VRazvan

Manager MC
 • Content Count

  2,498
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  80

VRazvan last won the day on 9 December

VRazvan had the most liked content!

Community Reputation

1,397 Renowned

About VRazvan

 • Rank
  Veteran eGaming
 • Birthday 05/30/1996

Contact Methods

 • Website URL
  http://-
 • Discord
  VRazvan.eG
 • Steam
  VRazvanG
 • Facebook
  -

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bacău
 • Interests
  My business.

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  VRazvan
 • Nick CS
  VRazvanG
 • Nick MC
  VRazvan
 • GFX Skill
  Semi-pro

Recent Profile Visitors

36,412 profile views
 1. A fost reactualizat modelul cererilor de helper. Verificati daca cererea pe care urmeaza sa o scrieti va indeplini actualul model.
 2. Veverita2006 - Acceptat pentru teste. Eduard_Dani9879 - Respins, defaimare server. Sanctiune permanenta. timpo204 - Acceptat pentru teste. Donatelo - Respins, primele 7 cifre nu reprezinta data ta de nastere. Mrelly911 - Acceptat pentru teste. @Veverita900 @mrelly911 @Donatelo @Timpo204 @Eduard_Dani9879 Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu atat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Discutiile legate de rankup pot duce si acestea la remove instant. Spor la joaca. 
 3. Diverse: Cinefilul anului: prafy Muzicianul anului: Andrei26 Sportivul virtual: SBN Spammerul anului: yungpulse. Cuplul anului: sergius & JesTyCk Nou venitul anului: P18Alex. Cea mai mare dezamagire: VladM. Most helpful of the year: Andrei26 Cel mai bun graffer: Aleksa. Cea mai mare dezamagire in grafica: OmuPower Cel mai inactiv moderator: Kjaer San Andreas Multiplayer: Cel mai bun Manager RPG: Andrei26. Cel mai bun lider: ChrisAngel Cel mai bun helper: prafy Cel mai bun admin: Andrei26 Cel mai bun scripter: sinK Cel mai bun regizor (eG-TV): prafy Cel mai activ player: ITA Cel mai popular player: sergius Cel mai rau player: aWm97 eGaming Minecraft: Cel mai bun admin: GMark. Cel mai bun helper: TinnyFin. Cel mai activ player: TheEagleRo Cea mai mare dezamagire: Fuzzy_TK eGaming MTA RPP: Cel mai bun owner: DanyAlex Cel mai activ admin: GabrielGoku Cel mai bun jucator: ZeOX. Best of: Moderatorul anului: Vlad26 Globalul anului: Vlad26 Cel mai activ user: SBN. Cel mai popular user: Sergius Revenirea anului: sinK
 4. Donatelo - Respins, cifrele din cnp nu reprezinta o data valida. ZzOoZzOoLeRo - Respins, abia ai primit o sansa si n-a dovedit ca poti ajuta un player nici sa scoata un acces de pe o protectie. Mai invata sa joci. lionwhite - Respins, nu ai citit regulamentul, nu ai acordat like primului post. DJStivz - Acceptat pentru teste. Flanny - Acceptat pentru teste. @Donatelo @ZzOoZzOoLeRo @lionwhite12 @DJStivz @Flanny Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu atat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Discutiile legate de rankup pot duce si acestea la remove instant. Spor la joaca. 
 5. Counter-Strike: Global Offensive este de acum gratis pe Steam Counter-Strike: Global Offensive a devenit gratis pe Steam, așa că te poți apuca de joc dacă n-ai altceva mai bun de făcut. Ai parte și de câteva noi adiții în cadrul acestuia. Cel mai popular shooter pe care îl are Valve în portofoliu momentan tocmai a devenit gratis. Astfel, dacă vrei să te joci CS:GO, nu va mai trebui să aștepți până la o reducere, ca să cheltui 3-4 euro pe joc. Acum poți să îl instalezi direct pe calculator, fără să mai fie nevoie să scoți cardul. Dacă ai deja jocul cumpărat, n-ai motiv de supărare, pentru că Valve s-a gândit și la varianta asta. Nu ar fi fost echitabil ca un actual posesor de joc să nu primească nimic, dacă ceilalți primesc titlul gratis. Astfel, dacă ai deja CS:GO pe contul de Steam, ai primit upgrade automat la Prime Status. În plus, dacă ai primit upgrade la Prime Status, poți să câștigi un skin de armă: Souvenir Mp5-SD | Lab Rat. Pentru a obține acest skin, va trebui să câștigi cel puțin 250 XP în Danger Zone. Dacă nu știi despre ce e vorba, vei fi poate uimit sau nu să afli că e vorba de un mod battle royale pentru CS:GO. Poți ucide inamici, poți îndeplini alte obiective și evident, poți rămâne în picioare până la final pentru a câștiga. Danger Zone e un nou mod de joc care te pune pe o hartă ce se micșorează constant, iar scopul este să rămâi ultimul jucător în viață. Modul de joc are câteva elemente pe care nu le găsești în alte battle royale: poți câștiga bani dacă îndeplinești anumite misiuni, dacă deschizi seifuri, sau dacă salvezi ostatici. O altă diferență o reprezintă numărul de jucători. În mod solo, sunt maximum 16 jucători pe hartă, iar dacă joci în echipe de 2-3 jucători, numărul crește la maximum 18. O astfel de rundă va dura și mai puțin decât cele ale altor jocuri care au battle royale. Dacă nu aveai deja jocul, te va costa 15 dolari ca să cumperi Prime Status. Poți descărca CS:GO de aici. Sursa: eGaming
