Kawa

Administrator
 • Content count

  3748
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

Kawa last won the day on 13 October

Kawa had the most liked content!

About Kawa

 • Rank
  The WEIRDO one !
 • Birthday 02/25/97

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.egaming.ro
 • Steam
  KawasakiRO

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iasi
 • Interests
  Nu prea multe dar destule.

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Kawa
 • Nick CS
  Kawa
 • Nick MC
  Kawa
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

24391 profile views
 1. Va avertizez de acum, daca deviati de la subiect inchid topicul asta si va sanctionez pe toti. Lasati ce a facut unul si altul, discutati pe tema propusa, nu pe jucatorul ce a propus-o sau membrii ce lasa reply !
 2. Nu inteleg rostul acestui topic. Doresti sa deschizi un server la noi in comunitate cu acest GM sau l-ai facut doar pentru a-l expune? Daca doresti sa te afiliezi cu serverul, atunci fa o cerere aici: https://forum.egaming.ro/forum/1297-afiliere/
 3. Cand am facut o campanie cu premii, unul singur a participat, asa ca argumentul asta este invalid. Nu tine de "ce castigi" ci de vointa fiecaruia. Ultima oara cand am facut asa ceva a avut un mic succes (in fiecare zi intrau 5-10 jucatori / membrii noi) insa ne-a lipsit altceva insa acum am rezolvat si problema aceea.
 4. Nu uitat, avem nevoie de oameni pentru promovarea comunitatii.

   

  https://forum.egaming.ro/topic/198277-cautam-oameni-pentru-promovare

   

 5. Am reactivat status update-ul insa de data asta am introdus un regulament ce va recomand sa-l cititi si sa-l respectati alttfel veti fi sanctionti: 

   

  De asemenea, cautam oameni pentru promovare: 

   

 6. Asa cum spune si titlul, cautam oameni ce doresc sa se implice in promovarea comunitatii prin postari pe site-uri / grupuri de facebook / youtube. Cine doreste sa ia parte la asa ceva, il rog sa lase un comentariu.
 7. primesc si eu unban ? vreau sa ma reapuc

  tobbey am nick-ul in game

 8. De pe data de 01.10.2017 adminii, helperii si liderii vor primi lunar (la sfarsit) un numar de VP daca indeplinesc urmatoarele conditii: Nu este in perioada de teste Nu a acumulat vreun avertisment in luna aceea A organizat cel putin o activitate RP in fiecare saptamana din acea luna* *Cerinta strict pentru lideri. NOTA: Cu cat cresteti mai mult in functie, cu atat veti avea un numar de VP mai mare. Sumele vor ramane confidentiale.
 9. Sunt sigur ca mulți v-ați dori sa câștigați bani reali în timp ce va jucați SAMP iar eGaming dorește sa facă acest lucru prin campania „Paid for playing”. Aceasta campanie este singura de acest gen din Romania și are scopul de a rasplatii cei mai activi jucători. Cum pot câștiga bani? Trebuie sa strângeți cât mai multe eCoins. Câte eCoins trebuie sa strang ca sa câștig? 1000 eCoins – 5e 2500 eCoins – 15e 5000 eCoins – 25e Cât pot câștiga dacă ma joc? Puteți câștiga pana la 25 euro lunar ! Ce trebuie sa fac pentru a acumula eCoins? Aici este lista cu ce anume trebuie sa faceți pentru a acumula eCoins. După ce am strâns numărul necesar de eCoins, ce trebuie sa fac pentru a primii banii? Trebuie sa luați legătura cu un admin 1337 in joc sau printr-un PM. Cum pot primii banii? Banii se vor da sub forma de coduri PaySafeCard. În cât timp primesc codul de PaySafe Card? În maxim 48 de ore în timpul săptămânii (Luni – Vineri) sau maxim 72 de ore în weekend (Sâmbăta – Duminica ). Trebuie sa donez pentru a câștiga unul din premii? Nu, orice jucător este eligibil la castigarea premiilor indiferent dacă a donat sau nu. Pot face altceva cu eCoins? Dacă nu doriți sa primiti premiile sub forma de coduri PaySafe Card, puteți transforma eCoins în VIP Points. Câte eCoins sunt necesare pentru a cumpăra VIP Points? 1000 eCoins - 30 VP 2500 eCoins - 90 VP 5000 eCoins - 180 VP Dacă îndeplinesc deja unele condiții, voi primi deja eCoins? Nu, toți jucătorii vor începe de la 0. Prin urmare, dacă tu ai 100 AH în momentul implementarii sistemului, nu vei avea în cont 50 eCoins. Trebuie să faci 100 AH de la implementarea sistemului. Singurul lucru unde se va lua în considerare ce ați făcut înaintea implementarii sistemului este la achievements astfel ca acestea nu vor mai putea fi făcute încă odată. Prin urmare, cei ce vor avea un numar făcut de achivements vor avea deja numărul de eCoins aferente. Pe ce perioada se desfășoară campania? Deocamdată perioada de desfășurare este una nedeterminata însă va putem promite ca va tine cel puțin 2 luni.
 10. Exista un regulament plus ca se specifica destul de clar ca nu acceptam astfel de servere. Respins.
 11. In noaptea aceasta, serverul va fi offline pentru că se lucrează la acesta. Ne pare rău pentru neplăceri.
 12. Am sa te rog sa fii mai atent data viitoare unde anume postezi. Cel mai probabil aici doreai: Tu stii, sau ar trebuii sa stii, foarte bine regulamentul, Warn UP.
 13. We are pleased to have you here but unfortunatelly you don't meet our criteria. I'll close your topic and hope you'll come back with another one with this model: