imAjax

Members
 • Content Count

  172
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

imAjax last won the day on 25 September

imAjax had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

5 Followers

About imAjax

 • Rank
  I’ve been here since the start.
 • Birthday 03/04/2002

Contact Methods

 • Website URL
  eGaming.RO
 • Steam
  http://steamcommunity.com/id/1205414/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Dublin, Ireland
 • Interests
  Not you for sure.

Recent Profile Visitors

1,657 profile views
 1. Welcome! Propun si eu sa incerci MTA :). Sper sa-ti placa aici la noi, Dom’ Roberto.
 2. Dupa cum stiti, sunt oamei englezi pe server, eu propun o sectiune aparte, numita “English Forum”, unde oamenii pot vorbi unii cu altii, v-a fi o schimbare mica, si nu v-a ajuta cu mult, asa sa atragem si playeri englezi, si poate pun-ti so voi o obligare la staff sa stie engleza macar pe o scara de la 0 la 10, sa fie 6 sau genu’. Daca e nevoie v-oi ajuta cu ce pot, pot eo’ sa fac unele dintre sectiune, insa nu pot realiza nimic fara un vot, nu? Am insumi idei in care consist intre sectiuni, sper sa va ganditi, si propun si aici sa fie un model. O sugestie nu stralucita, si nici prea buna, dar prinde cu incetul.
 3. Aplicatia doar iti da de stire la ce se v-a intampla pe servere si notifocari in advans. Nu am zis ca v-a fi un forum...
 4. Dați si voi o parere stimați domni și dom’șoare.

   

   

  1. Show previous comments  2 more
  2. imAjax

   imAjax

   :) pai n-am zis ca tu, am zis ca v-om intind eo mana la alti debeloperi :) 

  3. BogdaaN

   BogdaaN

   Nu te supara, te cam bate limba romana.

  4. imAjax

   imAjax

   V-om intinde o mana* developeri*. Plm sun pe tel si nu i-am pus limba romana, da nici nu o fac.

 5. Dupa cum vedeti si in titlu, propun o aplicatie facuta de staff-ul egaming-ul-ui, unde poti vedea noutati despre comunitate, starea serveril-or si multe altele. Aceasta este o oportunitate sa facem parteneriar cu developeri, si oameni care sunt buni dispusi de aceasta propunere. Este o sansa la un “nou inceput”, nu ma luati cu “eGaming e vechi si nxare nevoie de un nou inceput”, nu propun un wipe de conturi, ci o aplicatie. V-a fi una unica, nici-o alta comunitate n-are o aplicatie proprie. Aceasta comunitate este veche, si are sanse la un nou inceput, prin asta ma refer ca v-a ridica playeri, ca doar asta vad ca vreti, si v-a avea sansa la ceva care v-a fi o shcimbare enorma. De aici preluati voi, nu mai am ce sa zic, decat sa considerati propunerea, este una de gandit la, eu’ singur zic ca-i o idee buna, si fara discutii v-a aduce oameni pe comunitate.
 6. Pro. Putem realiz ao baza in care mailurile v-or fi trimise doar utilizatorilor activi in ultima luna, sau ceva de genul, asa baza nu se v-a opri la doar 300 de mailuri trimise. Ar merge si prin o aplicatie facuta de eGaming, dar inca nu ma ajuns la acea oprire, mai avem multe. Dar nu e o idee rea.
 7. Ah, ah, aaapa de izvor, mai repede ca mor, mai repede ca nu mai pot.

   

   

  Continuati voi ca pana aici imi aduc aminte..

 8. Copii, ii stiu p-astia’ de cand eram eo’ Mod 1 an in urma, sau un an juma’ de acum.. mda. Ms KinG pt asta :). In fine, aceste “specii de copii fara viata” fac DM de sport, nu de placere. O fac pt lvl sa se faca mari ca au lbl mare... la ca nu stiti voi cat i-am vanat eo’ cu tanku’ si hydra-u’. Mama, ZuZu, daca ej p-aci, ms de ajutor atunci pwp. Ai un pro, dar staff-u’ nu poate face decat ban cateva ore, trist.
 9. imAjax

  Gift - Alynn

  Ti-am promis ca-ti fac si tie :). @Alynn la ca nu uit. Ms si tie ca m-ai ajutat cand eram inca in teste, am observat o greseala facuta de mn, vazuta de tn, insa ai ezitat sa-mi dai warn, mersi pt asta! x
 10. Mersi mult

  1. imAjax

   imAjax

   Puteai sa zici in update-u’ anterior, in fine, np.

 11. Un sv bun, Sper sa intri. Despre web, poti cere ajutor de la rAcs, sau JesTyk, te v-or ajuta ei, asta doar cand v-ei fi acceptat. Nu vorbesc pentru ei, nici nu ar trebui. In fine, un server grosav, sper ca se v-a popula curand.
 12. Vand ulei de trandafir.

  Cine cumpara?

 13. Da eo’ vroiam tigae Dryyy Coooker :((( Up. Mod frumos, mai fusa pe sv acum 2-3 ani, daca nu si 4. Arata bine, dar lu’ Katy ii placea mod-u’, si-l scoasa ma..... Chiar daca-l baga, nu v-a fi la fel cum era inainte carmeet organizat de Katy la /la ;(.
 14. D-ate ma cu toate astea ce skin dai next? Baga-l si pe Cojbuci dac-o fi.. UP.
 15. E o idee buna, dar dupa cum a zis si DERBE, sunt multe factiuni goale care nici Leader n-au, si majoritatea playeri-lor nu sunt califocati. Dar totusi, job-ul de Mechanic nu aduce “multi bani acasa,” ci mai mult timp pierdut. Merg pe un Pro aici.