Bau

VIP
 • Content count

  1169
 • Joined

 • Last visited

About Bau

 • Rank
  Active Gamer
 • Birthday 09/02/90

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Interests
  :P

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  n
 • Nick CS
  n
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

11304 profile views
 1. Salut , ce mai faceti ? P.S Craciun fericit !
 2. Reinstaleaza driverul de la placa video , asta ar trebui sa rezolve problam ... daca nu te astept din nou pe forum pentru a cauta alta solutie.
 3. Are perfecta dreptate ReDD are cateva lipsuri dar trebuie sa tinam cont si de vechimea lui care nu este deloc una mare este un browser la inceput dar lumea are pretenti pentru ca este facut de cei de la google.
 4. Tu vrei sa imi spui ca acest program minune al tau , ti-a sters unele fisisere uzuale de astfel din unele programe? Daca imi spui o astfel de descriere nu stiu daca imi pot da seama care este exact problema. Placa video este de la firma Nvdia?
 5. Bravo TySon. SOLVED
 6. Am incercat sa caut o rezolvare pentru problema ta ... este posibil sa existe un program special facut pentru SacamHack si windows 7 dar din pacate inca nu am apucat sa il gasesc. Il voi cauta in continuare sau de ce nu incearca sa folosesti si tu Google si vei vedea ca poti gasi singur o rezolvare ...
 7. Sa nu mai prind nici o adresa de mail in posturile voastre , daca doriti neaparat aveti la dispozitie sistemul de Private Message ( PM ) va rog sa il folositi.
 8. Am studiat putin acest telefon , si am vazut ca pretul este destul de accesibil pentru un telefon Touchscreen. Este un telefon micut si foarte simpatic observ ca foarte multi utilizator ai acestui telefon sunt de gen feminin pentru ca le ofera posibilitatea unor culor atractive portocaliu , roz , galben. Telefonul ofera destule optiuni interesante 256.000 culorii putin in comparatie cu noile telefoane care apar in aceasta perioada o memorie interna de 50 MB cu posibilitatea un cad MicroSD de pana la 16 GB. Din cate spuneti voi camera ar scoate mai mult de 2 mpx ... pentru ca altfel cei de la firma SAMSUNG nu ar fi avut nici un interes sa nu scrie in optiunile lui 3 mpx dar intradevar camera este de o calitate superioara si de accea in comparatie cu alte camere se vede o diferenta.
 9. Sunt perfect deacord eu asi merge la un biliard un suc ce spun si restu de prin Bucuresti ? Ne strangem 10-15 si o facem de-o petrecere?
 10. Nu stiu daca te mai intereseaza acest raspuns dar til voi da totusi poate pe viitor poate o sa ajute pe altcineva. Totul se deduce din cerintele acestui Windows. procesor: 1GHz (32 bit sau 64 bit)* - memorie: 1 GB(32bit)/2 GB(64bit)* <- - spatiu pe hard disk: 20 GB* - placa video: 128 MB (cu suport DirectX 9 pentru interfata Aero)* *aceste date sunt cu titlu informativ si sunt confirmate de Microsoft. Mai intai te asiguri de cerintele fiecarui program inainte sa il utilizezi.
 11. LOGITECH MX 310 (Considederat de cei mai multi gameri inraiti , unul dintre cele mai bune mouse-uri pt. shootere).
 12. Sarbatori Fericite dragi mei , la anu sa fi-ti mai bunii.
 13. Din cate cunosc eu invitatiile pe cZone si Iplay se primeste doar contra cost $$$ ... eu iti spun mai bine sa accepti invitati pe filelist este unul dintre cele mai bune trackere din Romania ... chiar mai bun decat Iplay.