robert37

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About robert37

 • Rank
  Joiner
 • Birthday 01/07/2003

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Interests
  Biking, Archery, Gaming

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  robert37
 • Nick MC
  robert37

Recent Profile Visitors

176 profile views
 1. P18 are dreptate, cred ca plughinul cu frunzele este suficient.
 2. Nick-ul tau :robert37 Nick-ul celui reclamat:AndreiGamer009 Reclam pentru:Limbaj/ Jigniri Descrierea faptei pentru care reclami:(din ce cauza ,te-a injurat,jignit etc.) : I-am explicat faptul ca nu poate da /day deoarece nu detine rankul de Moderator, iar el a inceput sa imi adreseze jigniri. Data / Ora: 1:55(aproximativ) 26/3/2019 O dovada (Poze clare): https://imgur.com/a/LamPcjl
 3. 1) Nickname in joc: -robert37 2a) Varsta: -15 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 5030107 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: - Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator de Minecraft: -din 2013 pana in prezent 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: -Am fost helper 2 luni(ma tii tu minte =]]) 6) Ai citit regulamentul serverului?: - Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: -8d 8 ) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): -Imi repar casele distruse, repun protectiile si imi reincep cativitatea clasica de player si normal ca ajut lumea atunci cand nu sunt helperi/ admini pe server, old habits die hard 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Da, am lucrat 2 luni ca helper si pot spune ca a fost o perioada minunata, desi pe unii nu ii cunosc, cred ca ne vom intelege foarte bine. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Pentru ca, chiar si acum, cand nu mai sunt helper, eu tot ajut oamenii aproape din reflex. Este un lucru pe care il fac cu placere si care, consider eu, ajuta comunitatea. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Consider ca ii pot ajuta cu rabdarea si experienta pe care, multumita acestui server, o detin in acest moment. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Consider ca sunt oameni de treaba, desii pe unii nu i-am cunoscut asa bine, dar cei ''vechi'' au ramas la fel de bine ca ultima oara cand am intrat. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) -Deoarece acum realizez greseala pe care am facut-o cand am plecat(si nu numai) si cred ca de data aecasta totul va fi (mai) bine, + faptul ca mi-am luat laptop si voi fi mult mai activ decat ianinte. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: -peste 20 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: -100% sigur 16) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunitatii? (https://mc-eg.com/discord) -robert37 #2985 Cerinte optionale, doar pentru facilitarea unor sanse mai mari la helper: 17) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: - Da, doua donatii de 50 de lei bucata 18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?(https://mc-eg.com/vrazvan) : - Da 19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?: - Da 20) Ai lasat un comentariu si ai adaugat serverul la favorit pe Minecraft-MP? (https://mc-eg.com/vote) : -Da
 4. Diverse: Cinefilul anului: La0Rkinnn Muzicianul anului: SBN. Sportivul virtual: SBN Spammerul anului:yungpulse. Cuplul anului:VRazvan & P18ALEX. Nou venitul anului: P18Alex. Cea mai mare dezamagire:VladM. Most helpful of the year:Vlad26 Cel mai bun graffer: Vlad26 Cea mai mare dezamagire in grafica:yungpulse. Cel mai inactiv moderator:addonis San Andreas Multiplayer: Cel mai bun Manager RPG: Andrei26. Cel mai bun lider:ChrisAngel Cel mai bun helper:dEEjay. Cel mai bun admin:Vlad26, Cel mai bun scripter:HonciucGabriel. Cel mai bun regizor (eG-TV):BATONASH Cel mai activ player: MiTzZaA48. Cel mai popular player: sergius Cel mai rau player: RespawN. eGaming Minecraft: Cel mai bun admin: _Usui_ Cel mai bun helper:TinnyFin. Cel mai activ player:DJstivz. Cea mai mare dezamagire:Sonia_13. eGaming MTA RPP: Cel mai bun owner:ZeOX. Cel mai activ admin:ZeOX. Cel mai bun jucator:ZeOX. Best of: Moderatorul anului:Vlad26 Globalul anului: Vlad26 Cel mai activ user:SBN. Cel mai popular user:VRazvan. Revenirea anului:rAcs
 5. Da, @serjtheberj are dreptate. Am fost acolo si protectia nu functiona indiferent cum o punea, desi am incercat nenumarate lcururi.
 6. Nick: robert37 Sugestie: Eliminarea virgulei din zona banilor. Acest lucru ar beneficia playerilor deoarece uneori este foarte enervant sa iti vezi banii urmati de chiar si 7 zecimale.
 7. pai daca chiar asa e.. desi sunt mai multi palyeri pe serveru de mc decat de Samp xD
 8. Nick in Joc: robert37 Descriere: Descriere: Poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Link la Poze: https://imgur.com/a/RvdSIW4
 9. Nick-ul tau : robert37 Nick-ul celui reclamat:Pula12345678 Reclam pentru: Nume... Descrierea faptei pentru care reclami:(din ce cauza ,te-a injurat,jignit etc.) Nu cred ca numele este adegvbat pt acest server, se intelege de la sine Data / Ora: 13/10/2018 -8:20 O dovada (Poze clare): https://imgur.com/a/anWcs8z (primul cu bulina rosie)
 10. Descrierea Bug-ului : Atunci cand ai un pet si vrei sa il calaresti iau crash instant. Am incercat si cu Optifine si cu profil normal dar am luat mereu crash Poza Bug-ului : Nu am de unde sa fac pur si simplu Mc-ul se inchide instant. Pasi necesari pentru a-l reproduce:1. Scrie /pet 2.Alege un pet 3.Mai da odata /pet si alege optinuea "Ride pet"
 11. Nick: robert37 Sugestie: adaugarea unei reguli ce consta in interzicerea cersitului +o tempmite pt incalcarea acesteia.
 12. Nick:robert37 Sugestie: Interzicerea folosirii chatului pe o perioada prestabilita de timp (in primele ''n'' minute). Un asemena lucru ar descuraja spamerii si astfel nu vor aparea la fel de muli playeri ce vor sa isi faca reclama. Ar fi util mai ales in perioade in care nici un grad nu este on, astfel neavand cine sa pedepseasca playerul. Eventual ar putea scrie pintrebari pe /ac astfel adminii explicandu-i de ce nu paote vorbi. Sau un mesaj la spawn, cum considerati voi.