P18ALEX

Moderator MC Global
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

P18ALEX last won the day on 18 October

P18ALEX had the most liked content!

Community Reputation

27 Excellent

1 Follower

About P18ALEX

 • Rank
  MC.eGaming.RO
 • Birthday 06/29/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest
 • Interests
  Femei si alcool!

Previous Fields

 • Nick MC
  P18ALEX

Recent Profile Visitors

464 profile views
 1. Vrei un bon de masa? E de 15 lei...ti-l dau cu 10 lei.

  1. VRazvan

   VRazvan

   Te drecu, am bon pe card, si cumpar carburant.

  2. P18ALEX

   P18ALEX

   Am 3 carduri, toate goale. Prefer carnetel de bonuri.

 2. Si te rog frumos sa ai grija cum vorbesti. Alea cu care am pierdut banii nu erau panarame, erau doar domnisoare pe interes. (Mama lor de kurwe)
 3. O bere nu am vazut de la tine la cate nopti albe am avut cu tine pe server incercand sa repari cate ceva
 4. 1) Nickname in joc: - P18ALEX 2a) Varsta: - 23 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 1941226 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: - Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator de Minecraft: - Sa am oare cam un an juma? Cam asa ceva. Cred ca prin martie 2017 m-am apucat, cand m-am despartit de gagicamea. Era Ioancii owner. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: Pe alte servere? Eu sunt patriot. Am avut pe eGaming: helper, moderator, admin, organizator, terra, manager.Ba chiar si helper cu OP. Si cand nu era atent VRazvan, mai aveam si VIP sau Owner. shhh, sa nu ii spuneti. 6) Ai citit regulamentul serverului?: - As putea spune ca da. L-am si corectat de cateva ori. 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: - 2zile, 2 ore si 20 minute 8 ) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): - Stau in spawn si vorbesc pe chat. Sincer, as vrea sa pot spune mai multe, dar doar asta fac. Bineinteles, ajut si playerii, ca na...old habits dies hard. Mai dau si cate un RTP. Ce ciudat e sa astepti 2 secunde la teleportare. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) -Sigur ca pot. Doar daca nu are Razvan chef sa lucreze la server la 3 dimineata. Ca na, oamenii mai merg si la munca. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) -Carisma.Inteligenta.Vocabularul.Felul meu prietenos de a fi. Frumusetea. Inteligenta. Calitatile mele organizatorice. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Are Razvan de cine sa se ia, ca probabil i-a terorizat pe astia mici de cand am plecat:)) 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Bai, sincer nu ii cunosc pe toti. Da am auzit ca Neko e helper. Te pup, Neko!!! Usui, scuze, dar nu m-am putut abtine. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) -Bai. Sincer. Parca imi e dor de Minecraft. Viata reala e naspa, imi placea mai mult cand stateam online toata ziua. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: - 3 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: - Sa ajut orice jucator, da. Sa iau testul, nu stiu. Vezi exemplu testul lui Yagmur de acum ceva timp 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: - Aoileu, iar ma intreaba asta daca am luat salariul. 17) Alte mentiuni: - Am dat 14 milioane la dentist, intreaba si tu luna viitoare. 18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?: - Nu 19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?: - Nu mai tin minte, sincer 20) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunitatii? (https://mc-eg.com/discord)-P18ALEX
 5. Iar l-ati bagat pe @VRazvan in top? Nu va invatati minte...

 6. Boss, ai 5 lei pana luni?

  1. Show previous comments  2 more
  2. sergius
  3. P18ALEX

   P18ALEX

   Stiu ca are...am intrebat politicos ca na...nu tre sa stie lumea ca stiu ca are:))

  4. VRazvan

   VRazvan

   n-am

    

 7. Multumim pentru promovare! Vei primi un bonus din partea staff-ului eGaming! Alexandru Andrei, Community Associate
 8. Tot xiaomi e mai bun!

 9. Boss, Vrei 100 lei pana la salariu?

  1. Show previous comments  6 more
  2. VRazvan

   VRazvan

   Nu merita nimic mustaciosu.

  3. P18ALEX

   P18ALEX

   Ai de capu meu.. Am gresit.. Am vrut sa cer, nu sa ofer:)) 

  4. imAjax

   imAjax

   @P18ALEX da da sigur =)) 

 10. Opera pe Android a fost slaba pana acum. Recomand Firefox Nightly. E folosit ca un tool pentru developeri, dar mie mi se pare destul de stabil. Nu stiu daca inca poate fi spus ca e peste chrome, dar mi se pare o alternativa buna
 11. Foarte frumos clip-ul.Din pacate, din cauza sanctiunilor primite de-a lungul perioadei incare ai jucat pe server-ul nostru, nu iti putem oferi gradul de youtuber. In schimb, imediat ce intru pe server vei primi 250k din partea noastra! Multumim!
 12. zeozea-Respins fara drept de a mai face cerere!Banat pe forum! TJteen-Respins-Momentan nu facem recrutari de helperi pentru Creative, dar poti aplica pentru Builder _DeNizzReizz_-Respins-CNP-ul trecut de tine este atribuit unei persoane de 21 ani xCatalin-Respins-Nu ai acordat like primului post, deci nu ai citit in totalitate primul post! SolorRVS-Respins-Nu ai acordat like primului post, deci nu ai citit in totalitate primul post! AlynKamyKaze-Acceptat pentru teste! GabrielYTBB-Respins-Toata lumea are CNP! Daca nu ai buletin, il gasesti pe certificatul de nastere. Sabin-Acceptat pentru teste! FrezZyK1nG-Acceptat pentru teste! GinxTheCat-Respins-CNP-ul tau spune ca esti nascut in 2011.Plus ca nu ai respectat minimul de ore necesare pentru a face cerere! Michaell2003-Respins-Nu ai acordat like primului post, deci nu ai citit in intregime primul post! Angel_15-Acceptat pentru teste! Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu tat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Spor la joaca.
 13. Un ungur venea calare, Obosit si plin de zoaie. Intalnind o apa mare, El intra sa faca o baie. Iar cand a iesit la mal, Ciuciu haine, ciuciu cal. NO! Cine fu primu-n Ardeal?!?