CaRaMeLL

Suport Tehnic RPG
 • Content count

  4823
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

CaRaMeLL last won the day on 18 May

CaRaMeLL had the most liked content!

About CaRaMeLL

 • Rank
  "coma mierda"
 • Birthday 11/26/96

Contact Methods

 • Skype
  CaRaMeLL06

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest
 • Interests
  To learn something

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  CaRaM3LL
 • Nick CS
  -CaRaMELL-
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

26108 profile views
 1. Mai sterge din PM-uri pls @CaRaMeLL

 2. Nume job: NU am inca un nume exact 
  Detalii: Pai jobu consta in trasportul detinutilor, te duci iei jobul si incepi pur si simplu de la skill 1 la 5 cu diferite masini doar ca la acest job mai adaugam un skill special pentru copii skill5+(trasport detinuti maxima siguranta si se efectueaza cu duba aceea cu girofar Enforcer parca se numea.
  -Skill 1 folosim masina Coach_Gta_san.jpg , transport simplu fara timp fara nimic iei detinuti din locatia x ii duci in locatia x.
  -Skill 3 folosim masina  https://s3.postimg.org/96hxyolpv/Dune_Gta_san.jpg  Aici complicam putin lucrurile luam detinutul de la casa X, casa random si il ducem in locul X 
  -Skill 5 folosim masina Securi_Gta_san.jpg Aici complicam si mai mult te urci in masina dai comanda start job sau etc iti da casa X dupa ce iei detinutul ai X minute sa-l duci intr-o locatie sau acesta va evada si pierzi misiunea .
  -Skill 5+(doar pntru Politisti) folosim masina Enforcer_gta_san.jpg Normal ca aici facem lucrurile foarte complicate, trebuie sa fie 2 politisti si pornesc la drum din locatia X in X, locatii random acesti au x minute sa transporte un detinut, daca un cop moare gangsterul/mafiotul de care a fost omorat primeste X suma de bani, deci acest skill reprezinta un beneficiu pentru ambele  tipuri de factiuni, daca copi ajung la timp si in siguranta primesc ei suma x de bani ! sau acest skill il mai puteti numi Transport de bani cum va este mai usor. Daca vrei mai multe detalii pot sa fac si niste trasee interesante pe harta etc si ma astept sa mai adaugati si ceva in plus sa fie mai frumos si interesant. 

  1. SergiuS
  2. Alynu_eG

   Alynu_eG

   Contra. Deja este /prisonwork pentru a reduce timpul din jail. De ce am avea nevoie si de asa ceva ?

  3. CrunK3

   CrunK3

   Nu mă ințeleg cu voi,  de la toți am primit aceeași reacție,  ce legătura are prison work cu jobul asta?  Transporti deținuți teoretic,  la fel cum la Trucker te plimbi cu tiru dar degeaba pentru ca nu aduci produse cu trucker B,  greșesc?  Daca stam sa luam totul logic 2-3 joburi au sens.  .

 3. Incercati sa nu mai folositi /startnegot (asta pt a nu lua teapa) pana la urmatorul update, avem in plan un update mai "gigant" asa ca nu putem lansa imediat toate modificarile, ne pare rau pentru acest inconvenient.
 4. Meci: xennon vs caram3ll Castigator: caram3ll SS: 15-15, apoi 4-2 pt mine in prelungiri, poate sa confirme.
 5. De ce a mers catalin mai departe ? I-am dat add pe steam atunci cand s-au afisat meciurile si nu mi-a raspuns DELOC . Nu inteleg pe ce criteriul a mers el mai departe. Intradevar, a trecut termenul si am avut altele pe cap cu san andreas, dar de ce el si nu eu ? E prieten cu tine ca nu inteleg.
 6. Confirm, nice game.
 7. Mi-am jucat meciul.
 8. Confirm.
 9. Sincer ma gandeam sa il fac per player. Poate o sa lucrez la asa ceva dupa ce terminam panel-ul. O idee buna dar va rog nu mai veniti cu idei pt ca nu se vor lua in considerare, sunt extrem de multe la ora actuala si abia facem fata la ele .. imaginati-va alte propuneri care curg mereu .. nu mai stii de unde sa le iei. Closed.
 10. Nick: CaRaM3LL Date de contact ( ex. skype/mess/facebook/pm etc.): PM Nick de pe miniclip: CaRaM3LL Ai citit regulamentul?: Da
 11. Spoiler alert !

   

   

  1. Show previous comments  1 more
  2. CaRaMeLL

   CaRaMeLL

   Nup, liderul o sa poata sa faca cate curse doreste utilizand comanda /racebuilder. Dupa modificarile se fac live pe sv si se mai salveaza si in DB (baza de date).

  3. Kawa

   Kawa

   @miLaneZ mai ai acele filmulete? Daca da, crezi ca mi le poti furniza?

  4. Shc

   Shc

   vin sho pe 5 mai  ca pe mine ma baneaza taximetristul anului 

 12. imd este gata update-ul, voiati sa spawnati mai multe masini ?

  1. Show previous comments  8 more
  2. T3040R

   T3040R

   Uite cine ma corecteaza :)) ai uitat cand ai scris Panel cu "p" mic?

  3. Calugarul99

   Calugarul99

   si bugu la casa mea?

  4. HonciucGabriel
 13. Gasesti multe tutoriale .. in fine, dar spune-mi ce ai incercat si nu ti-a mers.
 14. Respins !
 15. Cu placere. Era de la compilare + i-am simplificat codul. Closed.