Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

XanTo last won the day on 26 May

XanTo had the most liked content!

Community Reputation

1,361 Renowned

About XanTo

 • Rank
  Retired(Former technical staff)

Contact Methods

 • Website URL
  Array

Profile Information

 • Gender
  Array
 • Location
  Array

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Array
 • Nick CS
  Array
 • GFX Skill
  Array

Recent Profile Visitors

69,294 profile views
 1. Ctrl+shift+r (forteaza incarcarea ignorand cacheul browserului tau)
 2. Tema veche nu mai este suportata
 3. Am mai facut unele optimizari la forum, ar trebui sa se observe un spor de performanta in viteza de incarcare. De asemenea am rezolvat si bug-ul cu auth/register folosind facebook.
 4. verifica acum daca functioneaza cum trebuie.
 5. Am sa verific sa vad care e diferenta..
 6. Forumul eG a fost mutat pe un alt host. In perioada urmatoare este posibil sa existe unele interuperi in functionarea serviciilor.
 7. In perioada urmatoare se vor realiza lucrari de intretinere la forumul eGaming. Schimbarea avatarelor nu va functiona in aceasta perioada.
 8. A fost lansata in stagiul de beta o noua tema a forumului 'eGaming v7' care a avut in vedere imbunatatirea: timpilor de incarcare scaderea traficului transferat catre clienti imbunatatiri SEO si Social o mai buna conformitate cu standardul html5. Va invitam sa o testati selectand-o din coltul stanga-jos al paginii.
 9. In perioada urmatoare se vor realiza lucrari de intretinere la forumul eGaming.
 10. N-are legatura cu forumul. Pe forumul eG nu sunt reclame. Esti virusat.. ai un adware in calculator, am mai intalnit problema si la un cunoscut al meu. Vezi link-ul ce ti l-a dat rakku. Mi se pare ca asa s-a remediat si atunci problema.
 11. Intradevar, am facut acum 2 zile ceva modificari.. dar nu credeam sa influenteze. Ma bucur daca s-au remediat problemele cu tema pt mobile.
 12. In urmatoarele 30 min, realizam lucrari de intretinere la serverele de hosting.
×
×
 • Create New...