sergius

Administrator
 • Content count

  2702
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  46

sergius last won the day on 31 March

sergius had the most liked content!

About sergius

 • Rank
  RESPECT
 • Birthday 17 October

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Cremona
 • Interests
  Da

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Mr.iX
 • Nick CS
  n
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

21095 profile views
 1. Dupa cum ati sesizat si voi, in ultimul timp , serverul de samp a scăzut in playeri. In ciuda încercărilor de a redresa într-un fel această situație nu sa reușit sa se evite ceea ce poate unii din voi și-au dorit de mult timp. Pe data de 27.04.2018 serverul de samp al comunitatii se va inchide pe o perioadă nelimitată. Motivul principal a acestei decizii, este lipsa unei persoane cu cunoștințe de scripting si timp liber pentru a se ocupa Cum trebuie de update-uri si buguri la timp. Serverul se va redeschide doar in eventualitatea in care cineva cu timp destul si cunostinte in scripting se va oferi sa se ocupe de server. Chiar si in cazul asta serverul va fi deschis doar pentru cei nostalgici de dragul vremurilor vechi, si va di mutat pe un alt host. Dar asta doar in condițiile prezentate mai sus. Până atunci comunitatea se va concentra pe celelalte servere, care au rezultate si pe proiecte de viitor .
 2. La multi Ani

  1. BioH

   BioH

   Multumesc tătelule 😘

  2. AdriaN

   AdriaN

   La multi ani pulică

  3. BioH

   BioH

   Mersi polica

 3. Staff-ul eGaming va anunta ca suntem in cautarea unei persoane care sa se ocupe cu monitorizarea serverelor de pe comunitate. Aceasta persoana nu se va ocupa de servere si de buna lor desfasurare ci de a tine o evidenta a activitatii lor pe forum. Pentru acest motiv s-a decis reintroducerea functiei de ProJect Manager, care in trecut avea alte insarcinari, acum se va ocupa de ceea ce am explicat mai sus . Prin urmare, toti cei care credeti ca sunteti potriviti pentru aceasta functie si sunteti dispusi sa ajutati, sunteti rugati sa trimiteti cererea voastra la adresa de mail [email protected], dupa urmatorul model : Nume Prenume Nick pe forum O scurta descriere ( In legatura cu comunitatea si ce activitate ai ) Motivul pentru care consideri ca esti persoana pe care o cautam Ce experienta ai ca moderator ? Cerinte minime : Cel putin 1 an de la inregistrarea contului pe comunitate Cel putin 500 posturi Cel putin 1 data moderator pe forum Este nevoie sa indepliniti macar una din conditiile de mai sus . Astept cererile voastre pana pe data de 20 - 04 - 2018
 4. 1. cererea ta contine link-uri care pot fi considerate reclama 2. un motiv pentru care am accepta un alt server de samp pe langa cele 3 existente ?
 5. ai zis ca schimbi nickname apoi pl :(

  1. sergius

   sergius

   Nu am zis ca schimb, am zis ca puteți să-l schimbați. 

  2. PriMe

   PriMe

   Aa, greseala mea, scuze

 6. Acceptat
 7. Cerere acceptata
 8. -Parinte a fost pi++doasa slujba, mi-a placut . -Multumesc fiule, dar te rog sa vorbesti frumos in casa Domnului. -Iarta-ma parinte, voiam sa zic ca mi-a placut asa de mult, incat am pus 500 de euro in cutia milei ... -Ai de p+la mea ! Tu vorbesti serios ??
 9. Sarbatori Fericitee eGameri, si un mic cadou din partea comunitatii : 

   

  1. Show previous comments  1 more
  2. aWm94

   aWm94

   aWm_eG™

  3. luc1aw

   luc1aw

   din sergius in sugaci , ms de intelegere

   paste fericit

  4. DeeJay32

   DeeJay32

   dEEjay.

 10. Cu ocazia sarbatorilor de Paste, comunitatea eGaming va ofera, doar pe durata zilei de azi, posibilitatea de a va schimba numele pe forum gratis si fara sa fiti in vreun grup anume. Tot ce trebuie sa indepliniti este sa fiti inregistrati de cel putin 14 zile pe forum. Va urez sa aveti un Paste fericit alaturi de cei dragi , distractie placuta atat pe serverele comunitatii cat si in afara lor .
 11. Incepand de azi, cine se foloseste de o proprietate sa transfere bani cuiva ( Ex: Vand masina cu 1kkk si dupa mi-o da cu 1$ inapoi), va ramane fara proprietate si fara banii dati ( atat cine primeste cat si cine da ) Daca cineva vrea sa faca un transfer este rugat sa contacteze un admin . Exista sisteme pe server care nu necesita transfer si nici interventia adminului, asa ca daca vreti sa faceti afaceri le puteti face comod si ffara admini sau transferuri .
 12. Contra .
 13. Hai ca va las sa mancati, nu e frumos sa deschidem serverul in timpul  orei de masa.

  Ora deschiderii 14 :00

  1. Show previous comments  1 more
  2. queridoMarihuana

   queridoMarihuana

   Zi ca il deschizi la 16:00 ca dupa e ora de somn , dupa masa merge un somn.

  3. SCA

   SCA

   Si dupa somnul de dupa-amiaza ii da drumul seara ca se strang mai multi :))

  4. queridoMarihuana

   queridoMarihuana

   Nu ii mai da drumul seara e duminica lumea iesa in oras , sunt floriile .. maine de acum

 14. Paste Fericit , celor care sarbatoresc azi .