ANNOUNCEMENT

VIP
 • Content Count

  1,089
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  37

ANNOUNCEMENT last won the day on 29 January

ANNOUNCEMENT had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About ANNOUNCEMENT

 • Rank
  eGaming Public Notice Announcing

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

22,156 profile views
 1. Amenzi: Detinerea de materiale: 8.000$ Expunere indecenta: 4.000$ Gesturi vulgare: 5.000$ Jignirea politistului (nu se includ injuraturile): 20.000$ Parcarea neregulamentara: 6.000$ Deranjarea celorlalti playeri in trafic: 10.000$ + anularea permisului de conducere Conducerea neregulamentara: 7.000$ Participarea la curse ilegale: 15.000$ Folosirea / detinerea de sistem NOS pe masina: 12.000$ + anularea permisului de conducere Folosirea / detinerea de sistem hidraulic pe masina: 12.000$ + anularea permisului de conducere Neprezentarea licentei de arme: 15.000$ + confiscarea armelor + anularea licentei (daca exista) Refuzul perchezitionarii automobilului: 10.000$ + anularea permisului de conducere Posesia ilegala de arme: 15.000$ + anularea licentei + confiscarea armelor * Daca jucatorul nu detine licenta pentru arme, va fi arestat. * Licenta pentru arme este valabila pentru: Deagle, SDPistol, M4, Shotgun, Knife si Rifle. * Licenta de arme iti da voie sa porti armele precizate mai sus, dar este strict interzis sa tragi focuri de arma in public. (!) Daca ai alte arme pe langa cele acoperite de licenta, ti se vor confisca toate armele. (!) Daca esti vazut ca tragi cu armele, in alta situatie decat cea de legitima aprare, iti vor fi confiscate armele. ATENTIE ! Daca vinovatul se comporta exemplar, coopereaza cu politistul, ii vorbeste frumos, nu ii adreseaza injurii, amenda o sa fie mai mica. In cazul in care nu coopereaza cu politistul, ii adreseaza injurii, amenda poate fi marita pana la suma de 25.000$.
 2. Moduri interzise -lista completa- Deoarece multi playeri au avut de suferit in urma folosirii unor moduri interzise am decis sa fac acest topic pentru a fi destul de clar pentru toata lumea, chiar daca multe dintre aceste moduri care s-au folosit au fost deja anuntate de catre membrii staffului ca fiind interzise. Lista de mai jos cuprinde toate modurile interzise pe serverul de SAMP si sunt considerate drept Programe ajutatoare sau Hackuri si prin folosirea lor riscati sa primiti ban permanent. Sunt interzise toate modurile de tip DAMAGE Informer. Aceste moduri ofera avantaje jucatorilor la waruri oferindu-le acestora [email protected] in timp real atunci cand nimeresc un jucator la o distanta mai mare decat serverul permite afisarea numelui si a HP Bar-ul acestuia fie prin sunete, fie prin efecte vizuale sau chiar prin text. Sunt interzise toate modurile de tip Parkour. Aceste moduri poate oferi avantaje atunci cand sunteti alergati de politie sau fie ca sunteti politisti si alergati un infractor sau pentru a castiga diferite eventuri. Este interzis modul Static Crosshair. Acest mod afiseaza tinta pe ecranul jucatorilor fara sa fie nevoie sa se apese Click dreapta. Este interzis modul Long Health Bar. Acest mod poate incarca HP-ul jucatorilor peste limita maxima. Este interzis modul Infinite Run. Acest mod ofera jucatorilor avantajul de a nu obosi atunci cand alearga. Sunt interzise toate modurile de tip Speed, atat cele ce ofera viteza mai mare cu vehicule cat si cele care ofera viteza mai mare caracterului. Sunt interzise modurile care permit jucatorilor sa alerge cu arme grele in mana (M4, Ak47, Rifle, etc.) Sunt interzise modurile ce adug modificari mai mult decat vizuale texturilor / adaugare texturi noi. Exemplu, mod ce aduce textura solida apei (sub forma de gheata) : Video Este interzisa logarea prin intermediul altor cliente asemanatoarea SA:MP-ului (ex: Rakdroid). Sunt interzise modurile ce pacalesc sistemul si serverul nu te considera AFK (ex: Auto-clicker).\ Sunt interzise modurile ce adug modificari mai mult decat vizuale texturilor / adaugare texturi noi. Exemplu, mod ce aduce textura solida apei (sub forma de gheata) : exemplu - https://www.youtube.com/watch?v=5OSEi4oMelA !Aceasta lista va fi actualizata pe parcurs daca este cazul asa ca urmariti acest topic pentru a nu avea surprize. !In caz ca gasiti un mod care nu se regaseste pe aceasta lista nu ezitati sa intrebati un Moderator SAMP daca este permis. Nu incercati sa jucati cu el stiind ca va ofera avantaje urmand ca atunci cand o sa fiti prinsi (fiindca o sa fiti) sa folositi scuza ca nu ati stiut ca e interzis.
