Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Community Reputation

21 Excellent

About andrei997

 • Rank
  Do you have a problem?!
 • Birthday 04/01/2001

Profile Information

 • Gender
  Array
 • Location
  Array
 • Interests
  Array

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Array
 • GFX Skill
  Array

Recent Profile Visitors

4,412 profile views
 1. Eu lucrez de aproximativ un an si ceva la un gamemode iar hosting oricum probabil serverul ar merge cel mai bine pe un dedicat.
 2. Avand in vedere ca a aparut categoria asta, ar fii frumos sa se incerce si deschiderea unui server rpg de gta v. E platforma rage.mp sau fivem pe care s-ar putea deschide un server.
 3. Deschizi gamemode-ul in pawno, dai CTRL+F si cauti numele respectiv si scrii ce vrei tu in locul lui iar apoi compilezi(F5).
 4. Ce mai e pe aici pe forum?

  1. VRazvan

   VRazvan

   Voteaza serverul de Minecraft. Si iti spun eu. Click aici: mc-eg.com/vote

  2. FenomenaL

   FenomenaL

   tu esti :)))

 5. Salut, folosesc un GM de pe net la care am adaugat destul de multe lucruri iar zilele acestea testam panel-ul si system-ul de factiuni si am observat ca factiunile sunt buguite grav. Am refacut toate spawn-urile si HQ-urile pentru ca nu erau puse bine si nu te spawna unde trebuia. Acum vine alta problema, am schimbat id-urile la fiecare factiune pentru ca in GM factiunea 7 nu exista si acolo se incurcau toate asa ca am scazut 1 in fiecare id de factiune de la 8, adica factiunea cu id 8 a devenit 7, 9 a devenit 8 si tot asa. Problema este ca de exemplu, la comanda /departments(/d), LVPD nu poate sa scrie nimic, nu apare nimic desi am verificare facuta. http://pastebin.com/BhMyEmxf Cam asta e comanda, nu imi pot da seama ce e gresit.
 6. Da, se face. Daca nu s-ar face nu as putea nici eu sa ma loghez pe joc, conturile fiind tot in baza de date.
 7. mysql_log e gol, am verificat si eu acolo si da, CaRa, baza este facuta de mine si am adaugat toate chestiile necesare..
 8. Salut, am facut o comanda prin care playerii isi pot pune vip pe masina dar problema este ca vip-ul nu se salveaza si in baza de date. Va las mai jos codul ca sa vedeti mai clar despre ce e vorba.. CMD:upgradetovip(playerid, params[]) { if(PinLogged[playerid] == 0) return SCM(playerid, COLOR_LIGHTRED, "Trebuie sa introduci pin-ul mai intai. (/pin)"); if(PlayerInfo[playerid][pPremiumAccount] != 2) return SCM(playerid, COLOR_YELLOW, "Nu detii un cont VIP! Tasteaza /vipinfo pentru mai multe detalii!"); if(GetPlayerState(playerid) != PLAYER_STATE_DRIVER && GetPlayerState(playerid) != PLAYER_STATE_PASSENGER) return SCM(playerid, COLOR_WHITE, "Nu esti intr-un vehicul."); new vehicleid = GetPlayerVehicleID(playerid); new tipvehicul = GetVehicleModel(vehicleid); if(tipvehicul != 411) return SCM(playerid, -1, "Nu poti pune VIP pe alta masina in afara de Infernus!"); if(OwnedVeh(vehicleid) && CarInfo[cInfo][cVip] == 0) { CarInfo[cInfo][cVip] = 1; vUpdate(OwnedVeh(vehicleid), cVipx); PlayerInfo[playerid][pPremiumPoints] -= 50; SCM(playerid, COLOR_YELLOW, "Masina ta este acum o masina VIP!"); new str[300],strings[200]; mysql_format(SQL,str,sizeof(str),"UPDATE users SET `PremiumPoints`='%d' WHERE `name`='%s'",PlayerInfo[playerid][pPremiumPoints],PlayerInfo[playerid][pNormalName]); mysql_tquery(SQL,str,"",""); mysql_format(SQL,strings,sizeof(strings),"UPDATE cars SET `Vip`='%d' WHERE `ID`='%d'",CarInfo[cInfo][cVip],CarInfo[cInfo][cID]); mysql_tquery(SQL,strings,"",""); } return 1; }
 9. Nick-ul tau: andrei997 Nume: Radu Prenume: Andrei Varsta: 17 Locatia: Rm. Valcea Jocul/rile Preferat(e): SAMP, CS:GO, FIFA O scurta descriere despre tine: Sunt o persoana de treaba, am simtul umorului, imi place sa imi fac prieteni noi. In trecut am mai activat pe aceasta comunitate dar din cauza ca nu prea aveam timp liber am decis sa plec. Acum, vazand ca nu mai e asa cum stiam eu, am decis sa ii dau o noua sansa comunitatii pe care am invatat foarte multe, care desi eram un copil cand am inceput sa activez pe ea tot m-a primit si mi-a acordat sanse de care nu am profitat atunci. De unde ai aflat de eGaming: Am aflat in 2011 de la un vechi prieten care activa atunci pe ea si am activat pana in anul 2014 fara pauze. O poza cu tine(sa vedem si noi cu cine stam de vorba,nu este neaparat sa pui o poza): Nu e necesar
 10. SQLSTATE[HY000] [2002] Connection timed out
 11. Da , corespund. De acolo le-am si luat.
 12. UCP. Cum au comunitati gen bug.....
 13. Salut , astazi am urcat pe un host un gamemode si am vrut sa conectez si panel-ul la respectivul server. Am pus toate datele doar ca nu imi merge panel-ul. Pentru cei care urma sa intrebe , da , gm-ul este pe mysql. Astept intrebari cu ce informatii sa va dau pentru a remedia problema.
×
×
 • Create New...