CaRaMeLL

VIP
 • Content count

  4878
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

CaRaMeLL last won the day on 18 May

CaRaMeLL had the most liked content!

About CaRaMeLL

 • Rank
  "coma mierda"
 • Birthday 11/26/96

Contact Methods

 • Skype
  CaRaMeLL06

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest
 • Interests
  To learn something

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  CaRaM3LL
 • Nick CS
  -CaRaMELL-
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

26970 profile views
 1. La multi ani boss.

 2. Vine cineva la un GTA V ?

 3. Baieti, am terminat cu admiterea si pregatesc impreuna cu scripterii (gabriel, sink, rakku) ceva frumi.

  1. Show previous comments  9 more
  2. kryky64

   kryky64

   Si când este gata ?

  3. CaRaMeLL

   CaRaMeLL

   inca se lucreaza, sistemele trec prin faza de testare .. 

  4. IniTial

   IniTial

   Lauda subtila.

 4. Mai sterge din mesaje sa vorbim 

 5. Mersii fain !! Am crezut ca m-ati uitat
 6. Este deja un sistem de contorizare a activitatii in factiunea hitman agency .. Sistemul despre care vorbesti ar trebui sa fie complex cu o gramada de conditii .. idee de viitor dar eu cand v-am facut sistemul actual tot pe forum ati postat .. Intrebarea mea este, nu va puteti folosi de cel actual ?
 7. Mai sterge din PM-uri pls @CaRaMeLL

 8. Nume job: NU am inca un nume exact 
  Detalii: Pai jobu consta in trasportul detinutilor, te duci iei jobul si incepi pur si simplu de la skill 1 la 5 cu diferite masini doar ca la acest job mai adaugam un skill special pentru copii skill5+(trasport detinuti maxima siguranta si se efectueaza cu duba aceea cu girofar Enforcer parca se numea.
  -Skill 1 folosim masina Coach_Gta_san.jpg , transport simplu fara timp fara nimic iei detinuti din locatia x ii duci in locatia x.
  -Skill 3 folosim masina  https://s3.postimg.org/96hxyolpv/Dune_Gta_san.jpg  Aici complicam putin lucrurile luam detinutul de la casa X, casa random si il ducem in locul X 
  -Skill 5 folosim masina Securi_Gta_san.jpg Aici complicam si mai mult te urci in masina dai comanda start job sau etc iti da casa X dupa ce iei detinutul ai X minute sa-l duci intr-o locatie sau acesta va evada si pierzi misiunea .
  -Skill 5+(doar pntru Politisti) folosim masina Enforcer_gta_san.jpg Normal ca aici facem lucrurile foarte complicate, trebuie sa fie 2 politisti si pornesc la drum din locatia X in X, locatii random acesti au x minute sa transporte un detinut, daca un cop moare gangsterul/mafiotul de care a fost omorat primeste X suma de bani, deci acest skill reprezinta un beneficiu pentru ambele  tipuri de factiuni, daca copi ajung la timp si in siguranta primesc ei suma x de bani ! sau acest skill il mai puteti numi Transport de bani cum va este mai usor. Daca vrei mai multe detalii pot sa fac si niste trasee interesante pe harta etc si ma astept sa mai adaugati si ceva in plus sa fie mai frumos si interesant. 

  1. 777

   777

   Contra

  2. Alynu_eG

   Alynu_eG

   Contra. Deja este /prisonwork pentru a reduce timpul din jail. De ce am avea nevoie si de asa ceva ?

  3. CrunK3

   CrunK3

   Nu mă ințeleg cu voi,  de la toți am primit aceeași reacție,  ce legătura are prison work cu jobul asta?  Transporti deținuți teoretic,  la fel cum la Trucker te plimbi cu tiru dar degeaba pentru ca nu aduci produse cu trucker B,  greșesc?  Daca stam sa luam totul logic 2-3 joburi au sens.  .

 9. eGaming RPG v6.3a Modificari aduse House interiors Va puteti schimba interiorul casei detinute prin intermediul biz-ului House & Business Upgrade. Optiune noua si anume "Buy Interior" in acel dialog. Altele Fix negot bug abuse (multumim Marshall pt depistarea acestui bug, restul care faceau pe nestiutorii ca sa mai abuzeze au fost banati de mine). Fix rob, cand ajungeai la un skill anume o lua razna. Mesaje noi atunci cand jefuiesti o banca. Fix ban fake kill in paintball. Fix Aircraft job butoane. Unele coduri au fost acoperite, sa apara in alt update mai mare. NOTE: Acest update o sa mai fie updatat asa ca va rog sa verificati acest topic din cand in cand. Daca intampinati dificultati sau ati gasit un bug, va rog sa raportati pe forum la Raporteaza un bug. Multumim echipei si vreau sa multumesc in special urmatorilor: Developers: HonciucGabriel, CaRa. Ajutor scripting: xanto (multumim ca esti). Ajutor testing: eGaming Staff
 10. Incercati sa nu mai folositi /startnegot (asta pt a nu lua teapa) pana la urmatorul update, avem in plan un update mai "gigant" asa ca nu putem lansa imediat toate modificarile, ne pare rau pentru acest inconvenient.
 11. Meci: xennon vs caram3ll Castigator: caram3ll SS: 15-15, apoi 4-2 pt mine in prelungiri, poate sa confirme.
 12. De ce a mers catalin mai departe ? I-am dat add pe steam atunci cand s-au afisat meciurile si nu mi-a raspuns DELOC . Nu inteleg pe ce criteriul a mers el mai departe. Intradevar, a trecut termenul si am avut altele pe cap cu san andreas, dar de ce el si nu eu ? E prieten cu tine ca nu inteleg.
 13. Confirm, nice game.
 14. eGaming RPG v6.3 Modificari aduse Comanda /changelang Am initializat variabilele deocamdata, unele texte o sa fie afisate in functie de limba selectata. Apara si la /stats. Altele La rob se adauga acum in 30 din cele 50 casete bani, in trecut se adaugau doar in 20. (sanse mai mari sa nimeriti). A fost schimbata metoda de schimbare a culorii masinii personale (vedeti ce se intampla). Cu asta fix problema owner-ului pe masina. Fix anumite conditii la comanda /bizadmin optiunea tur interioare. Fix job aircraft tasta 2 anulare. Nu poti folosi /loadrace sau /joinrace cand esti in jail. Apar pe mini map casele puse la vanzare (daca raza in care te afli este mai mica de 100m). Fix bani negociate (/startnegot). NOTE: Acest update o sa mai fie updatat asa ca va rog sa verificati acest topic din cand in cand. Daca intampinati dificultati sau ati gasit un bug, va rog sa raportati pe forum la Raporteaza un bug. Multumim echipei si vreau sa multumesc in special urmatorilor: Developers: HonciucGabriel, CaRa. Ajutor scripting: xanto (multumim ca esti). Ajutor testing: eGaming Staff