clicker se pedepsește la fel sub forma programelor ajutătoare as spune eu, iar faptul că ai profitat de acest lucru pentru a obtine bani in acest fel din punctul meu de vedere nu ai ce cauta pe comunitatea noastră, eu cred că ai merita ban permanent pentru un gest atât de urat. În cele din urmă, eu consider că sancțiunea pe care ți-a dat-o Răzvan, este una ce te avantajează, deoarece a fost milos cu tine.
 5. Salut eGameri !

   

  Consideri că ești capabil să ajuți cu ceva această comunitate ?

  Dacă răspunsul este DA, atunci aștept un PM, nu doar cu idei, ci și cu un plan cât de cât pus la punct, iar de acolo vom putea discuta în vederea unei încadrări într-una din funcțiile existente pe forum.

  Aceasta poate fi o rampă de lansare pentru viitor, cei mai implicați oameni pot ajunge în funcții frumoase, asta doar cu răbdare, dăruire și implicare. 

   

  Aștept mesajele voastre! O saptămână ușoară să aveți !

 6. intra si cate 4 , 5 

 7. Câți playeri ai pe timpul zilei/ seara ?
 8. JesTyCk

  [Respins]Cerere DNS

  Cerere respinsă ! Topic closed !
 9. Text : JesTyCk ( una cu text, alta fără ) dar te las pe tine să o faci frumos Imagine : https://uploadimage.ro/1FoH/IMG-20181023-WA0082-01.jpeg
 10. PLAY.EGAMING.RO:7777 - DESCHIDEREA AZI ORA 13:00 - GO GO GO

  1. Pabu

   Pabu

   Chiar vroiam sa te injur, pardon, sa te intreb la ce ora :D 

 11. Bună ziua, eGameri ! Prin acest post vreau să vă informez că SERVERUL de SA:MP despre care vă vorbeam în prima postare din acest topic este 99% gata, de ce 99% si nu 100% ? Pentru că serverul începând de astăzi va beneficia de PROMOVARE, iar MAREA DESCHIDERE va fi pe data de 16.02.2019 . Așa că puteți adăuga încă de pe acum la favorite serverul de SA:MP : DNS: Play.eGaming.Ro / IP: 93.119.26.214:7777 . Dacă aveți întrebări sau vreți să ajutați și voi la promovare, aștept în continuare PM ( Private Message ) Cu stimă, JesTyCk
 12. Seara bună , eGameri ! Prin acest post vreau să vă aduc la cunoștință unele aspecte din culisele eGaming. Ei bine, vreau să vă informez că nu s-a stat degeaba în tot acest timp, văzând că fostul server de SA:MP nu mai dă roade, m-am tot gândit ce să facem să remediem problema și am ajuns la concluzia că este nevoie de un alt GameMode (GM), am înțeles de la voi că fostul GM era monoton, ei bine noi am lucrat în paralel la un alt server/GM și sperăm ca de data asta să fie pe placul vostru. Pentru a putea fi posibil și de succes acest nou proiect, avem nevoie de voi, avem nevoie ca voi să ne fiți alături, probabil la început, totul o să vă fie pe dos, este și normal, pentru că majoritatea lucrurilor sunt diferite, însă noi vă vom sta la dispoziție să vă explicăm și să vă familiarizăm cât mai rapid cu noul server(GM). Serverul în momentul de față este 99% gata, de ce spun 99 și nu 100 ? Pentru că avem nevoie de VOI, avem nevoie de o oameni dornici să ajute la testat înainte ca serverul să fie ONLINE. Pentru că ne dorim să testam totul înainte de a da drumul, iar eu consider că unde testează mai multe persoane, nu se compară cu testing-ul a 2-3 persoane. Serverul este parolat, IP-ul va ramane momentan secret, însă cei ce vor să ajute la testing, repet, la testing, pentru că nu avem nevoie de măscărici sau critici, ci avem nevoie de oameni care să ne ajute pentru a fi totul cât mai bine pus la punct. Cei ce vor să ajute la testing, sunt rugați să-mi de-a un PM aici pe forum, iar eu voi alege din voi toți, 10-20 sau câți voi considera eu că este nevoie pentru a acoperii tot ce este de testat. O să revenim în acest interval până când serverul va fi ONLINE cu mici HINT-uri (poze pentru a vă face voi o idee) de pe noul server, mai jos, în acest topic.
 13. Cu siguranță ne-ar interesa și ne-am bucura să ni te alături cu un server în comunitatea noastră. Poți discuta cu @rAcs mai multe detalii și dacă totul este ok, vei primii DNS , categorie și tot ce ai nevoie.
 14. Momentan cererea este respinsa. Vrem mai intai sa populezi putin serverul sa ai o medie constanta de playeri, ulterior te asteptam cu mare drag oferindu-ti categorie la noi pe forum. Eu personal iti urez succes si sa ne auzim cu bine si iti tin pumnii in a popula serverul de SA:MP ( Imi poti da chiar PM atunci cand serverul este intr-o crestere de playeri ) . Cu stima,