VRazvan

Manager MC
 • Content Count

  2,539
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  114

VRazvan last won the day on 16 January

VRazvan had the most liked content!

Community Reputation

1,485 Renowned

About VRazvan

 • Rank
  Veteran eGaming
 • Birthday 05/30/1996

Contact Methods

 • Website URL
  http://-
 • Discord
  VRazvan.eG
 • Steam
  VRazvanG
 • Facebook
  -

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bacău
 • Interests
  My business.

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  VRazvan
 • Nick CS
  VRazvanG
 • Nick MC
  VRazvan
 • GFX Skill
  Semi-pro

Recent Profile Visitors

41,547 profile views
 1. XVNightMareVX acceptat pentru teste. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu atat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Discutiile legate de rankup pot duce si acestea la remove instant. Spor la joaca.
 2. Decizie corecta, sanctiunea a fost pentru inselatorie. Dupa ce ca esti si mincinos mai vrei si drepturi. Panarama de copil ce esti.
 3. Multumim, o sa evaluam propunerea dumneavoastra. Chiar mai asteptam si alte propuneri pe viitor.
 4. VosSzX - Respins, inactiv. Calcifer - Respins, nu ai citit regulamentul pana la capat. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu atat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Discutiile legate de rankup pot duce si acestea la remove instant. Spor la joaca.
 5. BlueWolfy30 - Respins, nu ai citit tot regulamentul unui helper. quwer - Respins, nu ai citit tot regulamentul unui helper. Cristi_FTW - Respins, nu ai citit tot regulamentul unui helper. ADSerbandsp - Respins, nu ai citit tot regulamentul unui helper. VosSzX - Respins, nu ai orele necesare. RazvanMorcovul - Respins, inactiv. AfGanistaNu - Respins, inactiv. @quwer @RazvanMorcovul @Afganistanul @Cristi_FTW @ADSerbandsp @VosSzX @BlueWolfy30 De acum cei ce vor minti in cererile de helper cum ca au citit regulamentul vor lua ban 7 zile pe forum cat si pe serverul de minecraft. Asta ca nu-mi mai pierd eu timpul cu toti, eventual daca imi pica cu tronc o sa va dau si o luna sa nu va mai vad prea curand. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu atat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Discutiile legate de rankup pot duce si acestea la remove instant. Spor la joaca.
 6. Parola nu poate fi resetata dar poate fi recuperata partial daca ti-ai setat emailul asa cum esti indrumat de fiecare data la intrarea pe server. Utilizeaza comanda: /email recover
 7. S-a dat wipe in urma cu ceva timp, acum s-a dat un ROLLBACK automat la harta. Iar eu nu pot instaura un ROLLBACK mai recent din cauza ca se afla pe un NAS la care nu am acces si practic cand o sa am acces va fi acelasi timp petrecut ca si pana acum. Am luat cateva masuri de prevenire a situatiei. Si totodata activitatea din urmatoarele zile va fi recompensata.
 8. Nu ai respectat modelul. Daca ai sa revii cu o alta reclamatie adu si dovezi.
 9. Uitati aici motivul dezastrului de la eGaming Minecraft:
   

   

  1. CadoKey

   CadoKey

   RIP! eGaming. 

 10. Salut, MC vine de la manelecraft?

 11. Cum pot dona pentru Minecraft?

 12. VioMat - Respins, nu ai citit regulamentul pana la final, nu ai acordat like conform ultimei cerinte din primul post. Hell0Madafaka - Acceptat pentru teste. hooo17 - Respins, deranj administrare server. Sensei - Acceptat pentru teste. cPrEsSs_YT - Respins, ban permanent. JustGod - Acceptat pentru teste. xVincenzo - Acceptat ca si helper. ionuthuat - Respins, nu ai citit regulamentul pana la final, nu ai acordat like conform ultimei cerinte din primul post. adyRO123 - Respins, inactiv. Veltrod - Respins, inactiv. BigJooe - Respins, inactiv. Robertq999 - Respins, inactiv. Romansul - Respins, nu ai citit regulamentul pana la final, nu ai acordat like conform ultimei cerinte din primul post. Florin2k19 - Respins, nu ai citit regulamentul pana la final, nu ai acordat like conform ultimei cerinte din primul post. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu atat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Discutiile legate de rankup pot duce si acestea la remove instant. Spor la joaca.
 13. iTzCrack - Respins, warn activ si cerere incompleta. xZukEe - Respins, nu ai citit regulamentul pana la final, nu ai acordat like conform ultimei cerinte din primul post. lionwhite - Acceptat pentru teste. ionuthuat - Respins, cerere incompleta. SnakyDappy - Acceptat pentru teste. mihail222 - Respins, warn activ. Ady - Respins, inactiv. R3SP3K7 - Respins, inactiv. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu atat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Discutiile legate de rankup pot duce si acestea la remove instant. Spor la joaca.