Jump to content

Samii

Members
 • Content Count

  3,195
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Samii last won the day on 17 March 2016

Samii had the most liked content!

Community Reputation

113 Respected

About Samii

 • Rank
  Iesi Acas'
 • Birthday 02/20/1993

Contact Methods

 • Website URL
  Array

Profile Information

 • Gender
  Array

Previous Fields

 • GFX Skill
  Array

Recent Profile Visitors

13,736 profile views
 1. Ai dreptate ,si eu imi aduc aminte cu placere de acele vremuri , nostalgia copilariei ca sa zic asa . Serile alea nedormite in fata monitorului , pe samp . Daca s-ar face ceva probabil as mai intra si eu din cand in cand . Am incercat si eu la un momentdat sa dau de Xanto (pe mail) dar fara succes . Ar fi mers facut ceva pentru noi astia vechii ,sa ne strangem 1-2h pe saptamana la un DM "ca pe vremuri". O intrebare am totusi ,oare cine plateste hostingul de atatia ani ? Va saluta Dj_Maryo
 2. A murit comunitatea ? :(

  Dj_Maryo aici

 3. Samii

  Now playing

  Breaking bad remix https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WzhW20hLp6M
 4. Am vazut ca multa lume se plange (inclusiv eu ) de faptul ca dupa maxim 1 luna toate linkurile mor , si de multe ori cel care a uploadat nu mai are fisierul original . Eu cred ca un filehosting pentru fisiere mici (pana in 1mb) ar fi foarte bine venit , in special pentru sectiunea Asta . Un gm care ocupa 2mb dupa arhivare ajunge la sub 1mb ( de test de la 239kb prin arhivare un gm a ajuns la 32.5kb ) . Iar pentru a nu umple hostul repede propun ca acces sa aiba doar cei din grupul "Tutorial writers"
 5. Nick forum: Dj_Maryo1993 Steam link: http://steamcommunity.com/profiles/76561198003685330 Link Votare: http://minecraft-mp.com/server/12528/vote/confirm/ Nick vot: DjMaryo19 (am votat mai multe sper sa nu fi gresit numele fix pe asta ) Numar: 19
 6. Daca se gaseste cineva care sa se ocupe serios de ea o sa iasa ceva frumos . Eu sunt de acord cu aceasta propunere si cu siguranta o sa particip si eu
 7. Eu am inteles ideea ta(cred) , asta poti sa o faci si fara plugin , iti strangi 10 membrii (sau cati vrei) si discuti cu ei (faci un chatbox) la ce ora sa intre si pe ce svr sa intre .
 8. Samii

  Now playing

  Mason Feat Princess Superstar - Perfect Exceeder Oldies but goodies
 9. Samp clar , cu toate ca nu prea intra la categoria mmo(masive multiplayer online) avand maxim 500 playeri ...
 10. Propunere : Se ia un mos craciun (imagine) , se ascunde undeva pe site/forum , iar primul care il gaseste si posteaza dovada(screenshot) castiga.
 11. Aiurea , daca posteaza aiurea pentru +1 primeste warn , cei asa de greu ? (PS : eu doar am dat idee , ca oricum nu cred ca o sa particip la asa ceva )
 12. Cel mai activ user : - Se face ss la posturile curente la inregistrarea in concurs - Concursul tine x zile , la sfarsit se face un calcul .
 13. Tare finalu' va furat tractoru Ai uitat "scaipu" pornit ca ti se aude glasu?
 14. Poate vrea sa atraga mai multi fani , de exemplu eu nu am auzit de el pana acuma , dar cum am vazut "stirea" m-am si dus pe youtube sa caut ceva muzica despre el , ca mine sunt multi altii .
×
×
 • Create New...