Welcome to The Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.

aSisTeNt

Hall Of Fame
 • Content Count

  8,171
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  64

aSisTeNt last won the day on 10 February 2014

aSisTeNt had the most liked content!

Community Reputation

2,303 Celebrated

6 Followers

About aSisTeNt

 • Rank
  Darkness - retired
 • Birthday 08/13/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.egaming.ro/

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

129,908 profile views
 1. La Multi Ani Maestre !

  La multi ani Sharp-Orizont !

 2. La multi ani ! :)

 3. La Multi Ani !

 4. La multi ani!

 5. La Multi Ani :* Pe aici cand mai treci si tu :D ?

 6. vino inapooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooi, hai vino inapoooooooooooooooooooooi!!!

  1. Show previous comments  18 more
  2. SMOKER

   SMOKER

   Voi credeti ca daca ar veni asistent inapoi vor aparea din pamant 200 de playeri ? Din moment ce cu totii ati jucat pe vremea cand el administra comunitatea, stiti si faptul ca intra o data la o saptamana - doua pe forum ceea ce denota ca lucrurile stagnau. Voi nu sunteti multumiti de Kawa care e online 24/24 pe forum si daca ati vedea voi Private Zone-ul unde posteaza de minim 50 de ori pe zi si isi da interesul, v-ati schimba parerea. Voi va plangeti ca nu sunt playeri, ca nu aveti cu cine sa jucati, insa ati facut macar un efort cat de mic ar fi el pentru a opri hate-ul asta care vine de la niste oameni frustrati ori ca si-au pierdut functiile, ori ca n-au primit destula atentie cand erau mici si s-au transformat in niste mici psihopati care vor doar raul? E usor sa te plangi cand nu faci parte din niciun proiect si e usor sa nu-ti pese cand altii se chinuie si nu reusesc sa va faca voua pe plac.

  3. RespawN

   RespawN

   Haideti sa aruncam cu caca in smoker, vorbeste doar prostii 

  4. SMOKER

   SMOKER

   Nu mai arunca cu fosti admini

 7. Propunere respinsa. Atata munca pentru un buletin care sa se actualizeze la un interval de timp doar pentru a pune la un about me. Closed.
 8. Sa vedem. O sa lucrez si la forum, sa vad cum le programez ...
 9. Din pacate aceasta propunere este respinsa. Eu zic ca nu e nevoie de bump pentru un user pentru ca se va abuza. Eu cand ma uit la un subforum vreau sa vad ultimul topic nu bump-ul vreunui ametit care tine el musai sa raspunda cineva la topicului lui. Cu bump sau fara bump tot asa intra un moderator sa iti raspunda la topicuri, asa vei avea numai nebuni care dau mereu bump bump ca se cred ei buricul pamantului. Closed.
 10. Nu e o idee rea. Le voi prezenta grafferilor pentru o parere. Closed.
 11. Sunt niste idei generale. Aceste lucruri trebuiesc discutate si vazut ce si cum. E greu sa dai un raspuns acum. Faza cu unban in schimb mi se pare inutila sincer. Ai luat ban stii bine ce trebuie sa faci. E o pierdere de timp pentru oricine sa intre mereu acolo sa raspunda non-stop "banul ramane" ca altceva sigur nu o sa fie. Conectarea prin site are rostul ei, nu e facuta doar de dragul de a fi facuta. Poate sa facem ceva intermediar nu stiu, sa poti crea cont din joc dar sa il activezi in 3 zile de la creare pe site ( nu stiu e o idee ). Topicul de sugestii va fi redeschis.
 12. La Multi Ani SA:MP! 5 ani Ne bucuram ca am reusit sa sarbatorim al 5-lea an impreuna cu voi, playerii serverul de SAMP. Vrem sa stiti ca fara voi nu am fi reusit asta si pentru asta va multumim. Petrecerea de aniversare se va tine astazi, nu mentionam o ora anume pentru ca vrem sa fie totul spontan. Tot ce va putem spune este sa stati alaturi de noi si nu veti regreta. Impreuna cu staff-ul eGaming SAMP, am hotarat sa va facem o surpriza placuta si asteptata de multa lume. Toate ban-urile au fost scoase!!! Va dorim un joc cat mai placut. Haideti sa lasam invidia si rautatea deoparte si sa incercam sa ne distram impreuna pe server de SA:MP. Aratati-ne ca multi dintre voi care ati fost banati v-ati schimbat si meritati o a doua sansa ! La multi ani eGaming SAMP!