Litz

Hall Of Fame
 • Content count

  2745
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Litz last won the day on 21 December 2015

Litz had the most liked content!

2 Followers

About Litz

 • Rank
  acel ceva
 • Birthday 10/20/91

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Litz
 • Nick CS
  Litz
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

24513 profile views
 1. Happy barzdei, fag

 2. La multi anus ma cap die pluta! Feritear ciumi de examene si frig! Cu caldura la curut, sanatos sa fi sa f*ti! =)

 3. Sa nu mai faci atatea posturi.
 4. Si ramanem la aceeasi parere. Daca era un server deja creat cum este cel RTO care a venit cu jucatorii proprii. Serverul pe care-l propui tu va avea tot membrii comunitatii, nu adusi din afara. In momentul de fata nu dispunem de playeri care sa-i putem intarata cu alt server. Pe langa astea stunt poti face si pe RPG. Decat daca ar fi un mod cu foarte multe obiecte adaugate ar fi interesant insa tot ne-am lovi de problema prezentata anterior. Respins.
 5. Faceti cum a zis Rakku, nu are sens sa facem sectiune pentru niste heist-uri care se pot organiza usor intr-un topic sau chiar prin PM. Respins.
 6. Nu cred ca are sens, din ce vad s-au aratat decat 2 doritori (care eu presupun ca sunt posthunteri)in 3 saptamani. N-ai ce competitie sa faci cu 3 persoane (incluzandu-te si pe tine). Repsins.
 7. Moderator scos. La tine suspendurile o sa inceapa de la 3 zile in sus pentru ca ai cele mai multe warnuri pe forum din toate timpurile si nu te inveti minte.
 8. Salutare , multă lume se întreabă cum se pune muzică pe teamspeak. Aşa ca v-am pregătit un tutorial: Pasul 1 . Descarcaţi soundboard de aici. Aveţi in partea dreaptă DOWNLOAD Poză : Pasul 2. Instalaţi soundboard-ul. O să va apară asa : După ce aţi instalat soundboard-ul o sa vă ceara un restart la teamspeak. Trebuie să îî daţi neaparat. Pasul 3. Ca să puteţi pune muzică aveti nevoie de Winamp v.5.5+ . Acesta il descarcaţi de aici . Pasul 4 : După ce aţi instalat Winamp-ul va trebui sa faceţi o setare la soundboard. Intraţi la Plugins > Soundboard > Configure Poză : Apoi mergeţi la Sync şi selectaţi Winamp v.5.5+. Poză : Că sa puneţi muzică de fiecare dată va trebui să bifaţi soundboard. Poză : Observaţie : Dacă vorbiţi la microfon folosind Push-To-Talk şi cand puneţi muzică apăsaţi butonul muzica nu o să mai funcţioneze. Schimbaţi cu unul sau mai multe butoane care nu le folosiţi de exemplu "F3+F4" . Dacă întămpinaţi probleme vă rog să il contactati pe userul PULSEE sau pe mine. Mulţumesc! Tutorial creat de PULSEE
 9. Gen faci doar 100 AH?
 10. Eu am dat de veste men. Vreau sa scapam de Craiovenii din Hitman.
 11. Imi pare rau. Nu oferim suport didactic, suntem forum de gaming. Cauta in alta parte asemenea asistenta. Daca mai vad astfel de topicuri vei fi sanctionat.