Pushki

Hall Of Fame
 • Content count

  4,081
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 Excellent

1 Follower

About Pushki

 • Rank
  Ignorance, yet knowledge.
 • Birthday 03/11/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Printre umbre si lumini
 • Interests
  Muzica

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  d
 • Nick CS
  d
 • GFX Skill
  Professional

Recent Profile Visitors

19,960 profile views
 1. Olga mulgea vaca, in lac se vedea invers.
 2. Si cam unde altundeva sugerezi tu ca ar fi trebuit sa postez daca ai inbox plin si nici o data de contact trecuta nicaieri? Foarte bine ca schimbi sistemul de joc, sper sa il structurezi mai bine acum.
 3. Nu ma intereseaza pe mine cine a fost arbitru, eu am spus ca e inadmisibil sa anunti un meci cu 15 minute inainte, si daca nu ma prezint la fix, sa il pierdem pentru neprezentare. Poate ca eram plecat, de unde ar trebui sa stiu cand joc? Normal ar fi sa anunti cel putin cu 1 zi inainte, sau daca te grabesti sa il organizezi repede, anunti inca din inscrieri ca meciulie se joaca in zilele alea si in fiecare dimineata postezi in ce ordine sunt. Vreau sa stiu cand putem sa ne jucam meciul cu jD.
 4. Alo, gara, cum adica pierdem prin forfeit? Ai postat acum 4 ore grupele si trebuia deja sa jucam meciurile? Adica odata inscris in competitie, trebuie sa stau cu ochii pe forum sa fiu pe faza, nu? Vezi ca nu imi place ce vad. Poate echipa mea vrea sa joace acum, si adversarii nu sunt on, tu ce faci, ne dai 6 puncte nu?
 5. 1. Sons of Anarchy 2. FlashForward 3. LOST 4. The Big Bang Theory 5. Supernatural
 6. Eu am sters din lucrarile lui legolas si v-am scos avatarele cu tenta pornografica, deoarece sunt interzise, am lamurit situatia intre timp.
 7. Pushki

  Now playing

  Stone Sour - Orchids http://www.youtube.com/watch?v=Ty8XndD106E
 8. Pushki

  Now playing

  Sonic Syndicate - Jack of Diamonds
 9. A mai avut loc o campanie de promovare mai de mult, cat despre cea cu "Iarta-ma", eu zic ca nu ar face decat sa creeze conflicte si mai mari in loc sa le micsoreze pe cele actuale. Fi-ti creativi, sa fie ceva mai diferit, interesant..
 10. Pushki

  Cancelarie

  Tu vrei neaparat sa ma sacai pe mine, si nu stii cum s-o dai. 1.Tigru69 - 9 2.Stefan94 - 5 3.PikNik - 8 4.aLeex28 - 7 5.ForeverStrong - 5 6.Alynn - 3 7.Eazy_ - 6 8.yoobogdan - 7 9.George1995 - 2 10.Tiny - 4 11.gongeaaa - ABSENT 12.UnycatuL - 9 13.blackMOON - 7 14.Juice - ABSENT 15.jwale4fun - ABSENT 16.qpzoR - 10 17.DanyDany - 5
 11. Pushki

  Pauza

  www.sigtutorials.com www.deviantart.com Nu v-am interzis sa va uitati pe alte site-uri sau va documentati strict. La scoala invatati strict ce da profesorul la clasa sau va mai uitati si prin manual ?
 12. Pushki

  Pauza

  Hai sa va mai explic odata, ca vad ca nu vreti sa obtineti decat cearta. Notele se dau 75%, 3/4 cat de bine ai respectat tutorialul, si 25%, 1/4 cum arata lucrarea la sfarsit. Cu alte cuvinte, daca ai respectat fiecare pas, dar la sfarsit nu a iesit ceva bun, primesti 7.5, pe de alta parte, daca lucrarea ta e una de oscar, dar n-are treaba cu tutorialul, mai mult de 2.5 nu primesti. Va rog sa intelegeti asta si sa nu va mai certati pe note. NU ESTE UN CONCURS. Ideea este ca toata lumea sa treaca mai departe cu note cat mai mari, nu ca ala are cu 0.15 mai mult ca mine. Nu mai criticati notele profesorilor, si nu mai incercati sa imi explicati ca sunt note pe pile. Stiu ei bine ce fac. Nu va convine, sunteti liberi sa va retrageti, nu v-a obligat nimeni sa veniti aici, eu am redeschis aceasta scoala ca sa va ajut pe voi sa invatati GFX, nu sa va certati intre voi si sa faceti scandal.
 13. Am un sfat pentru voi: Atunci cand redimensionati renderul / stock-ul, tineti SHIFT apasat, pentru a nu ii modifica rezolutia. Cand il turtiti sau il subtiati, se vede oribil, degeaba ii mai faceti efectele din jurul lui. Incercati sa ii pastrati rezolutia initiala, si daca o micsorati, sa o faceti proportional. Adica, pentru a-l redimensiona, folositi CTRL + T, si atunci cand tineti click apasat pe un colt, tineti si shift apasat.
 14. Pushki

  Pauza

  Foarte frumos din partea lui ca s-a inscris atunci.