VRazvan

Members
 • Content count

  2337
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

VRazvan last won the day on 16 October

VRazvan had the most liked content!

About VRazvan

 • Rank
  Veteran eGaming
 • Birthday 05/30/96

Contact Methods

 • Website URL
  http://-
 • Skype
  VRazvan.eG
 • Steam
  VRazvanG
 • Facebook
  -

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bacău
 • Interests
  My business.

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  VRazvan
 • Nick CS
  VRazvanG
 • Nick MC
  VRazvan
 • GFX Skill
  Semi-pro

Recent Profile Visitors

24024 profile views
 1. 1 leu pentru ficatul meu. Sau un like si te las in pace.

  1. Show previous comments  3 more
  2. VRazvan

   VRazvan

   Da ba laicul ala nu fi. Pulsee hai te rog si tu nu fi moderator tv. :(

  3. pulsee
  4. Sergius

   Sergius

   Nu dati ma like-uri

 2. Vreau like.

  1. Show previous comments  43 more
  2. Sergius

   Sergius

   k, atunci ne auzim poimanine pt like .

  3. P18ALEX

   P18ALEX

   Cersetor de like-uri... Tu si tipele alea jumatate dezbracate de pe facebook :))

  4. iTA

   iTA

   Completare: Si se dezbraca de tot sa primeasca

   VRazvan se joaca in fundul gol in fata **** sculate smr

 3. Mai vrea cineva sa redeschidem un server de Minecraft? :))

  1. Show previous comments  5 more
  2. VRazvan

   VRazvan

   Da ba bani sa deschid server smecher iti pun credite la server list, in spawn, iti fac carte, iti pun statuie in spawn :))

  3. Sergius

   Sergius

   pui numele la server sergiu ?

    

  4. AndreiIoncica
 4. poti sa ne dai harta  de la sv?

 5. Salut! Cu parere de rau dar dupa aproximativ doi ani de activitate serverul MC.eGaming.RO se va inchide. Lipsa mea de timp a adus serverul in trecut in pragul crizei de jucatori asa cum a ajuns si in ultima perioada fapt pentru care nu vreau ca banii investiti de catre LilGangsta sa fie aruncati pe fereastra sau oricarui alt contribuitor la dezvoltarea serverului. Multumesc celor ce au fost alaturi in ultima perioada de activitate a serverului si anume: @Notorious_ @P18ALEX @Sonia_13 si @Nicus Poate pe viitor ne reunim fortele Configuratiile, fisierele skript, yml si pluginurile le voi pastra pentru o posibila revenire a serverului in viitor. Spor la joaca pe celelalte servere ale comunitatii.
 6. ITA maine facem live?
 7. Ce ai @iTA ? PD este factiunea mea ca sa stii ii dau eu voie sa posteze aici.
 8. Shop-ul asa va ramane ca si structura. Fix asta este si ideea de a crea un impediment si a obtine un plus de activitate. Dar mi-ai dat o idee si anume un ShopGUI pentru VIP. Propunere respinsa.
 9. Puteti accesa serverul pe urmatorul ip: 78.46.244.147 Tinand cont ca dureaza ana se va propaga dns-ul mc.egaming.ro si play.mc-eg.ro asupra noului IP puteti accesa serverul de Minecraft direct de pe acest IP: 78.46.244.147 Sa nu stergeti DNS-ul MC.eGaming.RO acesta va fi activ si va va redirectiona pe alt IP al serverului daca se va schimba pe viitor.
 10. Cat mai curand. Asteptam sa se propage noul DNS. Si analizam activitatea hostului de ce performante mai este nevoie.
 11. Serverul de Minecraft dupa cum bine stiti nu este unul profitabil majoritatea se bazeaza pe referral din toate discutiile avute cu firmele de Host actuala firma de Host este una axata pe companii si servere uriase ce scot profitul a peste 500de euro suma in care isi pot achizitiona o protectie DDOS ok. In momentul de fata @Notorious_ ne ofera cca. 35 euro in fondurile serverului exista 70 de euro din donatii. Suntem nevoiti sa schimbam firma de host care sa ne ofere si o protectie inclusa in pretul de achizitie a VPS-ului iar pentru performantele ce le detineam pe vechiul VPS ne ajunge cca 45-50 de euro firma ce ne poate gazdui si detine cele mai mari servere de Minecraft din tara este: https://kekshost.com/ Ce ne pot asigura integritatea si buna functionare a serverelui. Tin sa mentionez de pe acum ca un server de MC este mancator de resurse si nici macar nu este un server profitabil fara alte discutii indiferent de cate beneficii am oferi. Daca nu dam moderator sau ceva efectiv lumea nu este atrasa ori sa facem acest lucru inseamna sa riscam buna functionare a serverului. Si intr-o alta ordine de idei serverele se sustin din suportul detinatorilor decat din al jucatorilor. Daca se gasesc contribuitori pentru sustinerea serverului de MClunar ii rog sa ma contacteze prin PM. Multumesc lui @Notorious_ ca este alaturi in continuare de comunitate cat si de server.
 12. Presupun ca nu te-ai urcat pe gardul de la ps visualize?
 13. Server down. Pentru o scruta mentenanta.