JesTyCk

Administrator
 • Content Count

  2,833
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

JesTyCk last won the day on 18 December 2018

JesTyCk had the most liked content!

Community Reputation

2,106 Celebrated

About JesTyCk

 • Rank
  ★ Taxi Company ★
 • Birthday 12/31/1996

Contact Methods

 • Discord
  exo.jestyck.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Interests
  Să fiu de ajutor in orice problemă şi să mă distrez.

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  JesTyCk
 • Nick CS
  JesTyCk
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

17,955 profile views
 1. Salutare eGameri !

   

  Am nevoie de oameni pentru a se alatura grupului de PROMOVARE ! 

   

  Am ajuns la etapa a 2a cu serverul de SA:MP si am nevoie de o promovare intensa pe langa cele platite pe care le vom suporta noi, insa acest aspect include implicarea voastra. De aceea astept mesaje in privat (PM) sustinandu-va dorinta de a ajuta, ulterior veti fi adaugati in echipa si veti primii restul detaliilor. 

   

  Voi tine cont de implicarea voastra pe viitor. 

   

  O zi buna va doresc si nu uitati, PM cei ce vor sa se implice!

 2. La multi ani :*

  1. JesTyCk

   JesTyCk

   Mulțumesc frumos! 😇

 3. La Multi Ani  😘

  1. JesTyCk

   JesTyCk

   Mulțumesc frumos, Sergiuu ! 😘

  2. Andrei26
 4. Nu uitați să votați Gala eGaming 2018 -> 

   

  1. Show previous comments  2 more
  2. sergius

   sergius

   La dezamagiri ?

  3. VRazvan

   VRazvan

   Da chiar SergiuS de ce nu apare la dezamagiri? Nu mi-a luat Minecraft premium... Si doar Mi-a promis...

  4. SebiFc

   SebiFc

   la disparitii si aparitii

 5. Sterge din PM. Vreau sa vorbim.

  1. JesTyCk

   JesTyCk

   Am loc. Poți da PM fără griji

 6. Citiți acest TOPIC - 

   

  1. Pabu

   Pabu

   Sper ca nu bagati un gm ca pe toate srv mari ca ma spanzur

  2. JesTyCk

   JesTyCk

   La ce te referi când spui asta ?

  3. SebiFc
 7. Seara bună , eGameri ! Prin acest post vreau să vă aduc la cunoștință unele aspecte din culisele eGaming. Ei bine, vreau să vă informez că nu s-a stat degeaba în tot acest timp, văzând că fostul server de SA:MP nu mai dă roade, m-am tot gândit ce să facem să remediem problema și am ajuns la concluzia că este nevoie de un alt GameMode (GM), am înțeles de la voi că fostul GM era monoton, ei bine noi am lucrat în paralel la un alt server/GM și sperăm ca de data asta să fie pe placul vostru. Pentru a putea fi posibil și de succes acest nou proiect, avem nevoie de voi, avem nevoie ca voi să ne fiți alături, probabil la început, totul o să vă fie pe dos, este și normal, pentru că majoritatea lucrurilor sunt diferite, însă noi vă vom sta la dispoziție să vă explicăm și să vă familiarizăm cât mai rapid cu noul server(GM). Serverul în momentul de față este 99% gata, de ce spun 99 și nu 100 ? Pentru că avem nevoie de VOI, avem nevoie de o oameni dornici să ajute la testat înainte ca serverul să fie ONLINE. Pentru că ne dorim să testam totul înainte de a da drumul, iar eu consider că unde testează mai multe persoane, nu se compară cu testing-ul a 2-3 persoane. Serverul este parolat, IP-ul va ramane momentan secret, însă cei ce vor să ajute la testing, repet, la testing, pentru că nu avem nevoie de măscărici sau critici, ci avem nevoie de oameni care să ne ajute pentru a fi totul cât mai bine pus la punct. Cei ce vor să ajute la testing, sunt rugați să-mi de-a un PM aici pe forum, iar eu voi alege din voi toți, 10-20 sau câți voi considera eu că este nevoie pentru a acoperii tot ce este de testat. O să revenim în acest interval până când serverul va fi ONLINE cu mici HINT-uri (poze pentru a vă face voi o idee) de pe noul server, mai jos, în acest topic.
 8. Cu siguranță ne-ar interesa și ne-am bucura să ni te alături cu un server în comunitatea noastră. Poți discuta cu @rAcs mai multe detalii și dacă totul este ok, vei primii DNS , categorie și tot ce ai nevoie.
 9. Momentan cererea este respinsa. Vrem mai intai sa populezi putin serverul sa ai o medie constanta de playeri, ulterior te asteptam cu mare drag oferindu-ti categorie la noi pe forum. Eu personal iti urez succes si sa ne auzim cu bine si iti tin pumnii in a popula serverul de SA:MP ( Imi poti da chiar PM atunci cand serverul este intr-o crestere de playeri ) . Cu stima,
 10. Din partea mea, tot respectul că ți-ai dat silinția de a veni cu o propunere, însă părerea mea este că suntem mult mai originali, clasici în momentul de față și că acest aspect nu este deloc prioritar în momentul de față. Vă așteptăm și cu alte propuneri. Propunere respinsă momentan. Topic closed !
 11. Facem si noi cereri pt admin ? Daca da Să-mi dai si mie cererea ta ca tu o faci mai faina.

