Osiris

Members
 • Content Count

  1,674
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Osiris last won the day on 29 October 2011

Osiris had the most liked content!

Community Reputation

183 Respected

About Osiris

 • Rank
  Dovahkiin
 • Birthday 06/12/1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Norway
 • Interests
  eGaming

Previous Fields

 • GFX Skill
  Novice
 1. Nu am spus ca au vrut sa scape de noi. Am spus ca au vrut sa ne creeze un "loc special" doar pentru noi, ca sa nu deranjam alte servere, ceea ce este perfect normal, avand in vedere nenumaratele cazuri de trolling, afk, leave, offensive language, venite din partea romanilor. Si nu cred ca e nevoie sa invat mai multe despre LoL, avand in vedere ca il joc din decembrie 2010.
 2. Ne-au facut varianta in romana pentru ca toti s-au saturat de romanii care intra si strica cheful altora de a juca. Asa au facut mai apoi cu polonezii, brazilienii si urmeaza si cu rusii. @ Cat despre competitie, sunt multe de discutat. De exemplu, daca va exista una, banuiesc ca se va juca pe serverul EUNE si va fi only level 30, pentru ca cei sub level 30, mai ales sub 20, nu vor avea rune de Tier 3 si vor fi in dezavantaj. E putin complicat. Eu unul astept sa devina Dota 2 free to play si sa facem o competitie ca sa jucam de la egal la egal, fara rune si alte chestii de genul asta.
 3. 6 si 106, mersi tatii .
 4. Marvin the Martian. Cel de jos, din mijloc.
 5. In loc sa dai Save As, tot in meniul File te duci la Save for web & devices. O sa iti apara o fereastra si ai acolo mai multe extensii .gif, .jpg, .png etc.
 6. Osiris

  [SOLVED]Photoshop

  eGaming nu sustine warrez-ul. Va rog nu mai postati link-uri catre surse ilegale.
 7. Sa folosesti mereu Hardness 0 ca sa stergi ceva si sa nu se "observe". Closed.
 8. Ti-au iesit foarte bine, bravo . Imi place layout-ul cu Skyrim, stii tu de ce .
 9. Update major. ! Toate tutorialele vechi (nefunctionale) au fost sterse. ! Lista tutorialelor a fost updatata.
 10. Cand dai File-New la Background selectezi "Transparent" apoi pui textul dupa placul tau.
 11. Ti-as da eu insumi PRO la GFX Skill dar nu am acces . Superb din nou, le ai bine cu domeniul asta, ma refer la sig-uri si WD. Nu te opri niciodata din ce ai inceput. Chiar daca o sa mai dai gres, continua sa incerci. Te mai astept cu niste layout-uri xD.
 12. Superb, nota 10 de la mine. Ca o observatie minora, sa mai lucrezi putin la text, in rest nu am ce comenta, bravo .
 13. Osiris

  MisterS creation

  Iti ies lucrari din ce in ce mai slabe pentru ca esti prea stresat si mereu ceri pareri si critici, ceea ce nu este un lucru rau, ci foarte bun, dar toti isi spun parerea lor, fiecare fiind diferita de cealalta si astfel nu mai stii ce sa faci. Aduna-te, trage aer in piept si aminteste-ti cum ai procedat la o lucrare pe care o consideri tu foarte foarte buna (facuta de tine) si urmeaza aceeasi pasi, improvizeaza, inoveaza si incearca sa aduci plusuri noii tale lucrari.
 14. Aici postati doar daca vreti sa purtati una dintre lucrarile lui si care este aceea, nu pareri. RazvanC - disable 24h nofear - disable 24h Hardnet - disable 24h