VRazvan

Manager MC
 • Content Count

  2,526
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  97

VRazvan last won the day on 9 April

VRazvan had the most liked content!

Community Reputation

1,448 Renowned

About VRazvan

 • Rank
  Veteran eGaming
 • Birthday 05/30/1996

Contact Methods

 • Website URL
  http://-
 • Discord
  VRazvan.eG
 • Steam
  VRazvanG
 • Facebook
  -

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bacău
 • Interests
  My business.

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  VRazvan
 • Nick CS
  VRazvanG
 • Nick MC
  VRazvan
 • GFX Skill
  Semi-pro

Recent Profile Visitors

37,921 profile views
 1. RybaK - Respins, inactiv. ddumitrescu22 - Respins, nerespectare cerinte model. Timasd777 -Respins, nerespectare model Veverita2006 - Respins, nerespectare cerinte model. iulianro - Respins, nu ai acordat like, nu ai citit regulamentul pana la capat. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu atat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Discutiile legate de rankup pot duce si acestea la remove instant. Spor la joaca.
 2. @Okimmi Nu toata lumea este bine dispusa in fiecare zi. Acela a fost avertizment pentru deranj administrare staff. Decizia lui a fost perfect corecta. Insa Noctuss n-a dat nici o sanctiune in urma acestei polemici. Eu unu ti-as fi dat pentru acest fapt mute 8 ore din cauza unei polemici in chatul global. Pe viitor [/ignore Noctuss] Ce nu a fost corect ca nu ti-a oferit raspunsul la intrebare, fapt pentru care primeste un avertisment.
 3. IonitaJR - Acceptat pentru teste. Terror - Acceptat pentru teste. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu atat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Discutiile legate de rankup pot duce si acestea la remove instant. Spor la joaca.
 4. DarkLord - Respins, ban permanent, inselatorie + multiple conturi. ionut_YTboss09 - Respins, ban permanent, multiple conturi + limbaj staff. mihail222 - Respins, nu ai citit regulamentul pana la capat, nu ai acordat like la prima postare. Terror - Respins, nu ai citit regulamentul pana la capat, nu ai acordat like la prima postare. Killerut - Acceptat pentru teste. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu atat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Discutiile legate de rankup pot duce si acestea la remove instant. Spor la joaca.
 5. Dredd04 - Acceptat pentru teste. Tuuki - Respins, nu ai citit regulamentul pana la capat, nu ai acordat like la prima postare. Sentivitegio - Inactiv. Sm0k3W33D - Inactiv. petrica - Inactiv. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu atat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Discutiile legate de rankup pot duce si acestea la remove instant. Spor la joaca.
 6. Conform voturilor acordate pentru stergerea tuturor conturilor si resetarea intregilor activitati, in perioada ce urmeaza se vor face pregatiri in acest scop. Rog membrii ce au VIP sa ma contacteze pentru salvarea caselor. In salvare nu vor intra blocuri de valoare sau cu un potential de a afecta economia serverului imediat dupa redeschidere, exemplu: armuri op, chesturi, shulker, blocuri de emerald sau diamond.
