Litz

Hall Of Fame
 • Content Count

  2,746
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Litz last won the day on 21 December 2015

Litz had the most liked content!

Community Reputation

328 Rising Star

3 Followers

About Litz

 • Rank
  acel ceva
 • Birthday 10/20/1991

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Litz
 • Nick CS
  Litz
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

25,300 profile views
 1. Nick forum: LitzSteam link: http://steamcommunity.com/id/freeflowing/Numar: 26
 2. Si ramanem la aceeasi parere. Daca era un server deja creat cum este cel RTO care a venit cu jucatorii proprii. Serverul pe care-l propui tu va avea tot membrii comunitatii, nu adusi din afara. In momentul de fata nu dispunem de playeri care sa-i putem intarata cu alt server. Pe langa astea stunt poti face si pe RPG. Decat daca ar fi un mod cu foarte multe obiecte adaugate ar fi interesant insa tot ne-am lovi de problema prezentata anterior. Respins.
 3. Faceti cum a zis Rakku, nu are sens sa facem sectiune pentru niste heist-uri care se pot organiza usor intr-un topic sau chiar prin PM. Respins.
 4. Nu cred ca are sens, din ce vad s-au aratat decat 2 doritori (care eu presupun ca sunt posthunteri)in 3 saptamani. N-ai ce competitie sa faci cu 3 persoane (incluzandu-te si pe tine). Repsins.
 5. Imi pare rau. Nu oferim suport didactic, suntem forum de gaming. Cauta in alta parte asemenea asistenta. Daca mai vad astfel de topicuri vei fi sanctionat.
 6. Mi se pare ca nu e ceea ce ne trebuie acum. Deschidem 10 servere si nu merge niciunul.
 7. Decat sa facem un sistem special pentru chestia asta putem mai simplu sa facem o regula privind acest lucru. Nu vi se pare mai ok si mai rapid/eficient/simplu de realizat?
 8. Mai bine cum a zis Marci insa cu RP. Ziua 1 - 1 rp Ziua 2 - 3 rp Ziua 3 - 5 rp Ziua 4 - 7 rp Ziua 5 - 10 rp Ziua 6 - 15 rp Ziua 7 - Level up
 9. Cum ati fost obisnuiti pe finele fiecarui an, va invitam sa ii alegeti pe cei care au avut cel mai mare impact in diferite categorii ale forumului,serverului si al comunitatii. Sa nu votati decat userii care sunt in lista si decat unul singur pentru fiecare categorie,altfel o sa primiti pedepse destul de aspre. Instructiuni: Copiati toate categoriile iar apoi stergeti pana ramane cel pe care doriti sa-l votati. Spor la vot! Forum Cinefilul anului: DStefan,MoldovaRullz, Wrangler,Rakku,HardNet Muzicianul anului: Rakku, Williams, DERBE,Moldova rullz, ~~paul~~,DStefan,pr3dator Sportivul virtual: RaduReleu, Marci, Adr1an, TeenWolf, Arssura Spammerul anului: Dexter, Adr1an, GotRulleZz, Florin07b3st,RAYAN,Alynn Profesorul IT al anului: Kawasaki, Radu_Toretto, XanTo, CrySis,HardNet,cipry92_sv Cuplul anului: Rakku&YooBogdan,GotRullez&Milan, Derbe&klS, uNNk&jok3rss Nou venitul anului: Bardash, Alynn,ExecutiX,BombardieruL,LOZIO03 Cea mai mare dezamagire: GotRulleZz, Konson, BatoN,SweetDreams,TeenWolf,SKiZ0r,Dexter,legoKIDOR Most helpful of the year: Robert212, YooBogdan, Xanto, Rakku,CaRa Cel mai bun graffer: Katsuii, Skiz0r,Tumby,iNitial,Kurama San Andreas Multiplayer Cel mai bun lider: Jestyck,uNNk,GotRullez,Kjaer,luc1aw48,aWm97,el_Padrino Cel mai bun helper: William, Adr1an,Alynn,[email protected],Derbe,uNNk,WtfPro Cel mai bun admin: Marci, gogolinul, Jestyck, Rakku, GotRullezz, Painkiller,sTp,Jestyck Cel mai bun scripter: YooBogdan,Xanto,Rakku Cel mai bun regizor (eG-TV): Baton,HardNet,hiphop998 Cel mai activ player: Jestyck,Milan,Dexter Cel mai popu.lar player: dulap,Unkn0wn, awm94, Cost3l, Chocapik, Crunch, RaduReleu,GotRulleZz,Dogaru,seb0ne,OldMVP,Derbe,klS Cel mai rau player: Arkin, Dexter,Crunk98, CARSX Comunitate MODERATORUL ANULUI: Marci, Rakku, stefan94, gogolinul, Daniel17, ~~paul~~,Jestyck,RaduReleu,Kawasaki GLOBALUL ANULUI: Litz, Radu_Toretto, RaduReleu CEL MAI ACTIV USER: Adr1an, GotRulleZz,Marci,Hardnet,Daniel17, uNNk Cel mai popu.lar user: uNNk, Marci, Seb0ne,Robert212,sergiu, RaduReleu, XanTo, GotRulleZz, PoWneR Daca sesizati ca v-am scris numele gresit sau orice alt fel de greseala va invit sa imi trimite-ti PM.
 10. Nume joc: Freelancer O mica descriere: E un simulator de nave spatiale foarte interesant, un RPG combinat cu Shooter. M-a fascinat foarte mult pentru ca arata spectaculos pentru vremea aceea. Platforma: PC La data de (aproximativ): 2001 Am jucat si multe alte jocuri inainte dar ala a fost printre primele care m-a marcat cu adevarat. Pe restul care le-am jucat inainte de acesta eram prea mic pentru a intelege mare lucru din ele.