  1. Show previous comments  6 more
  2. VRazvan

   VRazvan

   Chiar ca :))@JesTyCk daca esti dispus sa ajuti cu hostul pe luna urmatoare ar fi foarte dragut din partea ta :)) e necesar vre-o 30 de euro :)) urmeaza sa-l inchid pentru wipe si am inchis donatiile :)) Ma cauti pe FB daca vrei sa ajuti financiar :))

   Presimt ca imi da mute notifications sau block...

  3. sergius

   sergius

   Iti da "mute" sigur ....

  4. VRazvan

   VRazvan

   Ba @JesTyCk ti-am mai spus cine e adminul meu preferat? :)) Serios acum nu ajuti si tu comunitatea egaming cu 30 de euro la minecraft? Adica daca ajuti minecraftul ajuti si egamingul :)) Defapt ia stai faceti si voi cheta la host :)) ca altfel dau tag pe discord si le spun ca vreti sa inchideti serverul

 12. LA MULȚI ANI EGAMING !

   

  1. LOZIO03

   LOZIO03

   La multi ani, eGamerii

 13. ▪ Data de 11/08/2018 ne aduce ce ea cel de-al 10-lea an de existență a comunității. Totul a început pe 11/08/2008 sub numele de Sharp-Orizont, urmând ca după o vreme acest nume să fie schimbat în eGaming. ▪Încă din 2008, comunitatea eGaming a avut parte de numeroși oameni la conducere ce și-au dat silința să facă ceva din această frumoasă comunitate pe care eu personal o numesc " o a două casă ", însă trebuie să recunoaștem că fără ajutorul membrilor noștrii, nu am fi ajuns aici, iar pe această cale țin să vă MULȚUMESC tuturor în numele tuturor celor ce au fost la conducere până în prezent. Fiecare în parte aveți RESPECTUL meu! ▪Eu personal vă rog să încercăm să lăsăm deoparte orgoliul și încăpățânarea și să pornim în cel de-al 11-lea an cu mai multă înțelepciune și dorință de a realiza ceva frumos și constructiv pentru că doar împreună putem tinde spre un trai mai bun, așa că aștept orice semn că vreți să ajutați. ▪ Suntem conștienți că incă mai sunt multe de reparat și mereu există loc de mai bine însă totul se face în timp și cu discuții argumentate de ambele părți. ¤ Haideți să urăm un călduros și bine meritat "LA MULȚI ANI" frumoasei noastre comunități alături de care am trăit unele clipe de neuitat. LA MULȚI ANI, EGAMING ! ❤