 6. Votati in acest topic, ce brad doriti sa pun in spawnul serverului de survival. Serverul pe care se desfasoara cea mai mare activitate de pe tot networkul merita putina atentie Pentru ca votul vostru sa fie valid trebuie sa votati in poll dar sa lasati si un comentariu utilizand urmatorul model:
 7. Am tot sustinut acum ceva timp ca daca pe serverul cutare se da 6k la nu stiu ce job, la noi sa se ofere 8k sau chiar dublul pe activitatea respectiva, dar si preturile la bunuri sa fie luate in considerare la alt nivel doar pentru satisfactia jucatorilor ca au primit o suma mai mare de bani, cu care evident tot atat ar putea sa faca pe ambele servere. Lucruri de genul trebuia calculate, si luat exemplu de la servere mari sa fiti cu un pas peste acestea. Daca se va ajunge la acelasi lucru din ce spune oldMVP si ChrisAngel ca nu se practica joburile si se fuge dintr-un loc in altul pentru questuri si crate-uri nu e ok. Pai intr-o situatie de genul un job repetitiv nu mai creaza prietenii ci rivalitate. Un server de samp are nevoie sa masoare un numar cat mai mare de jucatori la anumite ore, cum era payday-ul la ora fixa, se strangeau playeri multi, aparea serverul pe gametracker si game-state. Ori la mine reputatia in astfel de siteuri o iei din siteuri de statistica unde se cer voturi pentru a fi in top. Exemplu la mine, pe doua dintre comunitatile de minecraft se ofera aceleasi sume de bani / joburi, doar ca la mine este dublul fata de ceea ce au ei. La fel si top-ul celor mai bogati difera. Eu n-am nici un youtuber dedicat, iar ceilalti au si suntem la acelasi nivel. Doua sau 3 comunitati in romania sunt cu adevarat peste noi dar la care nu ma gandesc ca as avea cum sa-i intrec fiindca au o sursa mare de jucatori din youtuberi foarte mari si aceea.
 8. Veverita2006 - Respins, nu se cere CNP-ul tot, doar primele cifre ce confirma varsta. Montezuma - Acceptat pentru teste. oski689 - Respins, ti s-a mai acordat o sansa recent. ZzOoZzOoLeRo - Acceptat pentru teste. mir_egal - Acceptat pentru teste. @Veverita900 @ZwHiTeNaMe @oski689 @ZzOoZzOoLeRo @mir_egal Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu atat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Discutiile legate de rankup pot duce si acestea la remove instant. Spor la joaca. 
 9. Daca ai salvat adresa de email, poti recupera parola prin [/email recover] iar serverul iti va trimite automat pe adresa ta o parte din parola ta. Dar e posibil ca ceea ce ai avut tu sa se fi sters, pentru ca ai o luna si 11 zile inactive, iar protectiile se sterg la 15 zile de inactivitate, se face asta pentru optimizarea serverului.
 10. In situatia prezentata chiar este necesar un wipe. Daca s-au creat neplaceri in randul jucatorilor astfel. Insa este o chestie, daca wipe-ul are ca scop atragerea jucatorilor nu ar fi decat pentru scurta durata, daca acum prin absurd sunt 30 de jucatori maxim ce intra pe server, la wipe vor fi 60 sa spunem si or sa ramana tot cei 30 cati au fost acum, cei mai avantajati in bunuri si beneficii. Eu va propun: - sa faceti cateva imagini frumoase in care sa anuntati acel WIPE iar lumea sa-si salveze serverul la favorit pana la redeschidere. - sa postati pe pagina comunitatii asa zisul wipe si sa promovati ca va fi wipe. Dupa sa faceti o alta imagine promovata cu un event gen referral. Iar mai apoi mai ramane sa atrageti jucatori cu imagini gen ,,Cautam helper" leader, etc. Chiar daca nu o sa luati din randul celor noi, ca na... - Si faceti evenimente cand sunt mai multi, ceva interactiv, sa tina jucatorii. Youtuberii nu va vor ajuta cu ceva pe viitor daca nu sunt ai comunitatii. Daca cumva va trece cuiva asta prin cap. Am facut prostia sa platesc pe unul si dupa sa ma trezesc ca tot cei vechi jucau... Asa ca na.
 11. De ce merge Razvan iarna la coltul blocului? 

  Că acolo sunt 90 de grade.

   

  1. VRazvan

   VRazvan

   =))))))))

 12. Flanny - Respins, primele 6 cifre sunt invalide conform varstei mentionate. TinyFinn - Acceptat pentru teste. oski689 - Acceptat pentru teste. VIPS - Respins, ore insuficiente. quwer - Respins, nerespectare model. DrgDimitriu - Acceptat pentru teste. @drgdimitriu @quwer @VIPS @oski689 @TinyFinn @Flanny Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu atat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Discutiile legate de rankup pot duce si acestea la remove instant. Spor la joaca. 
 13. Ati votat serverul de Minecraft?

 14. Multumium pentru prezentare. Ai primit $250.000
 15. Multumim pentru prezentare. Pe ce sectiune ai dori sa fii recompensat?