Daniel

Moderator Global
 • Content count

  3740
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Daniel last won the day on 17 May

Daniel had the most liked content!

5 Followers

About Daniel

 • Rank
  Veteran eGaming
 • Birthday 01/17/95

Contact Methods

 • Steam
  elitegaming35

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Daniel
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

27359 profile views
 1. Majoritatea abonatilor pe care ii are sunt romani , dar el este slovac din cate stiu. L-am descoperit recent pe youtube si mi se pare foarte amuzant.
 2. Pentru a reclama un membru care nu are moderator se foloseste REPORT,prin urmare plangerea este respinsa si o sa primesti avertisment. Citeste te rog regula 17 din regulament: Feedback-ul se foloseste pentru a reclama Moderatorii actuali sau probleme ale forumului. Closed.
 3. Avand in vedere ca v-ati provocat reciproc, pedepsele vor fi urmatoarele: FloRin17 - disable 12 ore. BogdaaN - disable 24 de ore. Ca bonus primiti si 3 zile disable pe status update . Closed.
 4. Curse FMA de astazi:
 5. Avand in vedere ca in acea plangere nu esti implicat Vlad, nu trebuia sa postezi. O sa ii sanctionez si pe ceilalti care nu au nici o legatura cu plangerea respectiva: Vladutz26 - warn up / post neimplicat. ADDO - warn up / trolling. Calugarul99 - suspend 3 zile / limbaj. Florin - warn up / post neimplicat. Ne cerem scuze ca am raspuns asa de tarziu,data viitoare nu o sa se mai intample. Edit: O sa anunt Adminii SA:MP sa sanctioneze pe cei care posteaza neimplicat la plangeri. Closed.
 6. Interesant proiect, am jucat si eu in trecut Clash Royale dar am renuntat la el deoarece am ajuns la 3500 cupe si numai puteam sa avansez deloc.
 7. Nume forum: Daniel Functie forum: Mod. Global Nume Steam: Daniel ID Steam (link): http://steamcommunity.com/id/Daniel170195/
 8. Era de asteptat sa moara Glenn sau Abraham in primul episod din sezonul 7, dar nu ma asteptam sa moara amandoi Eram foarte sigur ca Glenn o sa fie omorat deoarece asa este si in Comics. Legat de sezon , primele episoade au fost destul de plictisitoare,cu Rick foarte afectat de situatia asta. ( Asa a fost si dupa moartea lui Lori, sotia lui, au tinut-o cred ca 3-4 episoade numai in melancolia lui de om nebun) dar au revenit pe linia de plutire. Iar de la episodul 9 al sezonului 7 a inceput sa fie mai bunicel, planul lor de lupta impotriva lui Negan prin alitatiile dintre King Tower si Hilltop. In urmatorul sezon o sa fie lupta lor impotriva lui Negan. Am impresia ca Dwight o sa aibe rol important in infrangerea lui Negan.
 9. Se cauta moderatori noi, detalii aici: 

   

   

 10. Se cauta moderatori,detalii aici =>  

   

   

 11. Se cauta moderatori,detalii aici => 

   

 12. Aici trebuie sa raspunda Paul96 sau iTA, ei au organizat concursul.
 13. Respins. Nu dorm acest acest lucru din nenumarate motive, singurul motiv pe care il pot spune este ca nu se pot instala hook-uri pe o perioada nedeterminata. Closed.
 14. Ma abtin in a comenta toate posturile de mai sus. Topic aiurea,closed.
 15. Propunere respinsa, comunitatea nu are destui jucatori de Rust , iar al doilea motiv este acesta: A explicat Codrin de ce sa nu iti faci server de Rust.