P18ALEX

Moderator MC Global
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About P18ALEX

 • Rank
  MC.eGaming.RO
 • Birthday 12/26/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest
 • Interests
  Femei si alcool!

Previous Fields

 • Nick MC
  P18ALEX

Recent Profile Visitors

45 profile views
 1. Tutorial TEAM 1.Alegerea coechipierului Fie ca jucati cu un prieten sau va faceti un prieten pe server, aveti grija. STAFF-ul nu este raspunzatori pentru eventuala pierdere/distrugere a unor bunuri cauzata de coechipier! 2.Acces protectie Pentru a face TEAM cu un player este necesar ca amandoi sa aveti acces in aceeasi zona protejata. Ca si in cazul unul player solo, aveti nevoie de o protectie de diamant sau emerald pentru a va proteja proprietatea Pentru a oferi acces la protectia voastra coechipierului veti folosi una din urmatoarele doua comenzi: a) /ps allow [numele coechipierului]-aceasta comanda ofera acces coechipierului in protectia in care va aflati b)/ps allowall [numele coechipierului]-aceasta comanda va oferi acces la toate zonele protejate pe care le detineti in acel moment ATENTIE!AVETI GRIJA CAND FOLOSITI CEA DE-A DOUA COMANDA.GANDITI-VA BINE CE PROTECTII AVETI 3.Acces la cufere In cazul in care faceti echipa cu cineva, mai mult ca sigur doriti sa aveti cufere comune Pentru a oferi acces la un cufar veti folosi comanda /cmodify [nume coechipier], iar apoi veti da click pe cufar 4.Acces la usi si trapdoors Pentru a oferi acces unui player la toate celelalte obiecte asupra carora se afla o protectie LWC, folositi aceeasi comanda ca la cufere In cazul in care aveti un numar mare de cufere/usi/trapdoors la care aveti acces, folositi comanda /cpersist inainte de cmodify si dupa dati click pe fiecare. Pentru a iesi din /cpersist, o mai scrieti inca o data ATENTIE!In cazul in care aveti iteme pe care nu vreti sa le impartasiti cu coechipierul, folositi un cufar la care nu aveti acces sau un enderchest! MULT SUCCES!
 2. kimkez-Respins-cererea de helper se face ma minim 24h de survival zeozea-Respins-postari si reclamatii aiurea pe forum ZzOoZzOoLeRo-Acceptat pentru teste GMark-Acceptat pentru teste ⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫ Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu tat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Spor la joaca. ⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫
 3. Tutorial pentru a incepe sa jucati pe MC.eGaming.RO ⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫ 1.Descarcarea jocului Pentru a incepe sa jucati minecraft aveti nevoie de un launcher pentru joc. Acest launcher este reprezentat de o aplicatie de dimensiuni mici care va deschide si rula jocul de minecraft. Pentru a gasi acest un launcher este de ajuns sa lansati o cautare pe Google dupa "Minecraft Launcher" ⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫ 2.Instalarea jocului Odata ce aveti launcher-ul in calculator, un simplu dublu click pe butonul din stanga mouse-ului il va lansa Va aparea un panel de instalare si veti vedea ca prima oara dureaza mai mult si launcher-ul descarca un pachet mai mare de date. Aceasta este descarcarea si instalarea automata a jocului, deci doar prima data va dura asa mult. ⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫ 3.Deschiderea jocului Imediat ce jocul a fost instalat se va deschide un panel de lansare a launcher-ului in care veti selecta versiunea de joc dorita si nickname-ul dorit. Serverul MC.eGaming.RO este pe versiunea de joc 1.8.8. Desi conectarea la server se poate face si de pe o versiune superioara a acestuia, recomandam conectarea la server de pe versiunea 1.8.8 pentru a evita anumire bug-uri vizuale care pot face putin neplacuta experienta vostra pe server. ⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫ 4.Conectarea la MC.eGaming.RO Dupa selectarea versiunii si alegerea nickname-ului, apasati butonul PLAY de pe launcher si va rula jocul de Minecraft Pentru a juca Minecraft online dati click pe butonul "Multiplayer" In fereastra aparuta dati