Vlad26

Moderator Global
 • Content Count

  5,541
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  53

Vlad26 last won the day on 1 September 2019

Vlad26 had the most liked content!

Community Reputation

1,154 Renowned

About Vlad26

 • Rank
  I been laden lately
 • Birthday 08/26/1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  SouthSide 13

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Vlad26
 • GFX Skill
  Professional

Recent Profile Visitors

27,946 profile views
 1. Iar nu e Blackpink. Treaba ta...
 2. Vlad26

  La multi ani, lepro!

 3. GFX Skill: Novice. Pe masura ce postezi si iti imbunatatesti lucrarile se v-a face alta clasificare. PS: Text-ul strica lucrarile in 90% din cazuri. Cu cat "il uiti" mai mult, cu atat mai bine Succes!
 4. Vlad26

  Teodor - avatar

  Din pacate nu mai sunt moderatori pentru aceasta sectiune. Closed.
 5. Tema actuala ne permite modificari doar la dimensiunea imaginilor in MB, nu si in pixeli. S-a mai incercat o modificare si nu s-a reusit. Daca o sa fie posibil pe viitor vom modifica. Closed.
 6. Vlad26

  Cerere Dns

  Multumim pentru interes, insa in momentul de fata nu putem accepta afilieri pentru acest tip de GM. Poti reveni cu o cerere pe viitor. Closed
 7. Preturile corecte sunt in topicul cu Server Update. Ce nu e ok in joc se v-a rezolva la urmatorul rr. Closed.
 8. Sunt cateva comenzi la care apare asa. Comenzile de pe server sunt in 2 tabele diferite si de acolo e problema. Se vor rezolva.
 9. Ban-urile au fost scoase de atunci. Ne ceresm scuze. Closed.
 10. Transferati prin cineva. no bug. Closed.
 11. Server Update 3.0.1 Biz betting "Horserace eGaming" - pariuri pe curse de cai. Locatia biz-ului: https://i.imgur.com/Juu0t7d.png Job-uri Apicultor - adaugati mai multi stupi + /healme in zona job-ului Transportator - marit castigul la 40-50k/cursa Sofer de tir - marit castigul la 40 - 75k/cursa Farm - marit castigul la 3 - 5k/tura Gunoier - marit castigul la 50 - 65k/cursa Rob scoasa restrictia unde puteai sa dai rob doar cu masina, acum poti da rob cu orice vehicul. marit castigul la 100 - 150k Sons of Anarchy adaugat un nou job de tip "mats/drugs deliver" doar pentru membrii factiunii https://i.imgur.com/4Sjxfc8.png castigul la acest job este 40 - 50k facut in asa fel incat sa nu fii nevoit sa dai /takejob, asadar poti avea alt job in timp ce il faci pe acesta Altele toate perk-urile au fost setate la 100% - s-a inlaturat acel mesaj de la payday cu upgrade points marit numarul de caractere permise pentru /en (helperi) acordat acces la /sethelper, helperilor cu level 3 marit timpul de respawn al masinilor fara sofer/pasageri de la rent adaugat timp de respawn masinilor de civil Bug fix-uri scos(temporar) acel mesaj de la jail care te intreaba daca ai nevoie de avocat scos acel mesaj la factiunile DM in care scria ca primesti 5k/kill. Acum afiseaza suma corecta - 500$ rezolvat bug-ul cu worst/best la finalul unui rivalwar, cand aparea pe statistica un player random rezolvat bug-ul la /invite unde aparea ca player-ul(civilul) respectiv este deja intr-o factiune - rezolvate toate bug-urile postate de voi la sectiunea "Raporteaza un bug". Daca gasiti ceva in neregula, va rugam sa raportati la: https://forum.egaming.ro/forum/1694-raporteaza-un-bug/ De asemenea, incercam sa facem gm-ul cat mai curat si cat mai interactiv, dar pentru asta avem nevoie de propuneri din partea voastra. Asteptam ideile voastre la: https://forum.egaming.ro/forum/1731-propuneri-server-samp/ Spor!