andrei997

Members
 • Content Count

  637
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

About andrei997

 • Rank
  Do you have a problem?!
 • Birthday 04/01/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Valcea
 • Interests
  PayDay

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  andrei997
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

3,919 profile views
 1. Nickname: aNdrei997 Level: 7 Vârsta reală: 17 Facțiuni precedente: - De ce dorești să te alături facțiunii For More Adrenaline ?: Doresc sa ma alatur factiunii FMA deoarece imi plac foarte mult cursele de masini. De asemenea, in aceasta factiune nu am fost deloc pe tot parcursul activitatii mele pe eGaming si mi se pare o idee destul de buna sa incerc si ceva nou. În ce interval orar joci SA-MP ?: De obicei seara, intre 20:00-02:00 si pe la pranz in functie de programul zilnic Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: Desigur Poți să lucrezi în echipă ?: Desigur Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://imgur.com/a/BuUzzos Alte precizări: "I've got the need for speed!"
 2. Deschizi gamemode-ul in pawno, dai CTRL+F si cauti numele respectiv si scrii ce vrei tu in locul lui iar apoi compilezi(F5).
 3. Cei care inca doresc sa se implice intr-un server de SAMP pe eGaming ii rog, daca vor, sa imi dea diverse sugestii pentru un server, care va fii cat de cat asemanator cu eGaming-ul.

 4. Daca prin absurd, as face o cerere sa deschid un server de SAMP RPG pe comunitate si ar fii aprobata, cati ar mai intra sa joace oare?

  1. Show previous comments  1 more
  2. Breack

   Breack

   Poate ca ar fi cativa, nu stii niciodata pana nu incerci. Dar ar trebui foarte  multa promovare. La multi le este dor de samp, cu un pic de reclama si cativa oameni interesati, e posibil sa se faca un server cat de cat decent. 

  3. andrei997

   andrei997

   E posibil, dar si foarte greu, avand in vedere ce comunitati exista la ora actuala.

  4. AndreusSuprem

   AndreusSuprem

   eu intru sigur!

    

    

 5. Ce mai e pe aici pe forum?

  1. VRazvan

   VRazvan

   Voteaza serverul de Minecraft. Si iti spun eu. Click aici: mc-eg.com/vote

  2. FenomenaL

   FenomenaL

   tu esti :)))

 6. Salut, folosesc un GM de pe net la care am adaugat destul de multe lucruri iar zilele acestea testam panel-ul si system-ul de factiuni si am observat ca factiunile sunt buguite grav. Am refacut toate spawn-urile si HQ-urile pentru ca nu erau puse bine si nu te spawna unde trebuia. Acum vine alta problema, am schimbat id-urile la fiecare factiune pentru ca in GM factiunea 7 nu exista si acolo se incurcau toate asa ca am scazut 1 in fiecare id de factiune de la 8, adica factiunea cu id 8 a devenit 7, 9 a devenit 8 si tot asa. Problema este ca de exemplu, la comanda /departments(/d), LVPD nu poate sa scrie nimic, nu apare nimic desi am verificare facuta. http://pastebin.com/BhMyEmxf Cam asta e comanda, nu imi pot da seama ce e gresit.
 7. Da, se face. Daca nu s-ar face nu as putea nici eu sa ma loghez pe joc, conturile fiind tot in baza de date.
 8. mysql_log e gol, am verificat si eu acolo si da, CaRa, baza este facuta de mine si am adaugat toate chestiile necesare..
 9. Salut, am facut o comanda prin care playerii isi pot pune vip pe masina dar problema este ca vip-ul nu se salveaza si in baza de date. Va las mai jos codul ca sa vedeti mai clar despre ce e vorba.. CMD:upgradetovip(playerid, params[]) { if(PinLogged[playerid] == 0) return SCM(playerid, COLOR_LIGHTRED, "Trebuie sa introduci pin-ul mai intai. (/pin)"); if(PlayerInfo[playerid][pPremiumAccount] != 2) return SCM(playerid, COLOR_YELLOW, "Nu detii un cont VIP! Tasteaza /vipinfo pentru mai multe detalii!"); if(GetPlayerState(playerid) != PLAYER_STATE_DRIVER && GetPlayerState(playerid) != PLAYER_STATE_PASSENGER) return SCM(playerid, COLOR_WHITE, "Nu esti intr-un vehicul."); new vehicleid = GetPlayerVehicleID(playerid); new tipvehicul = GetVehicleModel(vehicleid); if(tipvehicul != 411) return SCM(playerid, -1, "Nu poti pune VIP pe alta masina in afara de Infernus!"); if(OwnedVeh(vehicleid) && CarInfo[cInfo][cVip] == 0) { CarInfo[cInfo][cVip] = 1; vUpdate(OwnedVeh(vehicleid), cVipx); PlayerInfo[playerid][pPremiumPoints] -= 50; SCM(playerid, COLOR_YELLOW, "Masina ta este acum o masina VIP!"); new str[300],strings[200]; mysql_format(SQL,str,sizeof(str),"UPDATE users SET `PremiumPoints`='%d' WHERE `name`='%s'",PlayerInfo[playerid][pPremiumPoints],PlayerInfo[playerid][pNormalName]); mysql_tquery(SQL,str,"",""); mysql_format(SQL,strings,sizeof(strings),"UPDATE cars SET `Vip`='%d' WHERE `ID`='%d'",CarInfo[cInfo][cVip],CarInfo[cInfo][cID]); mysql_tquery(SQL,strings,"",""); } return 1; }
 10. Nick-ul tau: andrei997 Nume: Radu Prenume: Andrei Varsta: 17 Locatia: Rm. Valcea Jocul/rile Preferat(e): SAMP, CS:GO, FIFA O scurta descriere despre tine: Sunt o persoana de treaba, am simtul umorului, imi place sa imi fac prieteni noi. In trecut am mai activat pe aceasta comunitate dar din cauza ca nu prea aveam timp liber am decis sa plec. Acum, vazand ca nu mai e asa cum stiam eu, am decis sa ii dau o noua sansa comunitatii pe care am invatat foarte multe, care desi eram un copil cand am inceput sa activez pe ea tot m-a primit si mi-a acordat sanse de care nu am profitat atunci. De unde ai aflat de eGaming: Am aflat in 2011 de la un vechi prieten care activa atunci pe ea si am activat pana in anul 2014 fara pauze. O poza cu tine(sa vedem si noi cu cine stam de vorba,nu este neaparat sa pui o poza): Nu e necesar
 11. SQLSTATE[HY000] [2002] Connection timed out
 12. Da , corespund. De acolo le-am si luat.