Daniel

Hall Of Fame
 • Content count

  3754
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Daniel last won the day on 17 May

Daniel had the most liked content!

7 Followers

About Daniel

 • Rank
  Veteran eGaming
 • Birthday 01/17/95

Contact Methods

 • Steam
  elitegaming35

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Daniel
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

27949 profile views
 1. Bafta mai departe danela! :D

 2. Succes cu Globalul. :D 

  1. Nanak

   Nanak

   Mersi frumos :)

  2. pulsee

   pulsee

   de ce te-ai lasat @Daniel ?

 3. Momentan are deja premiul , o sa il prelungesc cu inca 14 zile.
 4. Video extragere: Premile sunt urmatoarele: Bogdan11 – 7 - 5 euro pe Steam Sen – 10 - 1x warn up Vicenz0 – 17 - Nimic Alynn – 6 - Nimic Sink – 18 - 1x Member Title ArsSurA – 15 - 1x Warn down SMOKER – 3 - 5 euro paysafecard SEB0NE - 14 - 1x Member Title DRGN – 19 - 1x Warn down Florin – 16 - Grup premium user cu benificii o saptamana GrammarNazi – 1 - Grup premium user fara benificii o saptamana Nanak – 9 - Nimic MeMoK1dz0r2 – 20 - 1x warn up LaRkinnYKZ – 11 - Disable 5 ore fara warn BogdaaN -8 - Suspend 10 minute fara warn. Premiile se vor acorda in cel mai scurt timp posibil. Cei care au castigat Member Title sa-mi trimita un PM cu ce doresc sa-si seteze. Felicitari castigatorilor!
 5. Lista participantilor este urmatoarea: Nickname / Numar : Bogdan11 – 7 Sen – 10 Vicenz0 – 17 Alynn – 6 Sink – 18 ArsSurA – 15 SMOKER – 3 SEB0NE - 14 DRGN – 19 Florin – 16 GrammarNazi – 1 Nanak – 9 MeMoK1dz0r2 – 20 LaRkinnYKZ – 11 BogdaaN -8 Lista cu premii / pedepse : 1x Member Title Numar nul (nimic) Grup Premium User fara beneficii timp de o saptamana Disable 5 ore fara warn 5 euro pe Steam 1x Warn Down Suspend 10 minute fara warn Numar nul (nimic) 1x Warn Up Grup Premium user cu beneficii timp de o saptamana Numar nul (nimic) 1x Warn Down 1x Member Title 1x Warn Up Disable 2 ore fara warn Numar nul (nimic) 2x Like la postarile tale 5 euro paysafecard ( 1.2 euro bonus daca il activezi pe G2A) Suspend 3 ore fara warn 1x Warn Down Exemplu de extragere: Din pacate s-au strans doar 15 participanti, iar 5 premii nu se vor acorda. Revin cu un videoclip in cateva minute.
 6. Inscrierile au luat sfarsit, maine dupa ora 15:00 o sa afisez premiile pe care le punem in joc si un videoclip cu acordarea premiilor.
 7. Concurs nou "risca si castiga" ,timp de inscriere pana la ora 00:00 sau cand sunt 20 de participanti: https://forum.egaming.ro/topic/197165-concurs-tombola-eg-risca-si-castiga-editie-speciala/

 8. Salut,am decis sa continui concursul lui @Radu_Toretto printr-o editie mai speciala fata de cele precedente. Detalii despre participarea la concurs este urmatoarea: trebuie sa alegi un numar din imaginea de mai sus si sa te inscrii in acest topic dupa modelul urmator: Fiecarui numar de pe imagine ii va fi atribuit un premiu sau pentru cei mai putin norocosi, o pedeapsa (nu exagerata, evident). Exemple de premii si pedepse (nu neaparat vor fi incluse toate) : 1x warn down, 1x warn up, disable 5 ore (fara warn), suspend 3 ore (fara warn), membru al grupului Premium user(fara beneficii sau cu benificii) timp de 3 zile, 2 like-uri la 2 postui oarecare, membru al grupului Award Winner timp de 3 zile etc ( Ca mentionare o sa existe si premii mai speciale cum ar fi bani pe STEAM sau paysafecard) Bineinteles, vor fi si cateva numere nule, fara nici un premiu sau pedeapsa, pentru ca nu putem oferi cate ceva chiar fiecarui user in parte. Cum va functiona aceasta "tombola" ? Simplu. Dupa ce va-ti ales numarul, eu voi face o lista cu premiile si pedepsele de care am vorbit, apoi ma voi folosi de site-ul random.org. Practic, site-ul atribuie cate un numar pentru fiecare termen din lista facuta de mine. Acel numar care va fi atribuit termenului, reprezinta numarul ales de voi. In acest fel se impart premiile si pedepsele. Lista cu premii si pedepse se va face publica dupa ce se incheie inscrierile, inainte de extragere. Nu exista "pile" si chestii de genul pentru ca totul este filmat si totul este random. Totul este la voia sortii, asa ca nu trebuie sa ne suparam daca nimerim o pedeapsa. Poate data viitoare ai mai mult noroc. Numarul maxim de participanti este 20. Dupa ce s-a atins acest prag, cererile de inscriere nu mai sunt valabile. In situatia in care nu atingem acest numar de participanti, ducem la bun sfarsit cu cei ce sunt inscrisi. ATENTIE: In situatia in care un user isi alege din neatentie un numar deja luat de altcineva, acesta poate sa-mi de-a PM, iar eu ii voi edita postul cu un numar inca valabil. Nu mai pomenesc de genul de copilarii gen "eu mi-am ales primul, sa-si schimbe el numarul" etc.
 9. Mai poti ma ?

  1. Daniel

   Daniel

   Ce sa pot?

 10. Doresc un: Avatar Imagine: Text: - Dimensiuni: Sa fie dimensiuni de avatar. Ultima cerere: - Detalii: Vreau sa fie sters textul din dreapta cu HBO, iar daca bagati si efecte o sa fie perfect.
 11. Avand in vedere ca ti-au raspuns playerii la ce isi doresc, daca esti hotarat, imi trimiti un PM in legatura cu decizia ta. Closed.
 12. Avand in vedere ca nimeni nu s-a preocupat sa dea un ochi pe aici, concluzia este ca nu sunt jucatori pentru a face un clan "sanatos". Propunere respinsa. Closed.
 13. Propunere respinsa, motivul este simplu, nu avem destui jucatori pentru a popula acest server.
 14. Majoritatea abonatilor pe care ii are sunt romani , dar el este slovac din cate stiu. L-am descoperit recent pe youtube si mi se pare foarte amuzant.
 15. Pentru a reclama un membru care nu are moderator se foloseste REPORT,prin urmare plangerea este respinsa si o sa primesti avertisment. Citeste te rog regula 17 din regulament: Feedback-ul se foloseste pentru a reclama Moderatorii actuali sau probleme ale forumului. Closed.