Kawa

Administrator
 • Content count

  3439
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Kawa last won the day on 18 June

Kawa had the most liked content!

About Kawa

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.egaming.ro
 • Steam
  KawasakiRO

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iasi
 • Interests
  Nu prea multe dar destule.

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Kawa
 • Nick CS
  Kawa
 • Nick MC
  Kawa
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

19679 profile views
 1. Dorim sa reintroducem programul pentru Rival-War insa cum este vara nu putem sa folosim programul vechi asa ca va lasam pe voi sa alegeti. Aveti variantele, votati. Aveti drept de votare pana pe 24.06.2017 ora 23:59.
 2. S-a rezolvat, era vorba sa se rezolve de aseara dar s-a uitat de restart. TC.
 3. Nu stiu care sunt aia 3-4, cei care scripteaza sunt Caramell si Honciuc, si yoobogdan odata la nu stiu cate luni. Rakku se ocupa de chestii minore, deci nu-l putem lua in considerare.. Chestia cu taxa trebuia introdusa mai incolo insa iarasi a fost o neintelegere. Sa modifici niste sume este mult mai usor si rapid decat sa modifici / creezi niste sisteme. Aici s-a ajuns nu din donatii, stai linistit. Si am mai spus-o, suntem constienti ca am gresit lasand donatiile deschise din prima zi, intradevar, nu ne-am gandit la acest aspect. Taxa trebuia sa fie de 2k x Level casa, daca iei rent la o casa de level 3 iti ia 6k / payday. Intr-o ora, poti face 100k la level 1 si trebuie sa stai 16 ore ca sa pierzi banii castigati intr-o ora. La level 11 poti face 400k intr-o ora. Ce e asa mare deranj?
 4. Cum crezi ca va influenta cariera ta politica, pe care dai impresia ca vrei sa ti-o faci, comunitatea?
 5. Kawa, ati uitat sa schimbati culoarea de pe panel la factiunea Bloods

 6. De acum orice bug il gasiti, il veti raporta pe panel. Voi lasa aceasta sectiune vizibila inca o saptamana pana se rezolva toate bugurile actuale apoi aceasta sectiune va fi ascunsa.
 7. Va invitam sa aruncati o privire la noul panel RPG: https://samp.egaming.ro/

  1. Show previous comments  3 more
  2. S3K

   S3K

   La top 10,de ce apar playerii aiurea?adica nu e o ordine,de la cel mai mare lvl la cel mai mic..cum era pe fostul

  3. Kawa

   Kawa

   La TOP 10 se ia in functie de AH.

  4. S3K

   S3K

   Buun,ar fi frumos cand dai la business sau la houses si dai click pe ele sa le arate pozitia pe map :D

 8. A fost facut un update la panel, mai multe detalii aveti in topicul dedicat:
 9. Iata ca a venit vremea sa facem update si la panel. Cu totii stim cum era cel vechi, ei bine, cel nou este mai bun din toate punctele de vedere. Aceasta a fost scris de la 0, este securizat si totodata toate paginile se incarca sub 2 secunde (yay ! ). Sunt foarte multe de spus despre noul panel insa va lasam pe voi sa descoperiti tot ce este nou si imbunatatit. Probleme de care suntem constienti si incercam sa le rezolvam in zilele urmatoare: La inceput nu se vor incarca toate imaginile insa dupa 4-5 accesari ale acelei pagini totul va fi ok Regulamentele factiunilor inca nu sunt urcate La Bug Reports trebuie tab separat pentru panel Trebuie tradus site-ul si in engleza Daca observati alte probleme decat cele mentionate mai sus, folositi sectiunea Bug Reports. In cursul zilei de astazi vom lasa toate reclamatiile facute pana acum sa primiti raspunsul pe forum, dupa care toate raspunsurile le veti primi pe panel.
 10. Eu cred ca am lamurit lucrurile, prin urmare voi inchide topicul. Orice alta nelamurire mai aveti, imi dati PM.
 11. Mi-ati adus in discutie acest Williams de nu stiu cate ori, stim de el, am trimis mai departe de ceva timp faptul ca trebuie scos insa cei ce se ocupa sunt si ei cu sesiunea. Acum vor intra lucrurile la normal si acesta va fi scos din functie.
 12. Oare chiar asa este? Cate schimbari s-au facut in ultima vreme pentru voi cu ideile voastre? Si o sa se mai faca in continuare chiar daca voi spuneti asta si nu le vedeti (sau nu vreti sa le vedeti).
 13. Eu stiu ca si inainte s-au mai facut prosteste si fiindca nu s-a incetat politistii au inceput sa traga in oameni, prin urmare, eu cred ca tu iei jocul prea in serios. Frica de protest in niciun caz nu-mi este, chiar imi face placere ca exista astfel de activitati. Sa o spun pentru a 3-a oara? Clasicul roman