 7. [PROPUNERE] WIPE total MC.eGaming.RO Dupa cum bine stiti serverul a inceput sa stagneze din punct de activitate pe serverul de survival. S-au adus diferite update-uri in ceea ce priveste rankul, sistemul de votare, trade-urile cu villagerii ca playerii sa nu mai obtina foarte rapid iteme op dar in cele din urma s-a devalorizat enorm activitatea de pe server. Evenimentele de tip give-all au adus nenumarate iteme op in joc dar cat de repede si usor au venit acestea au si plecat avand acele ,,blesteme" puse ca si enchanturi. Totodata mai avem o mare problema cu stocarea informatiilor, neavand suficiente resurse si neavand suficiente donatii in ultima perioada nu ne putem permite schimbarea resurse noi la dedicat. Astfel ca propun un WIPE TOTAL la server fapt pentru care v-om beneficia de stabilitatea noilor update-uri chiar de la bun inceput. Insa pentru ai recompensa pe membrii [VIP] acestia vor primi inapoi restul de zile ramase si drept recompensa pentru suportul financiar acoordat vor beneficia de o casa pastrata si mutate pe noul server dar fara chesturi si shulker box. Pentru a vota postati urmatoarele imagini:
 8. Lista trade-uri villageri 13/2/2019 librarian: Nivelul 1: Trade-ul 1: Rezultat: material: Enchantul ed_Book Enchanturi: Enchantul 1: Tipul de Enchantul : DURABILITY Nivelul: 3 Minim:: 1 Maxim:: 1 Ingredientul 1: material: DRAGON_EGG Minim:: 5 Maxim:: 64 Trade-ul 2: Rezultat: material: Enchantul ed_Book Enchanturi: Enchantul 1: Tipul de Enchantul : PROTECTION_ENVIRONMENTAL Nivelul: 4 Minim:: 1 Maxim:: 1 Ingredientul 1: material: DRAGON_EGG Minim:: 5 Maxim:: 64 Trade-ul 3: Rezultat: material: Enchantul ed_Book Enchanturi: Enchantul 1: Tipul de Enchantul : PROTECTION_EXPLOSIONS Nivelul: 4 Minim:: 1 Maxim:: 1 Ingredientul 1: material: DRAGON_EGG Minim:: 5 Maxim:: 64 Trade-ul 4: Rezultat: material: Enchantul ed_Book Enchanturi: Enchantul 1: Tipul de Enchantul : PROTECTION_PROTECTION_FALL Nivelul: 4 Minim:: 1 Maxim:: 1 Ingredientul 1: material: DRAGON_EGG Minim:: 5 Maxim:: 64 Trade-ul 5: Rezultat: material: Enchantul ed_Book Enchanturi: Enchantul 1: Tipul de Enchantul : PROTECTION_FIRE Nivelul: 4 Minim:: 1 Maxim:: 1 Ingredientul 1: material: DRAGON_EGG Minim:: 5 Maxim:: 64 Trade-ul 6: Rezultat: material: Enchantul ed_Book Enchanturi: Enchantul 1: Tipul de Enchantul : PROTECTION_PROJECTILE Nivelul: 4 Minim:: 1 Maxim:: 1 Ingredientul 1: material: DRAGON_EGG Minim:: 5 Maxim:: 64 Trade-ul 7: Rezultat: material: Enchantul ed_Book Enchanturi: Enchantul 1: Tipul de Enchantul : DAMAGE_ALL Nivelul: 5 Minim:: 1 Maxim:: 1 Ingredientul 1: material: DRAGON_EGG Minim:: 5 Maxim:: 64 cleric: Nivelul 1: Trade-ul 1: Rezultat: material: TOTEM Minim:: 1 Maxim:: 1 Ingredientul 1: material: DRAGON_EGG Minim:: 35 Maxim:: 64 Trade-ul 2: Rezultat: material: ELYTRA Minim:: 1 Maxim:: 1 Ingredientul 1: material: DRAGON_EGG Minim:: 30 Maxim:: 64 farmer: Nivelul 1: Trade-ul 1: Rezultat: material: currency Minim:: 16 Maxim:: 16 Ingredientul 1: material: wheat Minim:: 32 Maxim:: 32 Trade-ul 2: Rezultat: material: currency Minim:: 8 Maxim:: 8 Ingredientul 1: material: POTATO_ITEM Minim:: 16 Maxim:: 16 Trade-ul 3: Rezultat: material: currency Minim:: 8 Maxim:: 8 Ingredientul 1: material: CARROT_ITEM Minim:: 16 Maxim:: 16 Trade-ul 4: Rezultat: material: currency Minim:: 32 Maxim:: 32 Ingredientul 1: material: bread Minim:: 16 Maxim:: 16 fletcher: Nivelul 1: Trade-ul 1: Rezultat: material: currency Minim:: 8 Maxim:: 8 Ingredientul 1: material: rotten_flesh Minim:: 32 Maxim:: 32 Trade-ul 2: Rezultat: material: currency Minim:: 4 Maxim:: 4 Ingredientul 1: material: arrow Minim:: 32 Maxim:: 32 Trade-ul 3: Rezultat: material: currency Minim:: 8 Maxim:: 8 Ingredientul 1: material: bone Minim:: 32 Maxim:: 32 fisherman: Nivelul 1: Trade-ul 1: Rezultat: material: currency Minim:: 16 Maxim:: 16 Ingredientul 1: material: raw_fish Minim:: 32 Maxim:: 32 Trade-ul 2: Rezultat: material: currency Minim:: 10 Maxim:: 10 Ingredientul 1: material: raw_fish data: 3 Minim:: 5 Maxim:: 5 Trade-ul 3: Rezultat: material: currency Minim:: 32 Maxim:: 32 Ingredientul 1: material: raw_fish data: 2 Minim:: 3 Maxim:: 3 Trade-ul 4: Rezultat: material: currency Minim:: 10 