CaRaMeLL

VIP
 • Content Count

  4,884
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  48

CaRaMeLL last won the day on 19 May 2017

CaRaMeLL had the most liked content!

Community Reputation

1,443 Renowned

About CaRaMeLL

 • Rank
  "coma mierda"
 • Birthday 11/26/1996

Contact Methods

 • Discord
  CaRaMeLL06

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest
 • Interests
  To learn something

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  CaRaM3LL
 • Nick CS
  -CaRaMELL-
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

29,493 profile views
 1. CaRaMeLL

  Gift Caramell

  Mersii fain !! Am crezut ca m-ati uitat
 2. Este deja un sistem de contorizare a activitatii in factiunea hitman agency .. Sistemul despre care vorbesti ar trebui sa fie complex cu o gramada de conditii .. idee de viitor dar eu cand v-am facut sistemul actual tot pe forum ati postat .. Intrebarea mea este, nu va puteti folosi de cel actual ?
 3. Sincer ma gandeam sa il fac per player. Poate o sa lucrez la asa ceva dupa ce terminam panel-ul. O idee buna dar va rog nu mai veniti cu idei pt ca nu se vor lua in considerare, sunt extrem de multe la ora actuala si abia facem fata la ele .. imaginati-va alte propuneri care curg mereu .. nu mai stii de unde sa le iei. Closed.
 4. Gasesti multe tutoriale .. in fine, dar spune-mi ce ai incercat si nu ti-a mers.
 5. Cu placere. Era de la compilare + i-am simplificat codul. Closed.
 6. Cred ca se referea la asta mysql = mysql_connect(127.0.0.1, root, x-zone, , .pool_size = 0);
 7. Natura nu poate sa fie modificata de om ? Votez Atlas. Imi place mult catedrala, poza este una destul de reusita. @CaRaMeLL eu zic sa votezi si sa lasi discutiile.
 8. Prietene, aici nu faci reclama la gm-ul tau ca vrei sa il vinzi, ne pare rau dar daca vrei sa iti arati "arta" desi eu nu vad nimic arta la gm-ul tau, il postezi in sectiunea asta.
 9. In 20 din cele 50 de casete se afla sume de bani cuprinse intre $200.000 si $600.000. Cu cat urci in skill cu atat ai timp mai mult pana sa afle politia + poti deschide mai multe cutii.
 10. CaRaMeLL

  [Gift]CaRa

  Hei, mersi frumos ! Arata bine, aveam nevoie de o modificare.
 11. Salut, GNR ! M-am uitat peste codul tau si ai unele probleme. new id = GetPlayerVehicleID(playerid); new vehicleid = id; Stii ce inseamna particica asta de cod ? Definesti inutil a 2-a variabila (vehicleid) cand tu ai deja definit "id". Deci te poti folosi simplu de variabila id si sa stergi var vehicle. Cealalta problema stricta de masina personala. Eu nu cunosc sistemul tau de masini personale, trebuie sa te uiti tu si sa cauti unde setezi masina proprietarului, trebuie facuta o variabila separata intre jucator si masina, sa fie aceeasi ca sa stii ce masina respawneaza. Tu acolo in cod cu functie "GetPlayerVehicleID" afli id-ul masinii in care se afla. Daca stergi partea aia de cod trebuie sa stii ce masina respawnezi, id-ul masinii cu pricina. In caz contrar, ramai doar la spawnarea masinii din vehicul.
 12. Kurama, uite ce doreste el sa faca: Eu insa nu vad restrictie in privinta asta in cod ..
 13. Cauta mesajul acela de ti-l arata ca trebuie sa te afli in masina si posteaza tot codul, restrictia trebuie sa fie langa acel mesaj.
 14. Tu ai definit derby de tip array. deci derby la tine o sa devina derby[x]. Loose identation - asta inseamna ca nu aranjezi cum trebuie codul. Daca vrei sa nu mai primesti warning, defineste in cap: #pragma tabsize 0. Dar nu iti sugerez sincer .. vezi pe net tutoriale cum sa identezi bine codul.