luc1aw

Members
 • Content Count

  1,815
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

luc1aw last won the day on 19 May 2018

luc1aw had the most liked content!

Community Reputation

367 Rising Star

3 Followers

About luc1aw

 • Rank
  cat timp respiri , invata :)
 • Birthday 08/23/1996

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

24,023 profile views
 1. nu meriti, se vede ca ai primit pe pile

  1. VRazvan

   VRazvan

   Bani fac pamantul sa se invarta.

  2. sergius

   sergius

   Cine EȘTI?

 2. nu faci nimic bun

 3. Nu stiu daca trebuie schimbat sau doar trebuie sa faca ceva, ca acum nu prea face nimic. Daca nu are timp sau nu mai are chef sa lase pe altu.. trebuie unu care sa aiba ideei noi si ceva in plus.
 4. Nick : luciaw48 Descriere : Propun pentru cei noi sa aiba un asa zis ghid de prezentare a serverului , altul fata de cel de la inceput cand te loghezi. De exemplu : sa fie anuntat ca are o masina gratuita pana la level 7 si sa ii se zica cum o poate folosi, cum o poate deschide. Apoi, cand face 5 ore jucate sa ii apara un mesaj ca poate sa se duca la giftbox sa isi incerce norocul, la 10 ore ca poate sa sparga bani,la level x sa mearga la cazino sa isi incerce norocul. Treptat cand are cerintele pentru fiecare sa ii fie prezentate,eu sunt de parere ca ajuta foarte mult si se scuteste si din munca helperilor. E normal sa ii atraga mai mult si sa fie motivati sa joace pe server.
 5. Buna seara,felicitari pentru VIDEO, eu as avea o sugestie leagata de titlul videoul deoarece nu are asa mare succes, incearca sa gasesti un context in care poti sa atragi si alti playerii pe server, iti recomand de exemplu : SUPER EVENT PE SAMP sau CEL MAI MARE EVENT DUPA SAMP,putin clickbait... e ceva frecvent si poti atrage lume,multumesc.
 6. Inca 10 si suntem 100 online pe RPG.EGAMING.RO!

 7. PRAFY TE IUBIM,PROST CA TINE NU GASIM!

  1. FenomenaL

   FenomenaL

   Ai scris si sa vada tot neamu :)))

  2. VRazvan
 8. Nick server: luciaw48 Descriere: Propun sa se modifice sistemul actual de service, consider ca un membru din factiunea MF / TAXI poate sa ia comenzi chiar daca nu e in masina factiuni si este pe langa spawn sau sa mearga sa ia masina de factiune,sa exista un timer de aproximativ 1minut,daca nu preia nimeni comanda intr-un minut,maxim 2 minute comanda sa se anuleze.
 9. Nick server: luciaw48 Descriere: Propun ca fiecare player sa detina maxim un singur model de masina,de exemplu doar un infernus.Nu inteleg cu ce ii ajuta sa aiba 5 infernusuri ... faza cu mai multe masini persoanle este sa aiba un NRG,o masina preferata pe langa aia scumpa!
 10. Salut fra..ce mai faci? Un fan de al tau se da' boss, ia vino înapoi și pune-l la punct pe fraier.

  1. EuGeN85

   EuGeN85

   Ce ratat esti smr :)))

  2. sergiudoloi

   sergiudoloi

   Sa il asculti, el e sefu tau..

  3. EuGeN85

   EuGeN85

   De ce il minti? @sergius asta e doar in urat.. nu-I nici-un shef