Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

ziADRiAN last won the day on 11 June 2017

ziADRiAN had the most liked content!

Community Reputation

1,116 Renowned

3 Followers

About ziADRiAN

 • Rank
  fuck the Mayweathers!
 • Birthday 11/15/1995

Contact Methods

 • Website URL
  Array
 • Facebook
  Array

Profile Information

 • Gender
  Array
 • Location
  Array

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Array
 • GFX Skill
  Array
 • GFX Battle Wins
  Array
 • GFX Battle Loses
  Array

Recent Profile Visitors

22,030 profile views
 1. cfff qpZOR? ❤️

  1. Show previous comments  2 more
  2. ziADRiAN

   ziADRiAN

   Ce sa fac, nimic iesit din comun, pandemia, serverul, plangeri si ce mai e de facut pe aici. In viata, destul de linistit, le iau ca o vacanta prelungita :)):D

  3. Ursu93

   Ursu93

   de mine de ce nu scrie? iti dau 100k

  4. Misulik
 2. O sa fie primul si ultimul post aici. Hai sa iti explic un lucru pentru ca deja m-am saturat de tampenia asta cu faptul ca le tinem partea sau ca suntem 3 admini in Ballas. Puteam fi foarte bine 3 admini in Triads sau in Groove, problema este ca de cativa ani buni, adminii astia 3 care suntem acum in Ballas, am fost prin CRIPS o perioada foarte lunga, eu chiar am fost lider, nu imi aduc aminte de ceilalti, deci e vorba ca ne-am dus cu sufletul, nu ne-am dus sa favorizam. Daca favorizam, te banam 30 de zile cum spune regulamentul, uite aici: 1. Programe ajutatoare a) Nu aveti voie sa jucati cu coduri pe acest server, sa incercati sa il floodati ori sa folositi alte programe nocive. Cei ce incearca sa cauzeze daune serverului/ forumului vor primi ban permanent fara discutii. Cei ce se folosesc de coduri vor primi de asemeni ban, acestea ofera avantaje necinstite fata de ceilalti playeri, iar in aceasta comunitate nu vrem sa avem trisori, ci oameni cinstiti. Tot in aceasta categorie intra si modurile ajutatoare. Se considera program ajutator(interzis), orice tip de program care poate oferi un avantaj celui care le foloseste, indiferent de situatie. Pedeapsa : ban 30 de zile. Ca sa iti explic exact ce ai folosit, pentru ca nu este chiar un damage informer, e ca un "DING" si ca sa iti spun cum functioneaza, iti arata un mesaj, in cazul tau acel text verde cu "1000" in momentul in care dai hit. Te ajuta sa stii cand i-ai scazut HP acelei persoane, este prin urmare un program ajutator. Prin urmare, ti-am dat ban 7 zile pentru ca e prima abatere si ca nu este atat de grav. Incearca pe viitor sa nu mai folosesti moduri CLEO daca nu stii la ce iti folosesc sau daca nu stii ce bagi in calculator. Citeste regulamentul serverului si incearca sa vezi daca le respecti pe toate prin mod de joc/moduri samd. Ca o paranteza, nu te chinui sa sterg clip-ul video din plangerea respectiva pentru ca am poza cu dovada. Tot respectul si multa sanatate! LATER EDIT: Ti-am raspuns tocmai ca sa nu crezi ca favorizez insa am o curiozitate, poza din timpul banului unde este? Ti-ai luat crash, este? LATER EDIT2: Numele este SKiZ0R in game, nu ZiADRiAN.
 3. Pentru plangerea lu' PULSE, fiind helper, il voi ruga pe @Ama sa raspunda si sa ia o decizie referitoare la ceea ce a facut. Cat despre plangerea asta, mi-a atras atentia altceva. Mai exact, faptul ca ai damage informer si ca nu ai citit regulamentul general al serverului... Mai exact, asta: 1. Programe ajutatoare a) Nu aveti voie sa jucati cu coduri pe acest server, sa incercati sa il floodati ori sa folositi alte programe nocive. Cei ce incearca sa cauzeze daune serverului/ forumului vor primi ban permanent fara discutii. Cei ce se folosesc de coduri vor primi de asemeni ban, acestea ofera avantaje necinstite fata de ceilalti playeri, iar in aceasta comunitate nu vrem sa avem trisori, ci oameni cinstiti. Tot in aceasta categorie intra si modurile ajutatoare. Se considera program ajutator(interzis), orice tip de program care poate oferi un avantaj celui care le foloseste, indiferent de situatie. Deci prin urmare: deyuz95 - Ban 7 zile/programe ajutatoare. Aviz pentru restul playerilor, cititi regulamentul si daca nu stiti ce inseamna AVANTAJ, va vom face pe viitor o lista cu toate modurile interzise. CLOSED!
 4. Hai sa fim seriosi, este discutie pe WT, nu iti convine cce se vorbeste acolo poti iesi linistit, daca te injura pe whisper pe chat normal era altceva. O sa primeasca un avertisment si la urmatoarea abatere se va tine cont si de aceasta plangere minora. Fiti oameni, nu mai exagerati din orice, numai oameni sensibili. Closed.
 5. Hai sa fim seriosi, este discutie pe WT, nu iti convine cce se vorbeste acolo poti iesi linistit, daca te injura pe whisper pe chat normal era altceva. O sa primeasca un avertisment si la urmatoarea abatere se va tine cont si de aceasta plangere minora. Fiti oameni, nu mai exagerati din orice, numai oameni sensibili. Closed.
 6. Closed pentru a evita spam-ul. Sanctiunile pe forum si raspunsul la plangere il veti primi de la cineva mai mare in grad. Cu stima.
 7. Cosmin9299 - Avertizare verbala/Prima abatere. Drive by-ul este permis doar ca pasager (din interiorul masinii) dar nu excesiv, nu in safe zone, nu de conducator si nu de pe masina. TOPIC INCHIS & REZOLVAT!
 8. Am primit report-uri in legatura cu tine ca faci reclama, apoi am intrebat despre dovada, mi s-a trimis pe PM pe forum, am cautat serverul/comunitatea sa vad daca exista si abia apoi te-am banat. Problema apare insa la aceasta reevaluare, ai facut reevaluare pentru contul NoLeveL de pe contul de forum exX, cont banat pentru bug abuse. Dovada nu are rost sa mai pun si eu, apare in videoclipul postat de tine.
 9. Nick in joc: SKiZ0R Level: 14 Poza cu /stats: https://imgur.com/aopY9jT Alte mentiuni: pwpi, best team!
 10. Haida' cu FRASHU' ala puternic pe reveneala in perioada asta in care oricum stam prin case. 

