andrei997

Members
 • Content Count

  655
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Excellent

About andrei997

 • Rank
  Do you have a problem?!
 • Birthday 04/01/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Valcea
 • Interests
  PayDay

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  andrei997
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

4,275 profile views
 1. Poate asa era dar eu in 2011-2012 nu prea ma bagam in seama cu multi pe server si in concluzie nici nu avea cine si de ce sa imi faca post.
 2. Daca la tine sa fii in staff inseamna tot atunci e destul de trista situatia. Am inteles ca toti alearga dupa functii dar totusi, unde mai e distractia din 2011-2012? Atunci nu statea nimeni cu degetul pe F8 sa iti faca post, staff-ul era foarte capabil, nu lua oricine nici macar lider. Ideea e ca daca toti vor in staff atunci de ce sa nu se faca un server unde toti primesc admin la inceput si am rezolvat.
 3. Ar insemna wipe la tot ce e pe server. Daca iar se complica sa dea doar la bunuri si level si staff-ul sa ramana acelas nu are rost. GM-ul trebuie si ala schimbat sau sa se apuce de update-uri cine se mai ocupa acum de server.
 4. Daca serverul avea macar 60-70 nu se mai punea problema de wipe si se mergea inainte asa. Dar daca serverul a primit 2 updates din vara pana acum nu mi se pare ok. Si updates alea nu sunt nici ele ceva wow tinand cont ca se putea mult mai mult. Daca se da wipe cel mai bine se schimba gm pe ceva mai actual, mai jucat, nu un godfather facut praf in ultimii 3 ani.
 5. Fix aceeasi problema ca in ultimii ani. Wipe fara sa modificati nimic nu se poate. eGaming are o sansa sa revina cum au facut si alte servere doar ca acolo a fost mult mai multa implicare si mult mai multa seriozitate. Aici de la redeschiderea din vara sau cand au fost vad 2 topicuri mari si late cu update-uri. Altii fac update saptamanal, se tine cont de sugestii(care sigur au fost si pe eGaming). Acum e un gm pokemon cu niste texte scrise aiurea, cu quest-uri, crate-uri si giftbox-uri in prostie, mai bine s-ar scoate de tot job-urile. In 2011 cand m-am apucat stateam sa dau drop car la 15 minute sau cat era dar nu comenta nimeni nimic, toti faceau asta si intelegeau ca altfel nu se poate. Stateam si 30 min la conectare ca era serverul full, erau update-uri, era distractie pe atunci, foarte multe restrictii puse jucatorilor dar care aveau succes. Era si normal sa aiba succes din moment ce erau puse cum trebuie in aplicare. Erau numai oameni maturi in staff care stiau sa se ocupe. Cum a spus si Radu mai sus, atunci se comenta ca erau prea multe restrictii, acum parca erau bune restrictiile alea. Adminii isi vedeau de joc si se ocupau de server. Nu am prins wipe-ul din 2009 dar sunt sigur ca a fost un wipe de succes din moment ce eGaming crescuse dupa la statutul de cea mai mare comunitate din Romania, dar cum stim deja, ai sanse mici sa iti revi cand pici de la inaltime. Update-urile facute dupa ce XanTo nu s-a mai ocupat au fost degeaba, nu au dus decat la distrugerea serverului. Au fost si cateva bune de care era nevoie dar tot XanTo aducea chestii bune. Sistemul de teritorii era o inovatie la vremea aia pe samp, la fel si masinile personale, lucruri mici pe care el le-a adus in Romania si pe care le-a implementat cum trebuia ca sa atraga lumea. Acum daca mai adaug 2 eventuri pe server nu ii pot zice update pentru ca de fapt stric tot. Contra la wipe daca nu se modifica nimic.
