robert37

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About robert37

 • Rank
  Joiner
 • Birthday 01/07/2003

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Interests
  Biking, Archery, Gaming

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  robert37
 • Nick MC
  robert37

Recent Profile Visitors

79 profile views
 1. Da, @serjtheberj are dreptate. Am fost acolo si protectia nu functiona indiferent cum o punea, desi am incercat nenumarate lcururi.
 2. Nick: robert37 Sugestie: Eliminarea virgulei din zona banilor. Acest lucru ar beneficia playerilor deoarece uneori este foarte enervant sa iti vezi banii urmati de chiar si 7 zecimale.
 3. pai daca chiar asa e.. desi sunt mai multi palyeri pe serveru de mc decat de Samp xD
 4. Nick in Joc: robert37 Descriere: Descriere: Poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Link la Poze: https://imgur.com/a/RvdSIW4
 5. Nick-ul tau : robert37 Nick-ul celui reclamat:Pula12345678 Reclam pentru: Nume... Descrierea faptei pentru care reclami:(din ce cauza ,te-a injurat,jignit etc.) Nu cred ca numele este adegvbat pt acest server, se intelege de la sine Data / Ora: 13/10/2018 -8:20 O dovada (Poze clare): https://imgur.com/a/anWcs8z (primul cu bulina rosie)
 6. Descrierea Bug-ului : Atunci cand ai un pet si vrei sa il calaresti iau crash instant. Am incercat si cu Optifine si cu profil normal dar am luat mereu crash Poza Bug-ului : Nu am de unde sa fac pur si simplu Mc-ul se inchide instant. Pasi necesari pentru a-l reproduce:1. Scrie /pet 2.Alege un pet 3.Mai da odata /pet si alege optinuea "Ride pet"
 7. Nick: robert37 Sugestie: adaugarea unei reguli ce consta in interzicerea cersitului +o tempmite pt incalcarea acesteia.
 8. Nick:robert37 Sugestie: Interzicerea folosirii chatului pe o perioada prestabilita de timp (in primele ''n'' minute). Un asemena lucru ar descuraja spamerii si astfel nu vor aparea la fel de muli playeri ce vor sa isi faca reclama. Ar fi util mai ales in perioade in care nici un grad nu este on, astfel neavand cine sa pedepseasca playerul. Eventual ar putea scrie pintrebari pe /ac astfel adminii explicandu-i de ce nu paote vorbi. Sau un mesaj la spawn, cum considerati voi.
 9. Interesant cum toti cei de-aici vorbesc de sv de samp, nimeni de serveru de Mc. xD
 10. Salut! Pentru a aplica pentru builder sau helper ai nevoie de minim 24 de ore in joc si o aplicatie pe mc-eg.com/helper repsectiv mc-eg.com/builder . Succes!
 11. A, si data viitoare te rog eu mult, sa specifici cand intrebi/iti bati joc de echipa pe chat. Unii(ca mine) nu pot face diferenta. Multumesc!
 12. M-ai intrebat cum se activeaza un beacon. Eu am venit cu scopul de a te ajuta. Potfim un screenshot:https://imgur.com/a/co8QgOi Din cauza faptului ca chatul era plin si ai zis foarte tarziu ca vei face reclamatie, nu am putut face screen la chat cand intrebai.
 13. Nick:robert37 Sugestie: Cred ca un plugin de tip ''trade'' ar fi foarte benefic pentru acest server, acest lucru permitant un schimb corect intre jucatori, reducand posibilatatea unei tentative de scam. Link:https://www.spigotmc.org/resources/trading.1203/