Jump to content

George Mihai

Hall Of Fame
 • Content Count

  6,605
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  77

George Mihai last won the day on 10 March 2018

George Mihai had the most liked content!

Community Reputation

2,131 Celebrated

6 Followers

About George Mihai

 • Rank
  Retired - English Boy
 • Birthday 04/23/1992

Contact Methods

 • Website URL
  Array

Profile Information

 • Gender
  Array
 • Location
  Array

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Array
 • Nick CS
  Array
 • GFX Skill
  Array

Recent Profile Visitors

65,984 profile views
 1. La multi ani Moshule :D

 2. Map download: https://mega.co.nz/#F!vBByGRRK!FEgTczFKgIsEq2OVR4n3cw
 3. Inca 2 ore de upload, poate 3. Si dupa puteti toti sa va bucurati de dirt-ul lui nea nicu.
 4. http://forum.egaming.ro/topic/102384-downtime/#entry1787978 Imi pare rau ca nu am mai putut continua acest proiect, dar din cate se poate observa, pana la sfarsitul zilei de astazi voi trece in "retirement". Nu am facut update deoarece de aproximativ 2 / 3 saptamani incercam sa cautam o persoana ce poate prelua proiectul, dar din pacate nu am gasit si din acest motiv trebuie sa oprim server-ul. Mapa o voi pune la download in jurul zilei de astazi (4.5GB, dureaza pana se urca) in caz de sunt persoane ce doresc sa isi continue aventura, Va multumesc ca ati jucat pe serverul nostru si cine stie, poate se va gasi o persoane ce il poate prelua.
 5. Dead Space - Felicitari sInK (Facebook) Burnout Paradise: The ultimate Box - Felicitari powerART (Sa-Mp) Crysis 2 Maximum Edition - Felicitari Banana_Mendez (Sa-Mp) Mirror's Edge - Felicitari sTp (Sa-Mp) Medal of Honor - Felicitari CrySIs (Facebook)
 6. eGaming Origin Special Giveaway - 2 x 5 Games eGaming Community va ofera sansa de a castiga urmatoarele jocuri: 2 x Dead Space 2 x Burnout Paradise: The Ultimate Box 2 x Crysis 2 Maximum Edition 2 x Mirror's Edge 2 x Medal of Honor Pentru a castiga, trebuie sa stati cu ochii pe server-ul de Sa-Mp si pe Facebook. In cursul zilei de astazi, codurile jocurilor vor fi facute publice pe server sau pe pagina oficiala de Facebook. Pentru a castiga, copie codul respectiv si activeaza-l pe Origin, inaintea altor jucatori. Pentru mai multe detalii despre Origin: https://www.origin.com/en-gb/faq Pentru a va face cont: https://www.origin.com/en-gb/download --- Edit --- Giveaway terminat ! Toate jocurile au fost date
 7. Special Giveaway - 5 Games Link Steam Dead Space: http://store.steampowered.com/app/17470 Link Steam Burnout Paradise: The Ultimate Box: http://store.steampowered.com/app/24740/ Link Steam Crysis 2 Maximum Edition: http://store.steampowered.com/app/108800 Link Steam Mirror's Edge: http://store.steampowered.com/app/17410/ Link Steam Medal of Honor: http://store.steampowered.com/app/47790/ Total Price: $106.07 Descriere: La Multi Ani eGaming! Conditii: Trebuie sa aveti cont de STEAM (Este gratis, doar intrati aici , luati clientul si dupa va faceti cont) Dai un LIKE la acest post. Stai cu ochii pe server-ul de Sa-Mp si pe Facebook. In cursul zilei de astazi, codurile jocurilor vor fi facute publice pe server sau pe pagina oficiala de Facebook. Pentru a castiga, copie codul respectiv si activeaza-l pe Steam, inaintea altor jucatori. Perioada de desfasurare: 24/08/2013 - 24/08/2013 [23:59] Castigatorii vor fi postati in acest topic pe data de 25/08/2013 - 00:30 PS: Daca ai intrebari / nelamuriri te astept in acest topic: http://forum.egaming...-giveaways-faq/ Succes !
 8. Hey hey hey, HEY HEY HEY! Acolo e istorie (si e cea mai tare casa + piscina + mina + statue, care NU a fost facuta in creative wink* )
 9. Nu oferim suport pentru materiale ilegale (crack / keygen / torente etc.) 22. Sunt interzise posturile care contin coduri de activare, crack-uri, hacks sau orice altceva de natura ilegala, si care nu respecta legea drepturilor de autor. [ Stergerea posturilor pana la banarea pe user in functie de gravitatea faptelor ] Te rog sa citesti regulamentul: http://forum.egaming.ro/topic/3621-regulamentul-general-al-forumului/
 10. Let the adventure begin. Si asa nu ai ce face, stai si cauti cai
 11. Daca totul merge ok, Luni sau Marti vom trece pe 1.6.2
 12. Se pare ca inca nu putem trece pe 1.6 Partea buna e ca imi ramane timp sa vad ce e cu lag-ul vietii, voi scoate optiuni, una cate una, sa vad care are probleme. Probabil se va obserca ca intr-o zi nu functioneaza ceva, nu e bug, pur si simplu a fost dezactivat. Nu voi umbla la protectii.
 13. Problema e ca eu plec si nu voi avea timp sa identific problema, pana ma intorc, am adaugat un restarturi la orele: 04:00 , 11:30, 14:30, 16:30, 18:30, 21:00, 23:30. Asta doar ca o solutie temporara.
×
×
 • Create New...