 6. Nickname: aNdrei997 Level: 7 Vârsta reală: 17 Facțiuni precedente: - De ce dorești să te alături facțiunii For More Adrenaline ?: Doresc sa ma alatur factiunii FMA deoarece imi plac foarte mult cursele de masini. De asemenea, in aceasta factiune nu am fost deloc pe tot parcursul activitatii mele pe eGaming si mi se pare o idee destul de buna sa incerc si ceva nou. În ce interval orar joci SA-MP ?: De obicei seara, intre 20:00-02:00 si pe la pranz in functie de programul zilnic Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: Desigur Poți să lucrezi în echipă ?: Desigur Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://imgur.com/a/BuUzzos Alte precizări: "I've got the need for speed!"
 7. Deschizi gamemode-ul in pawno, dai CTRL+F si cauti numele respectiv si scrii ce vrei tu in locul lui iar apoi compilezi(F5).
 8. Salut, folosesc un GM de pe net la care am adaugat destul de multe lucruri iar zilele acestea testam panel-ul si system-ul de factiuni si am observat ca factiunile sunt buguite grav. Am refacut toate spawn-urile si HQ-urile pentru ca nu erau puse bine si nu te spawna unde trebuia. Acum vine alta problema, am schimbat id-urile la fiecare factiune pentru ca in GM factiunea 7 nu exista si acolo se incurcau toate asa ca am scazut 1 in fiecare id de factiune de la 8, adica factiunea cu id 8 a devenit 7, 9 a devenit 8 si tot asa. Problema este ca de exemplu, la comanda /departments(/d), LVPD nu poate sa scrie nimic, nu apare nimic desi am verificare facuta. http://pastebin.com/BhMyEmxf Cam asta e comanda, nu imi pot da seama ce e gresit.
 9. Da, se face. Daca nu s-ar face nu as putea nici eu sa ma loghez pe joc, conturile fiind tot in baza de date.
 10. mysql_log e gol, am verificat si eu acolo si da, CaRa, baza este facuta de mine si am adaugat toate chestiile necesare..
 11. Salut, am facut o comanda prin care playerii isi pot pune vip pe masina dar problema este ca vip-ul nu se salveaza si in baza de date. Va las mai jos codul ca sa vedeti mai clar despre ce e vorba.. CMD:upgradetovip(playerid, params[]) { if(PinLogged[playerid] == 0) return SCM(playerid, COLOR_LIGHTRED, "Trebuie sa introduci pin-ul mai intai. (/pin)"); if(PlayerInfo[playerid][pPremiumAccount] != 2) return SCM(playerid, COLOR_YELLOW, "Nu detii un cont VIP! Tasteaza /vipinfo pentru mai multe detalii!"); if(GetPlayerState(playerid) != PLAYER_STATE_DRIVER && GetPlayerState(playerid) != PLAYER_STATE_PASSENGER) return SCM(playerid, COLOR_WHITE, "Nu esti intr-un vehicul."); new vehicleid = GetPlayerVehicleID(playerid); new tipvehicul = GetVehicleModel(vehicleid); if(tipvehicul != 411) return SCM(playerid, -1, "Nu poti pune VIP pe alta masina in afara de Infernus!"); if(OwnedVeh(vehicleid) && CarInfo[cInfo][cVip] == 0) { CarInfo[cInfo][cVip] = 1; vUpdate(OwnedVeh(vehicleid), cVipx); PlayerInfo[playerid][pPremiumPoints] -= 50; SCM(playerid, COLOR_YELLOW, "Masina ta este acum o masina VIP!"); new str[300],strings[200]; mysql_format(SQL,str,sizeof(str),"UPDATE users SET `PremiumPoints`='%d' WHERE `name`='%s'",PlayerInfo[playerid][pPremiumPoints],PlayerInfo[playerid][pNormalName]); mysql_tquery(SQL,str,"",""); mysql_format(SQL,strings,sizeof(strings),"UPDATE cars SET `Vip`='%d' WHERE `ID`='%d'",CarInfo[cInfo][cVip],CarInfo[cInfo][cID]); mysql_tquery(SQL,strings,"",""); } return 1; }
 12. Nick-ul tau: andrei997 Nume: Radu Prenume: Andrei Varsta: 17 Locatia: Rm. Valcea Jocul/rile Preferat(e): SAMP, CS:GO, FIFA O scurta descriere despre tine: Sunt o persoana de treaba, am simtul umorului, imi place sa imi fac prieteni noi. In trecut am mai activat pe aceasta comunitate dar din cauza ca nu prea aveam timp liber am decis sa plec. Acum, vazand ca nu mai e asa cum stiam eu, am decis sa ii dau o noua sansa comunitatii pe care am invatat foarte multe, care desi eram un copil cand am inceput sa activez pe ea tot m-a primit si mi-a acordat sanse de care nu am profitat atunci. De unde ai aflat de eGaming: Am aflat in 2011 de la un vechi prieten care activa atunci pe ea si am activat pana in anul 2014 fara pauze. O poza cu tine(sa vedem si noi cu cine stam de vorba,nu este neaparat sa pui o poza): Nu e necesar