CaRaMeLL

Suport Tehnic RPG
 • Content count

  4883
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  48

CaRaMeLL last won the day on 19 May 2017

CaRaMeLL had the most liked content!

About CaRaMeLL

 • Rank
  "coma mierda"
 • Birthday 11/26/96

Contact Methods

 • Skype
  CaRaMeLL06

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest
 • Interests
  To learn something

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  CaRaM3LL
 • Nick CS
  -CaRaMELL-
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

27592 profile views
 1. Bun, acum ca @Kawa a fost scos eu m-am intors ! Hi.

 2. La multi ani boss.

 3. Vine cineva la un GTA V ?

 4. Baieti, am terminat cu admiterea si pregatesc impreuna cu scripterii (gabriel, sink, rakku) ceva frumi.

  1. Show previous comments  9 more
  2. kryky64

   kryky64

   Si când este gata ?

  3. CaRaMeLL

   CaRaMeLL

   inca se lucreaza, sistemele trec prin faza de testare .. 

  4. IniTial

   IniTial

   Lauda subtila.

 5. Mai sterge din mesaje sa vorbim 

 6. Mersii fain !! Am crezut ca m-ati uitat
 7. Este deja un sistem de contorizare a activitatii in factiunea hitman agency .. Sistemul despre care vorbesti ar trebui sa fie complex cu o gramada de conditii .. idee de viitor dar eu cand v-am facut sistemul actual tot pe forum ati postat .. Intrebarea mea este, nu va puteti folosi de cel actual ?
 8. Mai sterge din PM-uri pls @CaRaMeLL

 9. eGaming RPG v6.3a Modificari aduse House interiors Va puteti schimba interiorul casei detinute prin intermediul biz-ului House & Business Upgrade. Optiune noua si anume "Buy Interior" in acel dialog. Altele Fix negot bug abuse (multumim Marshall pt depistarea acestui bug, restul care faceau pe nestiutorii ca sa mai abuzeze au fost banati de mine). Fix rob, cand ajungeai la un skill anume o lua razna. Mesaje noi atunci cand jefuiesti o banca. Fix ban fake kill in paintball. Fix Aircraft job butoane. Unele coduri au fost acoperite, sa apara in alt update mai mare. NOTE: Acest update o sa mai fie updatat asa ca va rog sa verificati acest topic din cand in cand. Daca intampinati dificultati sau ati gasit un bug, va rog sa raportati pe forum la Raporteaza un bug. Multumim echipei si vreau sa multumesc in special urmatorilor: Developers: HonciucGabriel, CaRa. Ajutor scripting: xanto (multumim ca esti). Ajutor testing: eGaming Staff
 10. Incercati sa nu mai folositi /startnegot (asta pt a nu lua teapa) pana la urmatorul update, avem in plan un update mai "gigant" asa ca nu putem lansa imediat toate modificarile, ne pare rau pentru acest inconvenient.
 11. Meci: xennon vs caram3ll Castigator: caram3ll SS: 15-15, apoi 4-2 pt mine in prelungiri, poate sa confirme.
 12. De ce a mers catalin mai departe ? I-am dat add pe steam atunci cand s-au afisat meciurile si nu mi-a raspuns DELOC . Nu inteleg pe ce criteriul a mers el mai departe. Intradevar, a trecut termenul si am avut altele pe cap cu san andreas, dar de ce el si nu eu ? E prieten cu tine ca nu inteleg.
 13. Confirm, nice game.
 14. eGaming RPG v6.3 Modificari aduse Comanda /changelang Am initializat variabilele deocamdata, unele texte o sa fie afisate in functie de limba selectata. Apara si la /stats. Altele La rob se adauga acum in 30 din cele 50 casete bani, in trecut se adaugau doar in 20. (sanse mai mari sa nimeriti). A fost schimbata metoda de schimbare a culorii masinii personale (vedeti ce se intampla). Cu asta fix problema owner-ului pe masina. Fix anumite conditii la comanda /bizadmin optiunea tur interioare. Fix job aircraft tasta 2 anulare. Nu poti folosi /loadrace sau /joinrace cand esti in jail. Apar pe mini map casele puse la vanzare (daca raza in care te afli este mai mica de 100m). Fix bani negociate (/startnegot). NOTE: Acest update o sa mai fie updatat asa ca va rog sa verificati acest topic din cand in cand. Daca intampinati dificultati sau ati gasit un bug, va rog sa raportati pe forum la Raporteaza un bug. Multumim echipei si vreau sa multumesc in special urmatorilor: Developers: HonciucGabriel, CaRa. Ajutor scripting: xanto (multumim ca esti). Ajutor testing: eGaming Staff