Maxim:: 10 Ingredientul 1: material: raw_fish data: 1 Minim:: 5 Maxim:: 5 shepherd: Nivelul 1: Trade-ul 1: Rezultat: material: currency Minim:: 8 Maxim:: 8 Ingredientul 1: material: WOOL Minim:: 16 Maxim:: 16 Trade-ul 2: Rezultat: material: currency Minim:: 8 Maxim:: 8 Ingredientul 1: material: WOOL data: 1 Minim:: 16 Maxim:: 16 Trade-ul 3: Rezultat: material: currency Minim:: 8 Maxim:: 8 Ingredientul 1: material: WOOL data: 2 Minim:: 16 Maxim:: 16 Trade-ul 4: Rezultat: material: currency Minim:: 8 Maxim:: 8 Ingredientul 1: material: WOOL data: 3 Minim:: 16 Maxim:: 16 Trade-ul 5: Rezultat: material: currency Minim:: 8 Maxim:: 8 Ingredientul 1: material: WOOL data: 4 Minim:: 16 Maxim:: 16 Trade-ul 6: Rezultat: material: currency Minim:: 8 Maxim:: 8 Ingredientul 1: material: WOOL data: 5 Minim:: 16 Maxim:: 16 Trade-ul 7: Rezultat: material: currency Minim:: 8 Maxim:: 8 Ingredientul 1: material: WOOL data: 6 Minim:: 16 Maxim:: 16 Trade-ul 8: Rezultat: material: currency Minim:: 8 Maxim:: 8 Ingredientul 1: material: WOOL data: 7 Minim:: 16 Maxim:: 16 Trade-ul 9: Rezultat: material: currency Minim:: 8 Maxim:: 8 Ingredientul 1: material: WOOL data: 8 Minim:: 16 Maxim:: 16 Trade-ul 10: Rezultat: material: currency Minim:: 8 Maxim:: 8 Ingredientul 1: material: WOOL data: 9 Minim:: 16 Maxim:: 16 Trade-ul 11: Rezultat: material: currency Minim:: 8 Maxim:: 8 Ingredientul 1: material: WOOL data: 10 Minim:: 16 Maxim:: 16 Trade-ul 12: Rezultat: material: currency Minim:: 8 Maxim:: 8 Ingredientul 1: material: WOOL data: 11 Minim:: 16 Maxim:: 16 Trade-ul 13: Rezultat: material: currency Minim:: 8 Maxim:: 8 Ingredientul 1: material: WOOL data: 12 Minim:: 16 Maxim:: 16 Trade-ul 14: Rezultat: material: currency Minim:: 8 Maxim:: 8 Ingredientul 1: material: WOOL data: 13 Minim:: 16 Maxim:: 16 Trade-ul 15: Rezultat: material: currency Minim:: 8 Maxim:: 8 Ingredientul 1: material: WOOL data: 14 Minim:: 16 Maxim:: 16 Trade-ul 16: Rezultat: material: currency Minim:: 8 Maxim:: 8 Ingredientul 1: material: WOOL data: 15 Minim:: 16 Maxim:: 16 butcher: Nivelul 1: Trade-ul 1: Rezultat: material: currency Minim:: 4 Maxim:: 4 Ingredientul 1: material: pork Minim:: 32 Maxim:: 32 Trade-ul 2: Rezultat: material: currency Minim:: 4 Maxim:: 4 Ingredientul 1: material: RAW_chicken Minim:: 32 Maxim:: 32 Trade-ul 3: Rezultat: material: currency Minim:: 4 Maxim:: 4 Ingredientul 1: material: rabbit Minim:: 32 Maxim:: 32 Trade-ul 4: Rezultat: material: currency Minim:: 4 Maxim:: 4 Ingredientul 1: material: RAW_BEEF Minim:: 32 Maxim:: 32 leatherworker: Nivelul 1: Trade-ul 1: Rezultat: material: saddle Minim:: 1 Maxim:: 1 Ingredientul 1: material: leather Minim:: 8 Maxim:: 8 Trade-ul 2: Rezultat: material: currency Minim:: 4 Maxim:: 4 Ingredientul 1: material: leather Minim:: 32 Maxim:: 32 Trade-ul 3: Rezultat: material: currency Minim:: 4 Maxim:: 4 Ingredientul 1: material: rabbit_hide Minim:: 32 Maxim:: 32 armorer: Nivelul 1: Trade-ul 1: Rezultat: material: DIAMOND_HELMET Minim:: 1 Maxim:: 1 Ingredientul 1: material: gold_ingot Minim:: 32 Maxim:: 32 Trade-ul 2: Rezultat: material: DIAMOND_CHESTPLATE Minim:: 1 Maxim:: 1 Ingredientul 1: material: gold_ingot Minim:: 32 Maxim:: 32 Trade-ul 3: Rezultat: material: DIAMOND_LEGGINGS Minim:: 1 Maxim:: 1 Ingredientul 1: material: gold_ingot Minim:: 32 Maxim:: 32 Trade-ul 4: Rezultat: material: DIAMOND_BOOTS Minim:: 1 Maxim:: 1 Ingredientul 1: material: gold_ingot Minim:: 32 Maxim:: 32 toolsmith: Nivelul 1: Trade-ul 1: Rezultat: material: DIAMOND_AXE Minim:: 1 Maxim:: 1 Ingredientul 1: material: gold_ingot Minim:: 32 Maxim:: 32 Trade-ul 2: Rezultat: material: DIAMOND_PICKAXE Minim:: 1 Maxim:: 1 Ingredientul 1: material: