KeLLy

Manager CS Normal
 • Content count

  2177
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

KeLLy last won the day on 12 June 2013

KeLLy had the most liked content!

1 Follower

About KeLLy

 • Rank
  Toxicoman
 • Birthday 12/28/95

Contact Methods

 • Skype
  marius8312

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pitesti
 • Interests
  Anonymous

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  KeLLy
 • Nick CS
  KeLLy
 • GFX Skill
  No Info
 • GFX Battle Loses
  1

Recent Profile Visitors

25963 profile views
 1. ovidiu666 - admin scos.
 2. @Ovidiu666 ce ai de spus ?
 3. Buna seara. Dupa cum bine stiti, serverul de Counter-Strike 1.6 Mod Normal, a fost redeschis de ceva timp, DAR ... Avem nevoie de sprijinul vostru , mai exact : In fiecare duminica (momentan, daca nu dam randament, vom mari numarul de zile / saptamana - nici sa va stresez prea mult) , avem nevoie de cat mai multi membrii on, daca se poate, server full, doar 30 de minute in fiecare duminica. De ce fac asta ? Pai e simplu. Eu in momentul in care dau drumul la promovare , trebuie sa am ceva playeri pe server, pentru ca, daca X imi intra pe server si nu exista decat 1-2 playeri, pleaca pe motiv ca se plictiseste . PS: Nu este vorba decat de 1-2 zile de acest gen, pana formez un grup micut de playeri, dupa ma folosesc de ei si profit de momentul de promovare.
 4. Acceptat. Astept PM cu nick si pass.
 5. Incepand cu ziua de Duminica , 21.01.2018 , La Cosa Nostra va sustine minim un antrenament pe saptamana ! Antrenorul va fi ales la sedinta. Vom merge pe acelasi regulament din trecut : 3 absente la antrenament = 1 faction warn.
 6. Duminica , in data de 21.01.2018, la orele 20:00 voi sustine o sedinta in care vom pune la punct toate problemele factiunii, deoarece nu avem gram de organizare . Totodata tin sa va anunt ca eu voi fii un lider pe stil vechi si anume : Voi readuce antrenamentele saptamanale in cadrul factiunii (automat voi alege un antrenor) . Voi alege cativa responsabili pentru jobul Arms. Restul sunt confidentiale si se discuta la sedinta . ATENTIE : Prezenta este mai mult decat obligatorie, dar cei ce lucreaza sunt rugati sa-mi trimita un PM . Accept sa-mi lipsiti doar daca sunteti la job si cam atat. La scoala la ora aia nu sunteti, iar de invatat , luati o pauza de 15 minute.
 7. Cautam admini cs.egaming.ro 

  Mai multe detalii aici : 

   

 8. Cautam admini ! Dupa cum spune si titlul topicului , cautam admini pentru serverul de Counter-Strike 1.6 , mod normal : cs.egaming.ro . Cererile se fac aici : https://forum.egaming.ro/forum/851-cereri-admin-slot/ ( RESPECTATI MODELUL ) Deoarece serverul abia a fost redeschis si neavand playeri (in aceste momente) , nu am pretentia sa aveti o anumita activitate pana in momentul in care faceti cererea , dar cititi cu atentie ce vreau de la un viitor admin : Sa fie activ, minim 10h pe saptamana pe server . Sa colaboreze si sa faca exact ceea ce i se cere si nimic mai mult. (strict legat de server ! ) Sa aiba un limbaj decent . Sa contribuie la dezvoltarea serverului (promovare) . Sa-si respecte colegii din staff .
 9. S-a redeschis serverul de CS 1.6 Normal.  IP : cs.egaming.ro ! 

  1. ToTaLA

   ToTaLA

   Uu bun, bun :D Succes. Si eu deschid minecraftul la 4 :D

  2. KeLLy

   KeLLy

   Bun ! 

    

 10. Redeschidere server CS 1.6 normal Avem placerea sa va anuntam ca din data de 10.01.2018, s-a redeschis serverul de Counter-Strike 1.6 normal . Ip-ul serverului ramane neschimbat : cs.egaming.ro Va astept in numar cat mai mare pe server. Multumim !
 11. Ce inseamna avatarul tau ? Ne arati ca stii sa mergi ? :O

 12. Hai sal000t. KFF
 13. La multi ani pisi

  1. KeLLy

   KeLLy

   Mersi pisi, te pup 

 14. Craciun Fericit !!! 

 15. sal kf