click pe butonul "Add server" si introduceti urmatoarele date Server name: eGaming Server Adress: mc.egaming.ro Apasati butonul "Done" Server-ul de Minecraft eGaming v-a aparut acum in lista Pentru conectarea la el este de ajuns sa il selectati cu un click stanga si sa dati apoi click stanga pe "Join Server" ⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫ 5.Inregistrarea pe MC.eGaming.RO Dupa ce ati intrat pe server, nickname-ul vostru trebuie in registrat Butonul "T" de pe tastatura este butonul cu care scrieti pe chat si cu care scrieti comenzile Pentru inregistrare veti folosi comanda /register parolamea parolamea in care "parolamea" va fi inlocuit cu parola pe care doriti sa o aveti pe server Ex: /register gugugagagigi27 gugugagagigi27 Orice logare ulterioara de pe acelasi nickname se va face folosind comanda /login parolamea EX: /login gugugagagigi27 ⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫ 6.Alegerea unui tip de joc si inceperea jocului de Minecraft Felicitari!Acum sunteti jucatori de pe serverul MC.eGaming.RO si sunteti in HUB-ul server-ului In fata voastra gasiti mai multe NPC-uri.NPC-urile sunt acei mobi deasupra carora este scris un tip de joc Aveti de ales intre SURVIVAL, serverul recomandat de catre STAFF-ul MC.eGaming.RO, dar si Creative, Skywars, Skyblock sau Bedwars Click pe NPC si veti fi redirectionati catre tipul de joc ales Pentru a schimba serverul de joc folositi comanda /egaming ⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫ MULT SUCCES!
 4. Modificarea sau crearea unui skin de Minecraft Pentru a putea modifica propriul skin, aveti nevoie de fisierul skin-ului!Acesta poate fi descarcat de pe aproape orice site de skin-uri. Pentru modificare intrati pe needcoolshoes. CLICK AICI! ! Odata ce ati intrat pe site, aveti grija sa fiti in sectiunea EDITOR! https://ibb.co/cdNy6J Pentru a importa skin-ul descarcat in calculator, click pe butonul Import From Computer! https://ibb.co/n9kkmJ Daca totusi nu vreti sa va complicati cu descarcarea skin-ului, dar aveti numele jucatorului care poarta respectivul skin, folositi butonul Insert Minecraft Skin si introduceti numele acelui jucator! https://ibb.co/m4ACYy De asemenea, utilizatorii mai experimentati pot crea un skin de la 0 sau lua un skin random pe care il pot modifica total. Acum urmeaza partea interesanta: Dupa incarcarea skin-ului, se va deschide editorul Editorul este compus dintr-o paleta de culori, pe care o puteti vedea in poza de mai jos: https://ibb.co/du4BRJ Pentru a putea edita un skin, trebuie sa intelegeti cum este creat. Mai exact, skin-ul din Minecraft este compul din mai multe patrate, asezate intr-o figura 3D de forma unui om(cap, corp,picioare). De aici, puteti modifica fiecare patratel pentru a ii oferi forma dorita. Nu uitati, pentru a incarca propriul skin pe serverul mc.egaming.ro, aveti nevoie de un cont premium de minecraft sau de un jucator cu un cont premium care doreste sa utilizeze skin-ul vostru.
 5. Bun. Decizia lui Timpo204 a fost gresita, pentru certuri se da mai mult. Revin-o cu niste poze in care zeoteo te-a injurat/jignit si va primi aceeasi pedeapsa ca tine. Data viitoare respecta modelul!
 6. Seby47- Respins- sarcina de helper nu este pentru a avea grad pe server, ci implica mult mai multe chestii. Nu este un beneficiu! Quinny_BlackiD-Acceptat pentru teste LeMcAr-Respins-4 zile de inactivitate dupa raspunsul la cereri mir_egal-Respins-3 zile de inactivitate dupa cereri GMark-Respins-Nu ai respectat modelul! La punctul 8 ne intereseaza activitatea ta pe server, nu viata ta personala! Se7enUpp-Respins-Nu ai respectat modelul!Toate punctele sunt obligatorii! Persoanele respinse pot reface cererea dupa ce voi raspunde la inca doua serii de cereri! Persoanele acceptate vor sustine testele in cursul acestui weekend! ⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫ Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu tat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Spor la joaca. ⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