gold_ingot Minim:: 32 Maxim:: 32 Trade-ul 3: Rezultat: material: DIAMOND_HOE Minim:: 1 Maxim:: 1 Ingredientul 1: material: gold_ingot Minim:: 32 Maxim:: 32 weaponsmith: Nivelul 1: Trade-ul 1: Rezultat: material: DIAMOND_SWORD Enchanturi: Enchantul 1: Tipul de Enchantul : DAMAGE_ALL Nivelul: 4 Enchantul 2: Tipul de Enchantul : DAMAGE_UNDEAD Nivelul: 1 Enchantul 3: Tipul de Enchantul : durability Nivelul: 1 Minim:: 1 Maxim:: 1 Ingredientul 1: material: gold_ingot Minim:: 32 Maxim:: 64 Trade-ul 2: Rezultat: material: DIAMOND_SWORD Enchanturi: Enchantul 1: Tipul de Enchantul : DAMAGE_ALL Nivelul: 5 Enchantul 2: Tipul de Enchantul : DAMAGE_UNDEAD Nivelul: 1 Enchantul 3: Tipul de Enchantul : durability Nivelul: 1 Minim:: 1 Maxim:: 1 Ingredientul 1: material: gold_ingot Minim:: 32 Maxim:: 64 Trade-ul 3: Rezultat: material: DIAMOND_SWORD Enchanturi: Enchantul 1: Tipul de Enchantul : DAMAGE_ALL Nivelul: 5 Enchantul 2: Tipul de Enchantul : DAMAGE_UNDEAD Nivelul: 4 Enchantul 3: Tipul de Enchantul : durability Nivelul: 1 Minim:: 1 Maxim:: 1 Ingredientul 1: material: gold_ingot Minim:: 32 Maxim:: 64 Trade-ul 4: Rezultat: material: bow Enchanturi: Enchantul 1: Tipul de Enchantul : ARROW_INFINITE Nivelul: 1 Minim:: 1 Maxim:: 1 Ingredientul 1: material: gold_ingot Minim:: 32 Maxim:: 64
 9. Pai tu zici ca ai injurat si vrei sa spui ca nu trebuia sa fii sanctionat? Decizie corecta.
 10. Bannyxon_102rus - Acceptat pentru teste. KenobiMACELARU - Acceptat pentru teste. DoubleD04 - Respins, nu ai citit regulamentul pana la capat, nu ai acordat like la prima postare. Bull_tamas - Respins, cerere incompleta. ionut_YTboss09 - Respins, cnp-ul nu confirma varsta si aste invalid, ai interdictie 7 zile de cand ai picat testele. Primesti 7 zile ban pentru deranj administrare server. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu atat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Discutiile legate de rankup pot duce si acestea la remove instant. Spor la joaca.
 11. Asa vor fi toate trade-urile cu villagerii pe server, nu vor mai exista trade-uri pentru emeralde Cel putin nu este in plan asa ceva.
 12. [PROPUNERE] Scoatem iar Feather falling? Dupa cum bine stiti s-au ridicat restrictiile asupra la ,,Elytra" fapt pentru care am scos si Feather falling sa mai aiba jucatorii o modalitate de a pierde acel item si sa balanseze situatia, dar nu mereu o folositi. Insa au aparut multi jucatori nemultumiti de activarea Falling damage-ul, asa ca am decis sa deschid acest topic si sa votati voi daca sunt pro pentru scoaterea Feather falling sau contra propunerii si sa lasam activ Feather falling in continuare. Pentru a vota postati urmatoarele imagini:
 13. Bannyxon_102rus - Respins. Nu ai citit regulamentul pana la capat, nu ai acordat like la prima postare. iSo0uNdz - Acceptat pentru teste. Skymat - Acceptat pentru teste. quwer - Respins. Nu ai citit regulamentul pana la capat, nu ai acordat like la prima postare. PuppyCorn - Acceptat pentru teste. xXRasHeDGX - Respins. Nu ai citit regulamentul pana la capat, nu ai acordat like la prima postare. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu atat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Discutiile legate de rankup pot duce si acestea la remove instant. Spor la joaca.
 14. andrey_daduye - Acceptat pentru teste. TheRemixx - Acceptat pentru teste. lionwhite - Respins. Inactiv, in ultimele 7 zile ai doar 4 ore jucate. SiMuLtAnnN - Acceptat pentru teste. zAtakanYTB - Respins. Nu ai orele necesare. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu atat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Discutiile legate de rankup pot duce si acestea la remove instant. Spor la joaca.