Radian

Members
 • Content Count

  277
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

About Radian

 • Rank
  Trust God
 • Birthday 11/15/1995

Contact Methods

 • Steam
  marius_constantin_m

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brasov,Romania

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Radian
 • Nick CS
  Radian
 • Nick MC
  Radian
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

2,290 profile views
 1. Edward-Acceptat pentru teste Androidhd5-respins , nu ai 24 de ore active pe server / Daca este CNP de Romania , sigur e pus la misto . EMINK-Respins, nu ai respectat modelul + dublu post Metrix1369-Respins, nu ai respectat modelul LefruJohn-Respins, nu ai respectat modelul Bannyxon_102rus-acceptat pentru teste Sk1ller- Respins, nu ai dat like primului post, inseamna ca n-ai citit primul post. Riiven-respins,nu ai respectat modelul Bulldog01-Acceptat pentru teste. /w Radian PS: Primele cifre la CNP vor fi verificate , daca sunt puse la buleala, vei fi automat respins . Si rog pe cei care au buletin in alta tara sa specifice la CNP , exemplu : Primele 7 cifre ale CNP-ului: xyz... (Republica Moldova) Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu tat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Spor la joaca.
 2. Poti sa dai din steam , un check la sistemul lui din option, dupaia un clean cache
 3. NeverSykpe- respins , inactiv. Nu ai mai intrat de 3 zile Alex231- Acceptat pentru teste. Kayfix - Respins, nu ai dat like primului post, inseamna ca n-ai citit primul post. Xrobert05-Respins, nu ai dat like primului post, inseamna ca n-ai citit primul post. Saxye- respins ,Respins, nu ai dat like primului post, inseamna ca n-ai citit primul post. Fourbells-Respins StarDusterBoy-Acceptat pentru teste. Catch3007-Respins, nu ai respectat modelul, nu ai numarul necesar de cuvinte. Ai facut cerere doar de dragul de a face. /w Radian in joc PS: Nu uitati sa cititi regulamentul/comenzi/informatii/rank-uri/jobs , dar mai ales sa aveti un mic "bagaj" de cunostinte despre Minecraft . Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu tat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Spor la joaca.
 4. TheDancingLeaf-acceptat pentru teste. Huschi- acceptat pentru teste Hankys- respins , nu ai respectat modelul de postare. /w Radian in joc Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu tat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Spor la joaca.
 5. PandaboyMC- respins / ai fost banat Snitchel115 - Acceptat pentru teste . qPANNDA-Respins nu ai acordat like primului post inseamna ca n-ai citit in intregime regulamentul. Daiwolf-ai fost banat / bug abuse jamin- respins , nu prea esti activ pe server . LeMcAr- acceptat pentru teste xEMOx- respins , nu prea te vad activ pe server . eduard21- acceptat pentru teste Bannyxon_102rus- respins , ai avut warn Sebes- acceptat pentru teste . Edward- acceptat pentru teste Remus322- respins , nerespectarea modelului . /w Radian in joc Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu tat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Spor la joaca.
 6. Am terminat sesiunea , acuma vine licenta la cealalta scoala pana la sfarsitul lunii iulie n-am ce face
 7. Hai salut , am auzit ca se revine in forta cu minecraft-ul
 8. Daniels, Teo nu ați obosit cu atâtea posturi, și sugestii
 9. Ceeee faceți baaa, m-am apucat intens pt bac, ce-i nou pe aici'șa?
 10. Incearca ip-ul asta 5.13.177.47