P18ALEX

Members
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

P18ALEX last won the day on 30 May

P18ALEX had the most liked content!

Community Reputation

25 Excellent

1 Follower

About P18ALEX

 • Rank
  MC.eGaming.RO
 • Birthday 06/29/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest
 • Interests
  Femei si alcool!

Previous Fields

 • Nick MC
  P18ALEX

Recent Profile Visitors

233 profile views
 1. Boss, Vrei 100 lei pana la salariu?

  1. Show previous comments  6 more
  2. VRazvan

   VRazvan

   Nu merita nimic mustaciosu.

  3. P18ALEX

   P18ALEX

   Ai de capu meu.. Am gresit.. Am vrut sa cer, nu sa ofer:)) 

  4. AjaxRPP
 2. Opera pe Android a fost slaba pana acum. Recomand Firefox Nightly. E folosit ca un tool pentru developeri, dar mie mi se pare destul de stabil. Nu stiu daca inca poate fi spus ca e peste chrome, dar mi se pare o alternativa buna
 3. Foarte frumos clip-ul.Din pacate, din cauza sanctiunilor primite de-a lungul perioadei incare ai jucat pe server-ul nostru, nu iti putem oferi gradul de youtuber. In schimb, imediat ce intru pe server vei primi 250k din partea noastra! Multumim!
 4. zeozea-Respins fara drept de a mai face cerere!Banat pe forum! TJteen-Respins-Momentan nu facem recrutari de helperi pentru Creative, dar poti aplica pentru Builder _DeNizzReizz_-Respins-CNP-ul trecut de tine este atribuit unei persoane de 21 ani xCatalin-Respins-Nu ai acordat like primului post, deci nu ai citit in totalitate primul post! SolorRVS-Respins-Nu ai acordat like primului post, deci nu ai citit in totalitate primul post! AlynKamyKaze-Acceptat pentru teste! GabrielYTBB-Respins-Toata lumea are CNP! Daca nu ai buletin, il gasesti pe certificatul de nastere. Sabin-Acceptat pentru teste! FrezZyK1nG-Acceptat pentru teste! GinxTheCat-Respins-CNP-ul tau spune ca esti nascut in 2011.Plus ca nu ai respectat minimul de ore necesare pentru a face cerere! Michaell2003-Respins-Nu ai acordat like primului post, deci nu ai citit in intregime primul post! Angel_15-Acceptat pentru teste! Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu tat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Spor la joaca.
 5. Te rog cand mai faci reclamatie sa faci si un ss la ce crezi tu ca te dezavantajeaza pentru a fi solutionata mai usor. Felicitari pentru faptul ca stii o limba straina, dar server-ul nostru nu este un server de lauda. Ai fost avertizat sa te opresti. Conform regulamentului, daca un admin spune sa faci ceva, faci! Pedeapsa fiind tempban. Pentru ca DJstiv este admin, poate da pedepse mai blande si a decis sa dea doar mute! T/C
 6. Un ungur venea calare, Obosit si plin de zoaie. Intalnind o apa mare, El intra sa faca o baie. Iar cand a iesit la mal, Ciuciu haine, ciuciu cal. NO! Cine fu primu-n Ardeal?!?
 7. Data viitoare respecta modelul de postare! Vei primi 300k pentru promovare! Succes in continuare!
 8. P18ALEX

  GIFT eGaming

  Stiu si eu sa fac d'astea...dar sunt prea ocupat cu server-ul de bedwars
 9. Se numeste XRay.Si da, ai avut! Nu imi spune mie ca ai sapat in linie dreapta pana jos si ai nimerit fix la spawner din pura intamplare.Plus ca ai si inchis teamviewer in timpul testului facut de _Usui_. _Usui_, decizie corecta! T/C
 10. zukiA-Respins-Nu ai respectat modelul, toate punctele sunt obligatorii ILiveForDying-Respins- Desi ai multe ore, eu niciodata nu te vad activ.Stai doar afk. razvan-Respins-Zici ca ai 21 de ani, dar cnp-ul tau zice ca ai 31 Madcodman235-Respins- Ai spus in cerere ca ai 3 ore, dar nu acceptam cereri decat de la cei care au minim 24h ToToLoW-Acceptat pentru teste! Keys_N_Krates-Respins-Nu ai respectat modelul, nu ai dat CNP Vanatorul77-Respins-Nu ai respectat modelul! AndreiBOS38-Respins-Nu ai respectat modelul, nu ai dat CNP.Nu se afla doar in buletin SolorRVS-Respins-CNP-ul tau zice ca esti nascut in 1962, desi zici ca ai 15 ani! AlynKamyKaze-Acceptat pentru teste! Kavaliote-Acceptat pentru teste! Daniboss04-Respins-Pe langa reclama, ai CNP furat! Nu e prima data cand incerci sa ne inseli la cerere, deci nu mai ai dreptul sa faci cerere de helper! KoMan-Respins-Nu ai acordat like primului post, deci nu ai citit primul post in intregime Cosmin10-Acceptat pentru teste! Sonia_13-Acceptat pentru teste! Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu tat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Spor la joaca.
 11. Dau 1kk pe Minecraft aluia care ghiceste finalistele Campionatului Mondial! Daca aveti ponturi  de pariuri pana atunci, va ofer multumiri

  1. Show previous comments  2 more
  2. sergius

   sergius

   îți zic peste 2 săptămâni ca tre sa ma gandesc. 

  3. VRazvan

   VRazvan

   =))) Cica la alex hai sa facem event cine ghiceste ceva sa primeasca bani pe minecraft, Cica la el sa facema ctivitate pe forum. Pe dracu asta cauta broasca norocoasa printre playeri sa bage el la superbet.

  4. P18ALEX

   P18ALEX

   Am nevoie de bani, da? Scopul scuza mijloacele. Si ca sa stii, eu merg la fortuna nu la superbet!

 12. Conturile se sterg automat la 30 de zile de inactivitate. Un cont nu va fi sters doar pentru ca spune cineva asta, chiar daca e facut pe ip-ul acelei persoane, mai ales daca spui ca nu l-ai facut tu!
 13. Cauta-ma pe discord si discutam