Vlad26

Moderator Global
 • Content count

  5361
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

Vlad26 last won the day on 20 April

Vlad26 had the most liked content!

About Vlad26

 • Rank
  You hoes couldn't roast me with the shit I wrote you.
 • Birthday 08/26/95

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  SouthSide 13
 • Interests
  Roxi

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Vlad26
 • GFX Skill
  Medium

Recent Profile Visitors

21296 profile views
 1. Suntem in cautare de noi membrii pentru departamentul de promovare. Daca doriti sa ne ajutati, va asteptam cu o cerere: 

  https://www.egaming.ro/membru-departament-promovare/

 2. Am revenit fra´ , sunt nemuritor =)) Vreau sho lidr Yakuza pls.

  1. Vlad26

   Vlad26

   Tu esti ala de cere ban o data pe zi, nu?

  2. Jup

   Jup

   Da ! Io sunt ala. Da´ gata , acum sunt baiat serios. Vreau lider , helper , admin si apoi administrator !

 3. r00t Admin yooBogdan - Administrator sergius - Ok Moderator Global Rakku - E ok si el Vlad26 - Slabut Sink - Are probleme baiatul asta, dar face treaba(cand are chef). Moderator Alynn - Activ. Probabil cel mai bun moderator din ultimul an miLaneZ - Activ. Arssura - Abia a primit, ramane de vazut. Andrei25 - Abia a primit (dar e slab rau). Designer Eugen85 - E ok, dar trebuie ceva mai multa activitate. LilGangsta - E ok, dar trebuie ceva mai multa activitate. William - E ok, dar trebuie ceva mai multa activitate. ziADRIAN - E ok, dar trebuie ceva mai multa activitate. Cu mentiunea ca toti isi fac treaba atunci cand e nevoie. Admin RPG Jestyck - AFK Manager. Se implica mult mai mult decat crede lumea. Sink - Am zis mai sus. Face treaba cand nu ii e lene. Rakku - Andrutz - Inutil. Dar e bine sa-l avem Vlad26 - Surenos italianuL - Activ Safy7 - Activ si de treaba Derbe - Nu cunosc ziADRIAN - ... Lozio - Si el face mult mai multe decat stie lumea BlackDay - Activ si de treaba. Helpers William - E ok ItsMakePvP - E ok dEEjay - Activ Bioh - Inactiv kafani - Activ Wraith - Activ si ajuta cand i se cere Leaderi italianuL - Am zis mai sus Lozio -Am zis mai sus BlackDay -Am zis mai sus kafani -Am zis mai sus Wraith -Am zis mai sus Alex_Robert - Se poate ceva mai activ Nas - Abia a primit, dar e ok deocamdata kid16 - Se poate ceva mai activ Suport Tehnic RPG CaRaMeLL - Dezamagitor HonciucGabriel - Probabil cel mai bun scripter pe care l-a avut comunitatea. Moderator RTO YeLLoW22 - Abia a venit. Vad ca se ocupa deocamdata Alex14G - Abia a venit Moderator CS KeLLy - A facut treaba la CS Ovidiu666 - Nu stiu Moderator MC Totala - Spam P18Alex - Incepe si el cu spam DjStivz - Nu stiu Yagmur - Activ, am vazut Moderator RPP DanyAlex - Activ GabrielGoku - Activ ZeOX - Activ
 4. J_Cram - Leader Taxi Company MiTzZza48 - Leader Bloods Gang Se cauta in continuare leader Yakuza Mafia. Asteptam cererile voastre!
 5. Se cauta leader : Taxi Company Yakuza Mafia Bloods Gang Pentru a putea completa cererea, trebuie sa accesati urmatorul link: http://www.egaming.ro/cereri-leader/ Toti jucatorii peste level 10 pot aplica.
 6. Nick : Vlad26 Votez : SBN Motiv : Vechi, scurt si se potriveste cu sebone.
 7. Nas - Leader News Reporters
 8. Asta e propunere pentru cei noi sau pentru helperi, ca nu inteleg? /n a fost scos cu un motiv, probabil la un moment dat va fii reintrodus, dar cu alt sistem. Contra. Nu vad de ce s-ar baga sistem de /n unde tu ca helper poti raspunde la "cf" si sa primesti VP pentru asta.
 9. Se cauta leader News Reporters Pentru a putea completa cererea, trebuie sa accesati urmatorul link: http://www.egaming.ro/cereri-leader/ Toti jucatorii peste level 10 pot aplica.
 10. Facem misto de City impreuna?

 11. Nu e nimeni "zgarcit". In LV erau cam 50 de case, aproape jumate erau la stat, nu le lua nimeni. Ideea aici a fost sa punem mai putine case la inceput sa vedem cum se vand, iar in cazul in care se vand toate si lumea vrea mai multe, asta o sa si facem. Iar la preturi, n-o sa punem o casa in BS cu pret de start 100kk, e logic. La suma asta mare de start se pun doar proprietatile care sunt in zone foarte bune si oricum ajunge licitatia la o suma foarte mare, lucru care s-a si intamplat cu benz SF si casa de la fostul spawn LCN. PRO la treaba cu sa-ti dea statul bani pe casa/biz daca nu cumpara nimeni. PS: Sunt 73 de case pe server, ma indoiesc ca n-au playerii de unde alege
 12. Se poate da TC. Ms all 2!
 13. Doresc o/un: Avatar/Semnatura/Userbar/Cover: Avatar Imagine: https://i.imgur.com/e14nkHM.jpg Text: Fara Dimensiuni: 150x250 Ultima cerere: De mult Detalii: Vreau un avatar in care sa apara doar el si unul in care sa apara doar ea. Pls