saund

Premium User
 • Content count

  205
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

saund last won the day on 19 January

saund had the most liked content!

2 Followers

About saund

 • Rank
  ~
 • Birthday 9 February

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  $OUTH $IDE $UICIDE

Previous Fields

 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

4880 profile views
 1. Cu cn trb sa vb sa donez sa scot ban de 7 zile?

   

  1. Show previous comments  2 more
  2. VRazvan

   VRazvan

   Daca vrei iti dau eu ban pe minecraft chiar daca nu joci si imi poti dona 5 euro sa-ti scot banul. Facem asa?

  3. saund

   saund

   te-as injura da doar ce mi-a expirat suspendul.

  4. VRazvan

   VRazvan

   oare ce face butonul flag as spam? :))

 2. cmf ?

  1. Show previous comments  3 more
  2. sergius

   sergius

   Dupa gandirea ta putrefacta, unul dupa 30 de ani, trebuie exclus din societate si inchis intr-un lagar de concentrare nazista.

   Poate eu "imi pierd timpul" inca pe-aici, dar tu ai ramas cu sechele pe viata din cauza mea ceea ce, daca stai si te gandesti, este mult mai grav.

   Sa porti atata ura cuiva care nici macar nu-l cunosti personal, si sa arunci asa gratis cu insulte, doar pentru simplul fapt ca e mai mare ca tine ( desi in mod normal ar trebui sa fie invers), mi se pare cu mult mai grav si sincer chiar te compatimesc.

   Nu vreau sa-mi imaginez ce viata ai si ce probleme, chiar nu-mi doresc.

   Si pentru cultura ta generala, suntem pe o comunitate de gaming nu de samp, poate nu ai observat dar sampul e pe cale de disparitie .

  3. sergius

   sergius

   Sa-ti iei tastatura cu tine cand faci asta.

  4. iTA

   iTA

   Ce rau e asta micu, cf saund

 3. Moarta serverul, eu zic sa-l inchideti un an si sa faceti o redeschidere mare, altfel nu o sa vina nimeni, daca nu o sa ramana clasica plafoneala in 25 de playeri.
 4. BAAAAAAAAAAAAAA UN ADMIN LEVEL 5+ SA INTRA JOC PLS CA VREAU SA IES DIN LCN SI ALYNN NU INTRA BAGAMIAS PL AN TOTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT HEEEEEEELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

  1. Alynn

   Alynn

   Eu am probleme de sanatate de aia nu am intrat. Am rugat sa puna pe cineva interimar.. nu stiu daca s-a pus sau nu.

  2. saund

   saund

   Te inteleg n-am nimic cu tine, doar ca vreau sa ies din factiune.

 5. E trist ca deja s-au plans majoritatea playerilor ca nu este activitate pe server si adminii/helperii nu prea fac nimic inafara de afk si voi tot nu ati facut nimic si va prefaceti ca nu vedeti :)).

  1. xproback95

   xproback95

   in intervalul ala de 2 ore 18-20 de rw au fost 0 admini on, cand in mod normal trebuiau sa fie maimim 3-4 sa se mai prinda un codat una alta .. dar ce sa prinzi cand pot fi si 10 admini on si spamez report de 4-5 ori si ii doare la basca pe unii .

  2. saund

   saund

   Ce codati sa prinda daca prin staff se vorbesc sa nu mai baneze codatii ca raman fara playeri :)), e clar ca daca sunt codati nu joaca nimeni dar ei nu gandesc sau daca incearca o fac foarte prost si negandit de loc, sincer daca s-ar baga regula sa ai voie factiune DM doar daca filmezi activitatile DM ar fi foarte interesant si s-ar face si reclama multa la server si mai scapam si de codati, dar na, o sa fie duma veche ca nu-mi duce PC-u cand orice PC poate filma sa-mp la rezolutia 800x600 pe low tot in 720p cat sa se inteleaga. Oricum bafta cu serverul, continui sa ma pe joc pe el din cauza anumitor playeri cu care chiar te poti distra si interactiona, pacat ca scriem aici degeaba ca nu baga nimeni de seama.

 6. Titlu oficial: eG TV - Rival-War Bloods Gang VS Crips Gang [ Dau cu aim pe filmare ] Data lansării: 26.06.2017 Gen: Actiune. Durată: 13:02 Scurtă prezentare: Pai dau cu aim-ul meu invizbil pe filmare si pacalesc adminii ca nu am cod.
 7. Pentru ce ati scos rent-ul la RW ? :)) nu suntem 50vs50 sa nu ai pe unde sa mergi la RW suntem 5vs5 n-are rost sa scoateti rentul, ca d-aia au facut aia asa pe serverele mari nu pentru ca e mai fain :)).

  1. Rakku

   Rakku

   Dar e mai fain.

  2. pulsee

   pulsee

   e naspa.. singuru lucru urat era spawnkill-ul la casa cand era cu rent dar se sanctioneaza pentru asta ca nu e regulamentul degeaba, era mai ok cu rent, recunosc ca daca eram 100 si ceva cum eram acum o saptamana sau 2, atunci merita sa fie fara rent si sa fie toate factiunile dm full.. dar asa la 5v5 mereu, e aiurea sa tot pleci din spawn sa iti ia 1 min pana ajungi. pai mai repede ma distrez la war in arena decat la rw :)) 

  3. Alynn

   Alynn

   eu am propus sa se puna in centrul teritoriilor (pentru a nu creea avantaj la nici o factiune) o cladire la care putem da /joinrivalwar de exemplu si sa fim spawnati acolo. Atunci o sa avem acelasi avantaj toti, nu o sa existe o factiune mai avantajata decat alta, nu trebuia sa alergi ca "ursul" sa ajungi pe teritorii etc..

 8. Nick: saundLevel: 10Motivul pentru care doresti sa fii interdievat?: Vreau sa vorbesc despre mine si sa raspund la intrebariile playerilorAlte precizari:-