VRazvan

Manager MC
 • Content Count

  2,533
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  109

VRazvan last won the day on 22 July

VRazvan had the most liked content!

Community Reputation

1,474 Renowned

About VRazvan

 • Rank
  Veteran eGaming
 • Birthday 05/30/1996

Contact Methods

 • Website URL
  http://-
 • Discord
  VRazvan.eG
 • Steam
  VRazvanG
 • Facebook
  -

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bacău
 • Interests
  My business.

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  VRazvan
 • Nick CS
  VRazvanG
 • Nick MC
  VRazvan
 • GFX Skill
  Semi-pro

Recent Profile Visitors

39,489 profile views
 1. S-a dat wipe in urma cu ceva timp, acum s-a dat un ROLLBACK automat la harta. Iar eu nu pot instaura un ROLLBACK mai recent din cauza ca se afla pe un NAS la care nu am acces si practic cand o sa am acces va fi acelasi timp petrecut ca si pana acum. Am luat cateva masuri de prevenire a situatiei. Si totodata activitatea din urmatoarele zile va fi recompensata.
 2. Nu ai respectat modelul. Daca ai sa revii cu o alta reclamatie adu si dovezi.
 3. Uitati aici motivul dezastrului de la eGaming Minecraft:
   

   

  1. CadoKey

   CadoKey

   RIP! eGaming. 

 4. Salut, MC vine de la manelecraft?

 5. Cum pot dona pentru Minecraft?

 6. VioMat - Respins, nu ai citit regulamentul pana la final, nu ai acordat like conform ultimei cerinte din primul post. Hell0Madafaka - Acceptat pentru teste. hooo17 - Respins, deranj administrare server. Sensei - Acceptat pentru teste. cPrEsSs_YT - Respins, ban permanent. JustGod - Acceptat pentru teste. xVincenzo - Acceptat ca si helper. ionuthuat - Respins, nu ai citit regulamentul pana la final, nu ai acordat like conform ultimei cerinte din primul post. adyRO123 - Respins, inactiv. Veltrod - Respins, inactiv. BigJooe - Respins, inactiv. Robertq999 - Respins, inactiv. Romansul - Respins, nu ai citit regulamentul pana la final, nu ai acordat like conform ultimei cerinte din primul post. Florin2k19 - Respins, nu ai citit regulamentul pana la final, nu ai acordat like conform ultimei cerinte din primul post. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu atat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Discutiile legate de rankup pot duce si acestea la remove instant. Spor la joaca.
 7. iTzCrack - Respins, warn activ si cerere incompleta. xZukEe - Respins, nu ai citit regulamentul pana la final, nu ai acordat like conform ultimei cerinte din primul post. lionwhite - Acceptat pentru teste. ionuthuat - Respins, cerere incompleta. SnakyDappy - Acceptat pentru teste. mihail222 - Respins, warn activ. Ady - Respins, inactiv. R3SP3K7 - Respins, inactiv. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu atat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Discutiile legate de rankup pot duce si acestea la remove instant. Spor la joaca.
 8. Salut Razvan am nevoie de ajutor! am uitat numele de la contul vechi si eu si prietena mea ne poti ajuta? iti pot oferii orice informatie legata de acel cont...

 9. 666diavolu - Respins, nu ai orele necesare. Raswaan - Respins, nu ai orele necesare. Awhful - Acceptat pentru teste. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu atat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Discutiile legate de rankup pot duce si acestea la remove instant. Spor la joaca.
 10. Strike - Acceptat pentru teste. Raswaan - Respins, nu ai dat like primei postari deci n-ai citit tot regulamentul. SnakyDappy - Acceptat pentru teste. 666diavolu - Respins, cerere incompleta. Flaco - Respins, nu ai orele necesare. DreaMReapeR8 - Respins, nu ai dat like primei postari deci n-ai citit tot regulamentul. HoriaBanciu98 - Respins, nu ai dat like primei postari deci n-ai citit tot regulamentul. Veverita2006 - Acceptat pentru teste. iulianro - Acceptat pentru teste. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu atat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Discutiile legate de rankup pot duce si acestea la remove instant. Spor la joaca.
 11. Salut, WolfieFARAONU. Parola nu poate fi recuperata decat daca ti-ai setat un mail in hub. Daca ti-ai setat mailul poti dai /mail recovery si primesti o parte din vechea parola sau chiar o noua parola.
 12. cum dau cerere helper

   

 13. RybaK - Respins, inactiv. ddumitrescu22 - Respins, nerespectare cerinte model. Timasd777 -Respins, nerespectare model Veverita2006 - Respins, nerespectare cerinte model. iulianro - Respins, nu ai acordat like, nu ai citit regulamentul pana la capat. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu atat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Discutiile legate de rankup pot duce si acestea la remove instant. Spor la joaca.
 14. @Okimmi Nu toata lumea este bine dispusa in fiecare zi. Acela a fost avertizment pentru deranj administrare staff. Decizia lui a fost perfect corecta. Insa Noctuss n-a dat nici o sanctiune in urma acestei polemici. Eu unu ti-as fi dat pentru acest fapt mute 8 ore din cauza unei polemici in chatul global. Pe viitor [/ignore Noctuss] Ce nu a fost corect ca nu ti-a oferit raspunsul la intrebare, fapt pentru care primeste un avertisment.