DavidMDFK123

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About DavidMDFK123

 • Rank
  Joiner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Numele Tau (Real): Draguleli David Andrei Nume pe server : IR|David Varsta: 15 ani Link PROFIL FACEBOOK: https://www.facebook.com/DavidMDFK123 Descrierea ta personala (minim 80 cuvinte): Ma numesc David , am 15 sunt din Bucuresti Judetul Ilfov. Sunt o persoana calma , glumesc si inteleg gluma pana in limita bunului simt , sunt pasionat de sport si jocurile pe calulator si de pe ps4 . Nu sunt genul de om nesimtit , si principiile pe care traiesc sunt bazate pe respect reciproc , urasc nesimtire si bataia de joc la adresa cuiva si . Doresc sa intru is Staff pentru a ajuta comunitatea ! In ultimul rand vreau sa spun ca mi-ar face o mare placere sa fac parte din Staff-ul server-ului! Multumesc! Ce parere ai despre SCOALA STAFF ? :Este o idee foarte buna pentru ca asa se alege Staff-ul competent,in plus ca avem ocazia de a invata lucruri noi!
 2. Numele Tau (Real): Draguleli David Andrei Nume pe server : HD|DavidMDFK123 Varsta: 15 ani Link PROFIL FACEBOOK: https://www.facebook.com/DavidMDFK123?ref=bookmarks Descrierea ta personala (minim 80 cuvinte): Ma numesc David , am 15 sunt din Bucuresti Judetul Ilfov. Sunt o persoana calma , glumesc si inteleg gluma pana in limita bunului simt , sunt pasionat de sport si jocuri pe calculator . Sunt un om cu bun simt,nu sunt neisimtit si respect oamenii mai mari decat mine. Doresc sa intru in STAFF pentru ca este o oportunitate imensa sa fii moderator. In ultimul rand vreau sa spun ca mi-ar face o mare placere sa fac parte din Staff-ul server-ului! Sper sa fiu acceptat! Ce parere ai despre SCOALA STAFF ? : E o idee foarte buna pentru ca asa se alege Staff-ul competent si nu oricine si in plus avem ocazia de a invata.
 3. Numele Tau (Real): Draguleli David Andrei Nume pe server : HD|DavidMDFK123 Varsta: 15 ani Link PROFIL FACEBOOK: https://www.facebook.com/DavidMDFK123?ref=bookmarks Descrierea ta personala (minim 80 cuvinte): Salut,ma numesc David,am 15 ani si locuiesc in orasul Bucuresti.De fel sunt glumet dar cand este nevoie sunt serios.Pe server sunt activ aproape toata ziua, nu fac nimic altceva inafara de a ma juca MTA,sunt un baiat calm si imi plac foarte mult masinile.Sunt un baiat prietenos si si foarte respectuos.Mi-as dori foarte mult sa fac parte din STAFF,este o sansa unica sa fii STAFF pe un server.Sper sa fiu acceptat!!! Ce parere ai despre SCOALA STAFF ? : Am o parere foarte buna!Este o sansa unica sa devii moderator pe acest server!
 4. Numele Tau (Real) :Draguleli David Andrei Nume pe server : [LSCTY]DavidMDFK123 Varsta: 15 ani Link PROFIL FACEBOOK: https://www.facebook.com/DavidMDFK123?ref=bookmarks Descrierea ta personala(minim 80 de cuvinte): Ma descriu a fii un baiat cuminte , de treaba , bine pus la punct , imi place sa ies afara cu prietenii , sa ma joc , sa interactionez cu persoane noi , sa imi fac prieteni noi. Descrierea mea personala : Ma descriu a fi un baiat de inaltime mare , potrivita pentru varsta mea , am parul brunet , tenul pielii putin mai albicios de fel. Intr-un final ma descriu fiind un baiat de treaba si modest. Ce parere ai despre SCOALA STAFF ? : Am o parere foarte buna , deoarece , ai cum s-ar spune o sansa in plus sa devii membru al echipei staff.