Jump to content

NEWTV

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About NEWTV

  • Rank
    Joiner

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • Nick CS
    Array
  • Nick MC
    Array
  1. 1) Nickname in joc: NEWTV 2) Varsta: 17 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu, nu detin. 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Destula experienta, pot zice undeva pe la 5 ani, inainte de 1.5.2 cand distractia era maxima. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Da, de la Builder pana la Operator (luat prin donatie). 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da, l-am citit. 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 3 days, 16 hours and 32 minutes. 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) In fiecare zi construiesc, si iar construiesc, imi place sa construiesc, imi caut ceva amici sa ma joc, minam, exploram, ne ducem prin nether, le arat constructiile mele, vand case. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Deoarece sunt o fire calma, vad ca nu prea sunt helperi, 2 helperi mai vad cateodata dar stau AFK vreo 2 ore per zi.. ( cateodata ). 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Incepand de la activitate pana la seriozitate, pot ajuta playerii cu orice. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) TheTyty e de treaba, Razewr sau cum il cheama nu prea il vad pe server, sta mai mult afk. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Deoarece am mai fost helper si vreau sa fiu din nou, am vazut ca sunt multi playeri ce nu stiu anumite lucruri, mai mult adminii fac treaba in locul helperilor. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 12 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da. 16) Alte mentiuni: Noroc tuturor!
  2. 1) Nickname in joc: NEWTV2) Varsta: 173) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu.4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Destula exp pentru a ajuta playerii ce au nevoie de ajutor, si nu numai.5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: De cele mai multe ori am avut gradul Operator. In rest am avut V.I.P si helper dar perioade scurte.6) Ai citit regulamentul serverului?: da.7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: O zi si 23 ore. = aprox. 48 ore8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Intru pe server, si incep sa construiesc, mai si raspund la intrebarile ce playerii le adreseaza STAFF-ului, cand nu raspund ei raspund eu.. Stau de vorba cu adminii, la o gluma doua.9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da, toata ziua ma joc cu ei, facem glume, mai ales cu ally.10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Rabdarea mea excelenta ( se dovedeste faptului ca am peste 14 case facute ) si un teren mare. Vocabularul meu foarte bine dezvoltat si activitatea mea de 3-5 ore per zi.11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): De la activitate pana la seriozitate, vorbesc corect gramatical deci nu este nici-o problema.12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Nu prea am ce zice, activitate destul de scazuta... Intra 30min si iar ies.. Ar trebui mai multa activitate, si seriozitate nu bataie de joc sa stai 30min, mai bine lasi helperul decat sa ocupi o functie aiurea doar sa te afli in treaba.13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Deoarece au intrat playeri noi, incepatori, ce n-au habar de comenzi, si as vrea sa-i ajut desigur.14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 515) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da.16) Alte mentiuni: ally printesa mea.
  3. - NickName in joc: NEWTV - Varsta: 17 - De cat timp joci MineCraft?: 6 ani, acum 9 ani jucam alt joc asemanator cu minecraft. - Poza cu /ar check: - Poza cu o constructie realizata pe serverul de survival(Resurse propii): - Stii sa folosesti WorldEdit?: Da, oricum, un builder adevarat face munca manual. - Ai citit regulamentul? Da. a) A face parte din grupul Builders team este un sprijin acordat serverului de Minecraft, nu este sub nici o forma un beneficiu in favoare jucatorului ce detine aceasta sarcina.
  4. 1) Nickname in joc: NEWTV 2) Varsta: 17 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu. 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Am destula experienta pentru a avea helper, joc de la aproximativ 9 ani Minecraft, cu pauze, desigur. In 24 ore am reusit sa fac cel putin 7 case, am o avere destul de mare, 1kk + o casa. Joc Minecraft inca de cand era 1.3.5, cele mai frumoase amintiri le am pe 1.5.2. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Da, majoritatea functiilor au fost de Operator, pe servere de 100 playeri deoarece o mica parte din banii alocati catre host veneau de la mine. 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: Momentan, in prezent, am 24 ore. 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Ma numescc David, am varsta de 17 ani si sunt un baiat foarte de treaba, deschis la inima. Ma trezesc, ma spal pe dinti, ma duc la liceu, c-am asta-i rutina mea. Vin acasa, si ma joc la calculator, am admin pe 3 servere de CS 1.6, si urmeaza aici, pe Minecraft, sunt destul de responsabil si imi fac treaba ca la carte. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Pot lucra si acum, ca membru, desigur ca pot. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Sunt un baiat calm, scriu corect gramatical si nu prea ma incurc, sunt hotarat si asa voi ramane mereu. Pot ajuta playerii deoarece am rabdare, si acum ii ajut. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Le voi da noi venitilor sfaturi, si le voi da informatii. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Imi plac actualii membri ai grupului de helperi, se descurca, vorbesc corect gramatical si au un comportament destul de ok. Ii ajuta mereu pe playeri. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Deoarece simt nevoia sa ajut acest server (nu-s milos), as vrea sa-l ajut din toate punctele de vedere, poate voi atribui cu bani si la host, vedem cum ma descurc. Oricum, vad ca nu prea mai sunt helperi, Pick a luat mod, xSpritz nu prea mai frecventeaza pe server, este loc si pentru mine. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 4 voturi. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da. 16) Alte mentiuni: Succes tuturor.
×
×
  • Create New...