 3. Descriere: Pe server-ul de SA:MP, verificarea playerilor suspecti de hack-uri, prin folosirea programului TeamViewer este activa. Asadar, in cazul in care un admin care sta spec si considera ca player-ul respectiv este suspect il poate supune pe acesta la "Teste TeamViewer". Reguli pentru cei testati: Un player este obligat sa accepte sa fie testat, sa ofere adminului id-ul si parola de la TeamViewer si sa permita controlarea pc-ului. Un player care refuza sa fie testat, refuza sa ofere acces la pc, da /quit, sau incearca sa iasa de pe server folosind orice alta scuza va primii ban 7 zile. Dupa expirarea ban-ului de 7 zile, un admin are voie sa-l supuna pe player-ul respectiv la teste, din nou. Daca acesta refuza si a 2a oara, va primi ban permanent. Un player va fii pedepsit cu ban chiar daca este prins cu hack-uri in alte foldere, sau hack-uri "nefolosite". Un player are dreptul sa ceara prezenta unui admin de level 3+ in cazul in care este supus la teste. Reguli pentru cei care efectueaza teste: Un admin are dreptul sa copieze in pc-ului unui player doar urmatoarele programe: "WinPrefetch", "OSForenics", "lastactivity", "everything". In cazul in care un admin copiaza alte fisiere in pc-ul unui player supus la teste, acesta are dreptul sa inchida accesul, iar admin-ul respectiv va fii suspendat. *Programele permise pentru control se pot actualiza, insa daca se v-a intampla asta, staff-ul eGaming v-a anunta oficial schimbarea. Unui admin ii este interzis sa caute mai mult de 15 minute in pc-ul unui player. Cele 15 minute incep din momentul in care adminul s-a logat in pc-ul player-ului. Unui admin de level 1-2 ii este permis sa faca teste teamviewer doar in cazul in care un admin de level 3+ este online. Un admin are obligatia de a sterge fisierele pe care le-a copiat in calculatorul celui verificat la finalul testelor, indiferent de verdict.
 4. In aceast topic veti gasi o lista cu toate modurile INTERZISE pe server-ul de SA:MP. Lista de mai jos cuprinde toate modurile interzise pe serverul de SAMP si sunt considerate drept Programe ajutatoare sau Hack-uri si prin folosirea lor riscati sa primiti ban permanent. Sunt interzise toate modurile de tip DAMAGE Informer. Aceste moduri ofera avantaje jucatorilor la waruri oferindu-le acestora [email protected] in timp real atunci cand nimeresc un jucator la o distanta mai mare decat serverul permite afisarea numelui si a HP Bar-ul acestuia fie prin sunete, fie prin efecte vizuale sau chiar prin text. Sunt interzise toate modurile de tip Parkour. Aceste moduri poate oferi avantaje atunci cand sunteti alergati de politie sau fie ca sunteti politisti si alergati un infractor sau pentru a castiga diferite eventuri. Este interzis modul Static Crosshair. Acest mod afiseaza tinta pe ecranul jucatorilor fara sa fie nevoie sa se apese Click dreapta. Este interzis modul Long Health Bar. Acest mod poate incarca HP-ul jucatorilor peste limita maxima. Este interzis modul Infinite Run. Acest mod ofera jucatorilor avantajul de a nu obosi atunci cand alearga. Sunt interzise toate modurile de tip Speed, atat cele ce ofera viteza mai mare cu vehicule cat si cele care ofera viteza mai mare caracterului. Sunt interzise modurile care permit jucatorilor sa alerge cu arme grele in mana (M4, Ak47, Rifle, etc.) De asemenea sunt interzise toate programele/modurile cunoscute drept hack-uri, ex: s0beit, aim, no-recoil, renko, etc.