Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Kawa last won the day on 7 August 2019

Kawa had the most liked content!

Community Reputation

990 Distinguished

About Kawa

 • Rank
  You'll wish to be here :)

Profile Information

 • Gender
  Array

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Array
 • Nick CS
  Array
 • Nick MC
  Array
 • GFX Skill
  Array

Recent Profile Visitors

32,845 profile views
 1. Ma bucur sa intru dupa un an de zile aici si sa vad ca cineva si-a atins scopul de a ajunge unde si-a dorit de cand a descoperit comunitatea. De asemenea, sunt foarte incantat de realizarile noii conduceri ce a reusit sa indeplineasca tot ce a promis prin vorbele dulci aruncate acum multa vreme. Comunitatea in sine a evoluat enorm fata de acum un an, recunosc, activitatea pe forum a crescut atat din partea staffului cat si din partea membrilor. Serverul RPG de SA:MP s-a dezvoltat din toate punctele de vedere iar numarul de servere a crescut exponential. Bravo baieti, ati reusit lucruri incredibile, in comparatie cu toti ceilalti sunteti cei mai buni, felicitari inca odata. Chiar sper sa continuati in acest ritm, sunt sigur ca veti reusi sa ajungeti foarte departe. PS: Imi place ca mi-a fost scos accesul de a posta un status datorita unor adevaruri spuse ce au deranjat anumite persoane.
 2. Inainte de a ne lua ramas bun in totalitate de la anul 2017, haideti sa facem o mica reflexie asupra anului ce a trecut. Am avut parte de 2,223 de membrii noi inregistrati in acest an, cei mai multi avand in luna iulie 376. Ati deschis 9,347 topice, cele mai multe fiind in luna februarie cu 1218 deschise in acea luna. Ati populat topicele cu 45,622 reply-uri iar in luna februarie ati fost cei mai activi cu 7576 reply-uri. Ati deschis 2,735 de subiecte noi prin mesageria privata, deschizand 335 de subiecte in luna februarie. Totalul raspunsurilor date prin PM este de 10,993 fiind cei mai vorbareti in luna iunie cu 1447 de raspunsuri. Va multumim tuturor pentru contributia la alcatuirea acestor cifre si va uram un an nou 2018 fericit, alaturi de cei dragi si cunoscuti, impreuna cu implinirea tuturor dorintelor. Va asteptam pe forumul nostru eGaming.ro sa dublam aceste cifre in noul an.
 3. Mai faceti Gala anul asta ?

  1. Nanak

   Nanak

   Da, se va face.

  2. VRazvan

   VRazvan

   Kawa va fi la cea mai mare dezamagire? E un fel de Dragnea :( Eu pot sa mai particip la cel mai bun owner in 2017?

 4. pre

  dc nu mai merge servaruu 

   

 5. Hai ca va salvez eu de la o pedeapsa mai mare si va inchid topicul. Nu pot zice decat ca era de asteptat sa se ajunga aici mai devreme sau mai tarziu. @sNNiK3rs @Sergius Warn up / jigniri.
 6. Vedeti ca o luati pe aratura, vreti sa va inchid jucaria? Am vazut pe aici niste propuneri referitoare la GM, de ce nu le-ati facut intr-un topic separat si inainte de crearea acestui topic? Eu v-am mai zis ca voi nu spuneti nimic dar aveti pretentia sa va citim gandurile si sa stim ce va doriti. Unele lucruri eu zic ca le-am schimbat pentru a fi in ton cu celelelalte comunitati si de asemenea pentru a va face mediul mai placut insa nu ne putem gandi la absolut totul. Acum revenind la ideea acestui topic, in momentul de fata nu ne gandim la un nou Wipe deoarece mai avem 1-2 idei pe care le incercam sa vedem daca dau rezultat. Wipe va fi in ultima instanta, doar cand vom ramane in pana de idei si alternative insa cu siguranta tot ce s-a discutat / se va discuta in acest topic va fi luat in considerare in cazul unui asemenea lucru.
 7. Cautam in continuare oameni care sa ne ajute la promovarea comunitatii. 

   

  1. AdriaN

   AdriaN

   Ne poti da idei si de alte postari + o poza ceva sa pun pe grupuri?

 8. Va avertizez de acum, daca deviati de la subiect inchid topicul asta si va sanctionez pe toti. Lasati ce a facut unul si altul, discutati pe tema propusa, nu pe jucatorul ce a propus-o sau membrii ce lasa reply !
 9. Nu inteleg rostul acestui topic. Doresti sa deschizi un server la noi in comunitate cu acest GM sau l-ai facut doar pentru a-l expune? Daca doresti sa te afiliezi cu serverul, atunci fa o cerere aici: https://forum.egaming.ro/forum/1297-afiliere/
 10. Nu uitat, avem nevoie de oameni pentru promovarea comunitatii.

   

  https://forum.egaming.ro/topic/198277-cautam-oameni-pentru-promovare

   

 11. Am reactivat status update-ul insa de data asta am introdus un regulament ce va recomand sa-l cititi si sa-l respectati alttfel veti fi sanctionti: 

   

  De asemenea, cautam oameni pentru promovare: 

   

 12. primesc si eu unban ? vreau sa ma reapuc

  tobbey am nick-ul in game

 13. Exista un regulament plus ca se specifica destul de clar ca nu acceptam astfel de servere. Respins.
×
×
 • Create New...