VRazvan

Manager MC
 • Content count

  2369
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

VRazvan last won the day on 17 February

VRazvan had the most liked content!

About VRazvan

 • Rank
  Veteran eGaming
 • Birthday 05/30/96

Contact Methods

 • Website URL
  http://-
 • Skype
  VRazvan.eG
 • Steam
  VRazvanG
 • Facebook
  -

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bacău
 • Interests
  My business.

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  VRazvan
 • Nick CS
  VRazvanG
 • Nick MC
  VRazvan
 • GFX Skill
  Semi-pro

Recent Profile Visitors

27783 profile views
 1. Dupa cum puteti observa serverul de minecraft a fost oprit. In ultima perioada am primit diferite sesizari cu privire la faptul ca serverul nu este axat decat pe survival. Astfel ca vreau ca pe viitor sa pot crea cu usurinta servere dedicate tuturor modurilor de joc si sa nu folosesc un singur server pentru mai multe moduri de joc din cauza conflictelor. Totodata vreau sa aduc si bazele de date la nivel local deoarece in momentul de fata sunt gazduite de catre o alta firma de host decat cea la care este serverul de minecraft. Serverul se va axa in continuare pe survival asa cum a fost si pana acum dar doresc implementarea unei recompense globale, globalizarea rankurilor cat si managementul serverelor sa fie facute individual fara sa ofer acces ssh. Cu alte cuvinte opresc serverul pentru a nu va stresa cu repornirea serverelor. Spor la invatat ca si asa a inceput scoala.
 2. Done. De la urmatorul restart jucatorii nu vor mai fi adaugati automat in accesul protectiilor. Multumesc de sugestie.
 3. Multumesc de sugestie. Am pus 4 in centru. Asa ne va ajuta si pe noi sa gasim abuzurile la shop mai usor.
 4. Ba care stii o platforma de administrare web a bazelor de date? Ceva open source. 

 5. Poti respecta si tu un model amarat? Asa multa importanta ai tu in cat sa treci de formalitati? Warn up. Serverul a fost inchis pentru inlaturarea unor conexiuni ce nu se puteau efectua.
 6. Posibil ca bug-ul sa fie rezolvat acum. Te rog daca poti testeaza si revino cu un post.
 7. OfficialCrunix - Respins, nu ai dat like primului post. Deci n-ai citit regulamentul staff-ului. vladutbos - Respins, nu ai dat like primului post. Deci n-ai citit regulamentul staff-ului. aqua_fresh - Respins, nu ai dat like primului post. Deci n-ai citit regulamentul staff-ului. ANIMAL_17 - Respins, nu ai dat like primului post. Deci n-ai citit regulamentul staff-ului. AtarliOyuncuTr2 - Respins, nu ai dat like primului post. Deci n-ai citit regulamentul staff-ului. Daniboss04 - Respins, nu ai dat like primului post. Deci n-ai citit regulamentul staff-ului. Andrei_Alin - Respins, nu ai dat like primului post. Deci n-ai citit regulamentul staff-ului. Hacksenberg - Respins, nu ai dat like primului post. Deci n-ai citit regulamentul staff-ului. NothingAboutMe - Respins, nu ai dat like primului post. Deci n-ai citit regulamentul staff-ului. Sylvesterappel - Acceptat pentru teste. Xecro - Acceptat pentru teste. ⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫ Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu tat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Spor la joaca. ⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫
 8. Baieti are ceva daca am luat 50 de euro din donatiile de la minecraft sa iau bere?

  1. Show previous comments  2 more
  2. AdriaN
  3. SoloBobo4

   SoloBobo4

   Vrazvan as dori sati transmit ca ai o problema pe server, mai pe scurt la skyblock ,nu merg spaunerele si ar trebui sa dai clearul macar de 2 ori pe zi nu in fiecare minut .

  4. VRazvan

   VRazvan

   Cred ca si sanctiuni pentru auto clicker tre sa dau. Nu doar sa mai mut playeri.

 9. Game Mod-ul este unul foarte simplist momentan avem de lucrat la rankurile globale pentru a popula si sectiunea de jocuri care include SkyBlock-ul de asta iti aduce aminte de vremurile vechi Am setat dificultatea pe Hard insa tind sa cred ca nu va afecta prea mult spawnarea mobilor din cauza sistemului de curatare a entitatilor. Totusi in weekend poate pot pune la punct si cerintele tale. Chiar nu am habar ce fac acele warpuri initial.
 10. Doar fac misto de un om cu probleme mintale ca toti ceilalti. Am zis si eu ca poate donezi daca tot esti asa de blond.
 11. =))))))))
 12. Mai lasal ma ca poate mai fac si eu rost de o donatie...
 13. Donezi 5 euro la minecraft? Poate te trec testele de helper la minecraft.
 14. Taci ca dupa faci ca el. Treci pe Minecraft ca-ti scot helperul si dupa imi zici ca era ma bine cand era kawa si era inchis serverul
 15. Cand era kawa s-a inchis un server cu 80 de jucatori si anume cel de minecraft, serverul de samp de la 40 a ajuns la 20. Acum serverul de minecraft a renascut si ajunge la 50 de jucatori cel de samp a ajuns si la 80+ iar tu ai ramas fara helper eu cred ca se merita chestia asta cam asa arata situatia sincer. Taci ma si fa ce ti se cere nu-ti mai da cu parerea despre ce trebuie facut. Fa si tu un server sau plateste o promovare. Eu unul nu-l vad pe Andrutz sa se planga sau italianul astia doi doar fac ce li se cere si fac treaba buna...