  1. Show previous comments  8 more
  2. IniTial

   IniTial

   Exact :)).

  3. ziADRiAN

   ziADRiAN

   no, ca lipseste @aWm97 =)))

    

  4. aWm97

   aWm97

   Cine plm mai are timp de asa ceva

 11. Cum sunteti fratilor, mi s-a facut dor de voi si am vrut sa va salut, sper ca sunteti toti bine, atat pe aici cat si fiecare cu viata lui. 

  1. FenomenaL

   FenomenaL

   Normal ca da, salut de la Constanta. Ce faci cum esti?

 12. ziADRiAN

  ziADRiAN - Work

  Cum ziceam, n-am mai trecut de ceva vreme pe aici. https://imgur.com/a/RTeEYDS
 13. Iti spun eu ca iti dau warn data viitoare cand postezi offtopic. Revin cu edit pentru avatar. https://imgur.com/a/H1XKh https://imgur.com/a/lzswo
 14. In 2016 era un alt staff care probabil avea alte update-uri, alte sisteme de implementat si n-au considerat ca este necesar acest sistem. Cum a spus si Vlad, sistemul este bun insa trebuie gandit cumva bine. Trebuie gandit de asa natura incat sa fie relativ grreu sa scapi dar sa fie satisfacator la final atat pentru player cat si pentru politist, in momentul in care prinde un user care incearca sa evadeze.
×
×
 • Create New...