Bau

Members
 • Content count

  1169
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Bau

 • Rank
  Active Gamer
 • Birthday 09/02/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Interests
  :P

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  n
 • Nick CS
  n
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

11355 profile views
 1. Bau

  [SOLVED]Bs Player

  A-ti deviat de la subiectul topicului , CLOSED.
 2. Pe plan militar Americani vor castiga intotdeauna din pricina tehnologiei avansate si binenteles datorita aliatilor pe care a reusit sa ii dobandeasca in timp. Americani dispun de asa zisul " Scut anti-rachete " conceput special sa depisteze orice focos nuclear sau racheta indreptata pe teritoriul ei este distrusa cu mult timp inainte sa poata provoca un dezastru , binenteles cel ecologic va fi intotdeauna. Se vede ca foarte multi dintre voi nu a-ti facut armata pentru a putea observa dotarile Romaniei ... va spun totul din surse sigure , si anume de la Tatal Meu care a avut atatea legaturi cu Armata si vrea sa imi trasmita acest lucru mie. Toata forta militara aflata pe teritoriul nostru este aceeasi cu ce-a aflata in Rusia , nimic special. Se stie ca de-a lungul istoriei statul roman a preferat sa cumpere forta militara din Rusia decat sa o produca ei insusi. Daca ne uitam in cartile de istorie , aici ar trebuie sa stiti cu totii. Romania mereu a fost de partea castigatoare niciodata aliantele noastre nu au iesit invinse.
 3. Iartama am mancat o litera REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f Era add nu ad. Ms pentru corectare Xanto daca nu postai nu realizam ca am gresit formula:)).
 4. Start / Run REG ad HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f Nu garantez ca iti va merge.
 5. Reinstaleaza driverul de la placa video , asta ar trebui sa rezolve problam ... daca nu te astept din nou pe forum pentru a cauta alta solutie.
 6. Click Start / Run si scrie urmatoare comanda REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f imi spui daca nu merge metoda asta mai incerca inca una.
 7. Bau

  Google Chrome

  Are perfecta dreptate ReDD are cateva lipsuri dar trebuie sa tinam cont si de vechimea lui care nu este deloc una mare este un browser la inceput dar lumea are pretenti pentru ca este facut de cei de la google.
 8. Tu vrei sa imi spui ca acest program minune al tau , ti-a sters unele fisisere uzuale de astfel din unele programe? Daca imi spui o astfel de descriere nu stiu daca imi pot da seama care este exact problema. Placa video este de la firma Nvdia?
 9. Am incercat sa caut o rezolvare pentru problema ta ... este posibil sa existe un program special facut pentru SacamHack si windows 7 dar din pacate inca nu am apucat sa il gasesc. Il voi cauta in continuare sau de ce nu incearca sa folosesti si tu Google si vei vedea ca poti gasi singur o rezolvare ...
 10. Sa nu mai prind nici o adresa de mail in posturile voastre , daca doriti neaparat aveti la dispozitie sistemul de Private Message ( PM ) va rog sa il folositi.